NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: NFL
Reid ponovo potvrdio da je najbolji trener u liZi, vrhunski gameplan i playcalling, kroz citav po 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
MVP glupan treba FG+TD, dođe na 25 jardi i baca u tripple coverage. strašno! harbaugh je poslije tekme izgledao bijesan ko ris.
je li iko uzeo mahomesa u playoffu osim bradyja? burrow jednom mislim i niko više?
je li iko uzeo mahomesa u playoffu osim bradyja? burrow jednom mislim i niko više?
Dobro malo ga je i sreca posluzila protiv Billsa (pisebno promasen Fg), ali eto vherujem da bi Mahomes sa 1:45, izganjo makar FG bez obzirario_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 jan 2024, 00:21Reid ponovo potvrdio da je najbolji trener u liZi, vrhunski gameplan i playcalling, kroz citav po![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nesto mislim Ravensima da je bilo ko QB ne bi bili ni losiji, ako ne bi bili bolji. Ima sve poslozenu ekipu ekstra i uspije zabiti 10 poena. QB za regularne sezone, a u PO gori od onog prosjecnog QB.
Eh Eli bi uzeo 2 SBs sa ovim Ravensima jebga ili imas to ili ne, bez obzira sto Eli nije superstar QB, ali je imo "to" u playoffutuzlak1987 je napisao/la: ↑29 jan 2024, 00:25Nesto mislim Ravensima da je bilo ko QB ne bi bili ni losiji, ako ne bi bili bolji. Ima sve poslozenu ekipu ekstra i uspije zabiti 10 poena. QB za regularne sezone, a u PO gori od onog prosjecnog QB.
lamar ima IQ 80, tu je sve ostalo džabe
U prvom se poluvremenu zbog penaltya maknu iz FG rangea da smanje rezultat na jedan posjed i onda festival gluposti u režiji Lamara i Flowersa u drugom poluvremenu, obrana im je pružila toliko prilika a ovi ništa nisu bili u stanju kapitalizirati. Čak ih ni onaj očiti holding obrane Chiefsa ne opravdava. Da ne govorim koliko je gameplan Ravensa i Harbaugha bio užasan, iz nekog suludog razloga su potpuno izostavili run igru iz napada koja im je donijela toliko dobroga ove sezone.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
ma kakav god da su gameplan imali ovolika količina nediscipline i gluposti se ničim ne može nadoknaditi. ja se ne sjećam da sam ikad gledao championship game gdje je jedan tim ovako imbecilno sam sebe ispalio
Daj nam Taylor Swift vs Eminem.
Ma Ravensi sami sebe dobili. Totalno ludo kad skontas da imaju najbolji Rush Offense a Gus i Hill su po 3-4 nosenja imali wtf?
Ma Ravensi sami sebe dobili. Totalno ludo kad skontas da imaju najbolji Rush Offense a Gus i Hill su po 3-4 nosenja imali wtf?
- QUARTERBACK
- Kontakt:
po meni je veca greska izbor gameplana harbaugha nego ovo sto je lamar bacio, sve ste vec rekli ono gdje su chiefsi ranjivi a ravensi jaki da se tako malo koristi nerealno glupo...kad se sve sabere bas zbog tog gameplana si ga i doveo u situaciju da se mora rizikovati, mada je onaj int nesto sto nece vise nikad probati baciti sigurno 
lavovi krenuli opasno
lavovi krenuli opasno
Moglo bi prijevremeno neocekivano spavanje nakon 15 ninuta
-
Devedesetka
- Kontakt:
nije realno koliko dobro izgledaju
laku noć
laku noć
Evo ludnice 
Ahahaha lions sad zasluzuju da izgube
Prepali se k'o Texans vs Chiefs one godine, ali su vala imali i budalastinje 2 puta na 4om idu mjesto da usmu FG, posebno ovaj zadnji, mjesto 27-27, ono 34-24.
Ma lionse ukopao onaj debil od trenera, jos daje izjave, umjesto da se objesio jos u svlacionici
- muhamedhulk
- Kontakt:
hahahahah sirovina trener misli da je ovo buranija iz divizije
pa ono se suta 2 fg i uzmes utakmicu.
koliko je tenkić deeboo znacio...
koliko je tenkić deeboo znacio...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.