FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
81
36%

Ukupno glasova: 228

Zeko87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zeko87 » 29 jan 2024, 11:14

Stvarno boli pogled na tabelu i ta nemogućnost da se nadaš borbi za titulu. Skuckaš extra ekipu i max ti je borba za dva kola KL. Ne boli me što nema titule već par godina sa ovolikim budžetom, ali me boli što nismo ni u borbi za nju.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 29 jan 2024, 11:22

Zeko87 je napisao/la:
29 jan 2024, 11:14
Stvarno boli pogled na tabelu i ta nemogućnost da se nadaš borbi za titulu. Skuckaš extra ekipu i max ti je borba za dva kola KL. Ne boli me što nema titule već par godina sa ovolikim budžetom, ali me boli što nismo ni u borbi za nju.
Koliki nam je budžet u odnosu na Zrinjski i Borac? Sigurno nije toliko veći koliko žele prikazati fekalije iz komšiluka a i tu razliku u budžetu dobro prebace uticaj u savezu i sudijske lakrdije,jel misliš da je regularan žrijeb za kup? Prvo najteži put pa onda i nikakav termin.Puno nam dušmana radi o glavi a ovi iz naših redova im dobro pomažu majke im se nayebem,mi nastavljamo rasti,jeste da nas usporavaju ali će nam se ma kraju qurca napušiti, naprijed Mirviću, naprijed Sarajevo

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 29 jan 2024, 11:31

Zeko87 je napisao/la:
Puno pogresnih odluka je dovelo do ovog. Et kreni hronoloski od dolaska Mirvica i losi potezi koje je povlacio.
- Dodvoravanje "legendama" i lizanje s mahalom
- Transferi preko Kepcije, Vasoski trener (hajd to nam se na prvu cinilo kao dobar potez, mlad i moderan trener itd)
- Dovodjenje Fedje (manje vise, i tu smo skoro svi bili zadovoljni), al davanje odrijesenih ruku Fedji za pojacanja je bio teski kiks
- Tu se opametio pa je pojacanja dovodio putem eksternog skauting tima, al ponovo promasen trener - Mirza
- Tek sad doveden dobar trener, dobar SD, dovode se ciljana pojacanja i nema.mahale. Mi tek sad mozemo ocekivat neki boom. Naredne sezone fkt nema izgovora za lose predstave, klub mora bit u borbi za oba trofeja. Uvijek se.moze desit da ne osvojis nista i kad si predobar, al moras bit u borbi do samog kraja, a ne da se halalis u novembru sa trofejima
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 29 jan 2024, 11:41

Zeko87 je napisao/la:
Zašto misliš da nema borbe za titulu. Još je dosta bodova u igri, međusobnih duela sa ekipama iz vrha tabele na pretek istini za volju i trebaju nam se neki rezultati poklopiti al zašto im se nebi nadali. Dokazali smo da možemo pobjediti svaku ekipu nakon ove pauze nadam se da nečemo i ne smijemo gubiti od svakoga. Bodovna razlika na tabeli je rezultat naših loših igara a sad ulazimo 30% bolji i jači i ravnopravno ulazimo u trku za titulu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 jan 2024, 11:48

AVNOJ je napisao/la:
29 jan 2024, 11:41
Zeko87 je napisao/la:
Zašto misliš da nema borbe za titulu. Još je dosta bodova u igri, međusobnih duela sa ekipama iz vrha tabele na pretek istini za volju i trebaju nam se neki rezultati poklopiti al zašto im se nebi nadali. Dokazali smo da možemo pobjediti svaku ekipu nakon ove pauze nadam se da nečemo i ne smijemo gubiti od svakoga. Bodovna razlika na tabeli je rezultat naših loših igara a sad ulazimo 30% bolji i jači i ravnopravno ulazimo u trku za titulu.
Treba se boriti al realno tesko ocekivati da borac izgubi 5 utakmica do kraja a dosad je samo jednu izgubio a mi moramo biti perfektni, baš tesko. Ja ocekujem napredak u igri posebno na gostovanju dosta ce nam reći tri gostovanja koja imamo do treceg kruga Sloboda kup, moleri :D i zvijezda u gostima to sve treba dobiti i to bi vec pokazalo napredak u odnosu na prvi dio gdje su gostovanja bila muka ziva.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jan 2024, 12:29

Anex je napisao/la:
29 jan 2024, 11:22
Zeko87 je napisao/la:
Koliki nam je budžet u odnosu na Zrinjski i Borac? Sigurno nije toliko veći koliko žele prikazati fekalije iz komšiluka a i tu razliku u budžetu dobro prebace uticaj u savezu i sudijske lakrdije,jel misliš da je regularan žrijeb za kup? Prvo najteži put pa onda i nikakav termin.Puno nam dušmana radi o glavi a ovi iz naših redova im dobro pomažu majke im se nayebem,mi nastavljamo rasti,jeste da nas usporavaju ali će nam se ma kraju qurca napušiti, naprijed Mirviću, naprijed Sarajevo
Kabiri ulaže više od Mirvića ali mi kao klub zaradimo više na svojim aktivnostima. Ovo je bilo do grupnih faza ECL, sada su vratili dio sredstava.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jan 2024, 12:31

Amcho1 je napisao/la:
28 jan 2024, 23:40
MortemHz je napisao/la:
28 jan 2024, 22:56
kogmagie46 je napisao/la:
28 jan 2024, 22:47
A što ne bismo uzeli stadion Otoka i dole gradili jednu arenu, 15-16 hiljada sasvim dovoljno, ima parking ima sve, srusiti ondje i praviti iz nova stadion na kojem ne bi bilo politike naseg lijepog Mandića
Već se dosta puta pisalo o tome, nema dole dovoljno prostora iako je odlična lokacija.
Nije baš i da nema, mogao bi se pokupiti prostor Vistafon, možda i bazen. Sa druge strane je Miljacka koliko znam, možda bi se nešto i preko rijeke moglo.
:D
Navodiš ostale objekte što su pored, oni nemaju veze sa sadašnjim stadionom. To bi bilo izuzetno skupo i jednostavno neizvodivo.
Za 5-6 miliona možeš fino skuckati Koševo i pored inflacije, samo da se konačno krene sa nečim.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 29 jan 2024, 12:45

Nick bi bio dobra opcija iz vise razloga.Prvo jer je u21,drugo jer je slobodan,trece jer je domaci igrac i cetvrto jer igra na poziciji gdje smo tanki.
Dovest ga radi sirine da ne ostajemo na jednom desnom beku.Ako se ne pokaze nije neka velika steta ako se pokaze pun pogodak pogotovo jer je mlad.Kup za 2 sedmice nemamo nesto puno vremena sad da trazimo.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 29 jan 2024, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

aleole
Kontakt:

Post Postao/la aleole » 29 jan 2024, 12:47

Kad vec mastamo, da imam kolko nemam...
Stavio bi, krov podigao i priblizio tribine, uz stadion bi napravio trgovacki centar, napravio vise nivoa za parking, napravio bi i bazen, fitnes i terene
sa umjetnom travom i za mali fudbal (iselio dif), cak bi napravio jednu malu dvoranu gdje bi tradicionalno se odvijao hasetov turnir al nesto tipa kako njemci prave malonogometne turnire.

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 29 jan 2024, 13:03

Malog obavezno dovesti vjerujem da bih bio dobar na beku.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 29 jan 2024, 13:04

Nick mladunče, yebo ga masnokosi babo izdajnik
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 29 jan 2024, 13:04

bordobijeli je napisao/la:
29 jan 2024, 11:48
AVNOJ je napisao/la:
29 jan 2024, 11:41
Zeko87 je napisao/la:
Treba se boriti al realno tesko ocekivati da borac izgubi 5 utakmica do kraja a dosad je samo jednu izgubio a mi moramo biti perfektni, baš tesko. Ja ocekujem napredak u igri posebno na gostovanju dosta ce nam reći tri gostovanja koja imamo do treceg kruga Sloboda kup, moleri :D i zvijezda u gostima to sve treba dobiti i to bi vec pokazalo napredak u odnosu na prvi dio gdje su gostovanja bila muka ziva.
Samo kažem da mi trebamo biti pravi a nadam se da čemo nakon ovih priprema biti bolji bar za tu igru u gostima. Taj borac ima 2 teška gostovanja do kraja ovod dijela prvenstva gdje če teško biti nekih malverzacija. Ući u zadnji dio prvenstav sa treće pozicije i na -9 ili -7 gdje je 30 bodova u igri sasvim realan konkurent za titulu.
Samo trebamo biti pravi.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 29 jan 2024, 13:13

Nije bila nikakva negativa sa moje strane, nego čisti navijački žal što se sa ovako dobrom ekipom i atmosferom u klubu ne borimo za titulu već dvije godine.

Puna podrška upravi i SS, meni se ova priča dopada makar ne bilo titule još pet godina jer mislim da idemo u pravom smjeru. Borac je sam svjestan činjenice da kad izgube političku podršku i ruke na čelu saveza idu u borbu za opstanak a možda i u rs ligu. U prilog tome ide i ostavka Tegeltije. Zrinjski je već ozbiljniji kolektiv.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 29 jan 2024, 13:28

Surreal je napisao/la:
29 jan 2024, 13:04
Nick mladunče, yebo ga masnokosi babo izdajnik
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 29 jan 2024, 13:29

napoleon72 je napisao/la:
29 jan 2024, 10:34
GalileoGalilei je napisao/la:
29 jan 2024, 10:22
Nirton je napisao/la:
29 jan 2024, 10:15
Sinan pise da bi Nick Salihamidzic mogao potpisati. :D
Krampa
Ma neka ga ako dodje, treba nam desni bek svakako, jos plus dodatna u21 opcija. Jer golmani i odbrana su igraci koji u 90% slucajeva igraju svih 90 minuta, pa neces morat puno razmisljat o tim u21 rokadama kad ovaj pocne. A ne vjerujem da ce kod Rozmana bit nepotizma i toga da gura nekog na osnovu prezimena.
Mislim da je igrac za Federalnu u najboljem slucaju, ali ako ce doci kao neka rezerva da se pofajta s Beganovicem onda nemamo puno izgubiti. Mozda i grijesimo da je los, teren ce biti jedino mjerilo ako dodje.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 29 jan 2024, 14:15

hajmo biti pozitivni :mrgreen:
ja sam zadovoljan da sad budemo prvi u drugom dijelu sezone, pa zasta bude dovoljno. to treba biti cilj a ne evropa. znaci napadaj kao da je 0:0.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 29 jan 2024, 14:25

jest vam tesko ubacit crva da se prepirete oko nebitnih stvari,koliko se puta pisalo dolazi ovaj ili onaj pa na kraju nista ne bude
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 29 jan 2024, 14:26

Bolje da vrate Halida Šabanovića nego ovu ublehu,momak makar muda ima.
Mada sumnjam da će ovaj doći.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 29 jan 2024, 14:27

Prvo, Hasana zvati izdajnikom, covjeka koji je a to lično znam, znao pod blokadama igrati za Bosnu i rizikovati kaznu u Bayernu, kojeg docekaju mafijaši i reketiraju, koji je svaku bitnu utakmicu bio najbolji igrac i koji je bio na meti mahale, pa tako jedan izvali da je namjerno dobio žuti da ne igra protiv srbije (pa bio najbolji igrač)...
Danas hasan je neko ko je sportski direktor (bio) jednog od najvecih svjetskih klubova, ima i dan danass ogromno povjerenje Juventusovih ljudi i navijaca.
Njegov sin, iskreno ga nisam gledao i nemam pojmam da li je dobar ili loš, ali danas u fudbalu je sasvim normalno da uradis transfer koji ce ti kasnije ili odmah donijeti poveznicu sa nekim.
Dosao ne dosao, to je odluka struke i ako oni misle da je to dobar potez, na kraju kad se podvuče linija, oni su odgovorni
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 29 jan 2024, 14:42

Bujrum Nick :bih:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”