dovoljno je samo reci gdje se lopte proizvode, pametnom dostaGG3 je napisao/la: ↑28 jan 2024, 23:03Prica mi kolega, inace vozi kamion u Italiji da su Kinezi ugradjovali neke čipove u ove lopte sto se igra Seria A i kad je penal za protivnika oni ih usporavaju i u igri isto rade neke cudne stvari.zamorano1plus8 je napisao/la: ↑28 jan 2024, 23:01već kinezi pregovaraju da se naknadno kazni vlahovic zbog sekljakluka,a ako i to ne bude dovoljno penal i crveni ide lagano![]()
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- zamorano1plus8
- Kontakt:
Re: Serie A
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Cuj nije penal
, start je bio opasan zbog toga je penal, boksovanje je rizik, kao npr. start đonom, pa odigras loptu i nakon toga igraca pa dobijes crveni, covjek je nokautirao igraca haman, pa to jos da nije svirao kakav bi tek cirkus bio, nakon dvije situacije 50-50 koje su otisle na stranu Intera.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
ElPrincipe
- Kontakt:
Evo kazu ovi projuventusovski mediji da ja marota obeco miliku cetvrtog napadaca u interu sljedece sezone ako dobije crveni sad ce nas i za to optuzit kuku nama hahhaha
Oni kupili njih sve a mi samo Martineza da doda loptu Sommeru i eto džaba im sveElPrincipe je napisao/la: ↑28 jan 2024, 23:14Cist faul na someru pogledaj nogu nzole koja vec udara somerovu nogu dok ovaj boxa loptuveceras su juventini kupili sudiju var sobu ovog rezisera sto prikazuje snimak ali pravda uvjek pobjedi
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Zar u ovom univerzumu 50-50 situacije ne idu uvijek u korist većeg kluba? Il sam ja nešto pogrešno upratio u ovih 25 godina praćenja fudbala. Ovo je baš jedan novi nivo kmečanja da nemaju ništa drugo pa i tzv 50-50 situacije spominju
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Najjace od svega je kakav pritisak na sudce se radi preko novina, TVa i ostalih medija. Veceras onaj bivsi sudac Marelli u studiju na ocigled sviju laze da su Sommer i Nzola dosli do lopte u isto vrijeme kako bi valjda opravdao ovaj dosudjeni penal Viole, ej gleda **** snimku i laze, smrad.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Pa i na utakmici sat ranije, suso je prvo udario loptu pa nogu zamalo slomio covjeku i dobio crveni... Kakve su ti to gluposti... Jel i hvatanje za vrat isto normalna stvar ako nakon toga zabijed gol
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma golman treba imati prednost u ovakvim situacijama u sesnaest. Ako je prvo odreagovao cisto na loptu pa poslije zakacio igraca to ne moze biti penal nikad u zivotu.
Samo za najbolje skaute foruma koji su ga proglasili argentinskim G. Barbosom:

A broj osvojenih trofeja do 26. godine me radi vas samih sramota i nabrajat pa ćemo preskočit ovaj put.
Torinska mašinerija i dalje jaše. Čekamo iduci vikend da vidimo što će ovaj puta izmisliti nakon Pjanićevog knockout na Rafinhi,nepostojećeg penala na Cuntdradu i svega ostalog samo u zadnjih nekoliko godina.
Inter’s all time top scorer list
1. 284 goals - G.Meazza
2. 209 goals - Altobelli
3. 171 goals - Boninsegna
4. 160 goals - Mazzola
5. 158 goals - Cevenini III
6. 143 goals - Lorenzi
7. 133 goals - Nyers
8. 124 goals - Lautaro Martinez
9. 124 goals - Icardi
10. 123 goals - Vieri
A broj osvojenih trofeja do 26. godine me radi vas samih sramota i nabrajat pa ćemo preskočit ovaj put.
Moglo bi biti ako nije bilo VAR-a ono kad su nas pokrali protiv Fiorentine u zadnjoj sekundi i sudili Danilu ruku i penal iako je očito rame bilo.
Torinska mašinerija i dalje jaše. Čekamo iduci vikend da vidimo što će ovaj puta izmisliti nakon Pjanićevog knockout na Rafinhi,nepostojećeg penala na Cuntdradu i svega ostalog samo u zadnjih nekoliko godina.
Cist penal ko suza ne gleda se jel odnio loptu opasna igra opasan start opalio ga sakom u lice, sto se tice ovih sto pišu da ga je igrač Fiorentine nogom dirao prvo nek pogledaju drugi ugao pored njeg igrač nikakvog kontakta sa Somerovom nogom nije bilo..miki09 je napisao/la: ↑28 jan 2024, 23:53Ma golman treba imati prednost u ovakvim situacijama u sesnaest. Ako je prvo odreagovao cisto na loptu pa poslije zakacio igraca to ne moze biti penal nikad u zivotu.
-
ElPrincipe
- Kontakt:
To za nogu nzole je bio sarkazam i zeza a malo da i mi pucamo neke teorije zavjere cisto nako iz sprdnje
Jesu ovo neki Juventini fakat ozbiljni da sudci kradu Juve i guraju Inter?! Ja sam mislio da je to zajebancija i trollanje.
Inter vile nosaju, prvo Verona promaši penal za X, pa sad i Fiorentina. Provlače se žestoko.
Inter vile nosaju, prvo Verona promaši penal za X, pa sad i Fiorentina. Provlače se žestoko.
Juventini nisi relevantni uopšte kad je suđenje u pitanju. Za njih je normalno suđenje jedino kad se navlači Juventusu.
Druže nije Fiorentina Frosinone, Fiorentina je isto veliki klub i u ovakvoj utakmici kada dobiješ dvije 50-50 situacije u svoju korist znači da imaš sudijsku naklonost, ovaj nokaut ne svirati kao penal i pravdati da je Sommer došao prije lopte je već
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Jbg, podigla im se ljestvica sta im se sve ne svira pa i ovo izadje kao normalno....ljudi su nas ovdje ubjedjivali da bastoni onoga nije laktom faulirao prije one kontre za gol intera...evo sad i ovo....
Nikad jaca sezona, nikad slabiji konkurenti, imaju svu pomoc sudija (sa obije strane, pomoc licna i odmaganje rivalima), i opet se koprcaju i ne mogu da se u miru odvoje od slabasnog Juventusa. To je ta ljepota. Imas jos ovih pola godine da ovako nastavis i pokusas osvojiti tu titulu na svaki moguci nacin, a onda znas sta te ceka u 2024/25 kada Juventus zaigra kao favorit - kako je planirano. 
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
E jedva cekam da vidim taj juve iducih sezona kad budu igrali evropu i utakmice svaka tri dana. Tad cemo da vidimo koliko je ova alegrijeva taktika ustvari kompatabilna na par frontova i uz vise utakmica.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
Aha, cekajte sam da se juveu vrati sa suspenzije kladioničar, pa da dovedu novog pogbu, nadju zamjenu za milika i Alex Sandra, a to što će ostati vjerovatno bez bremera i/ili Vlahovića, neće se ni osjetiti. Samo ne znam ko će im kasnije biti kriv, kad se opet budu nakraju sezone borili za cetvrto mjesto i LP 
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.