Vidjecete sta ce cika Gracic da napravi od olimpika nece mu biti ravan ni zeljo ni sarajevo...alan ford 26 je napisao/la:Ma kakav olimpik, njih ce mlatit i Zeljo i maleni na svakoj tekmi, ne vjerujem da se mogu ukljuciti u borbu za titulu, plafon do 5 mjesta ili nesto kao Zeljo ove sezone, znaci slabo, subjektivno misljenje
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
mB!
- green union
- Kontakt:
Nego hocetel vi Unioni biti zajedno na tribini sa ovom agenturom ili ti ga Vukovima kako se vec zovugreen union je napisao/la:cekamo sezonu![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zar ti nije lakše za Barcu onda navijati ?green union je napisao/la:cekamo sezonu![]()
Serem se ja na takve navijače...
Niko kao ti,nikog kao tebe,nikad !
- RK Gradacac
- Kontakt:
Doktor GracicMukiol je napisao/la:Misli sta hoces prijatelju, al vidjeces kada dovede onih afrikanaca, brazilaca pa kad zaigraju, al je sigurno da ce dovesti sjajne igrace za nastavak pa kad olimpik bude u vrhu tabele onda ces ti tak biti cudno sta radi doktor gracicRK Gradacac je napisao/la:Sta vi mislite da se ekipa moze uigrat tek tako. Cuj ostala 4 levata a ostalo raspustio.
Sumnjiv je taj Gracic do bola
Nisi ti uredu druze
010 ISN'T JUST A CODE
I da dodu afrikanci kenici i ostali,kako ce to da sve zajedno djeluje 
-
odsutraopetultra
- Kontakt:
dijasporac je najjaci
nevjerujem da ce gracic otpustiti vecinu igraca...morao bi u roku nekoliko dana naci kvalitetnije zamjene sto je veoma tesko i trebalo bi vremena da se ti novi igraci uigraju...na kraju krajeva nebi bilo ni korektno od gracica da nogira igrace koji su odveli olimpik u PL,ljudi su ipak nesto uspjeli, i kada bi ih sada otjerao osjecali bi se ko smece (a tako i jest,dok su mu trebali dobri su bili,a da nije bilo ovih igraca olimpik nikad nebi vidio PL) takodjer nevjerujem da bi bili "kanta za sutanje" jer su suvereno prosli kroz prvu ligu federacije i mislim da bi dosta dobri bili u PL,sa ovim igrackim kadrom bi bili sigurno u gornjem djelu tabele...
jel u ove igrace spadaju kajtaz i a.rascic?
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
HARIS XXL je napisao/la:nevjerujem da ce gracic otpustiti vecinu igraca...morao bi u roku nekoliko dana naci kvalitetnije zamjene sto je veoma tesko i trebalo bi vremena da se ti novi igraci uigraju...na kraju krajeva nebi bilo ni korektno od gracica da nogira igrace koji su odveli olimpik u PL,ljudi su ipak nesto uspjeli, i kada bi ih sada otjerao osjecali bi se ko smece (a tako i jest,dok su mu trebali dobri su bili,a da nije bilo ovih igraca olimpik nikad nebi vidio PL) takodjer nevjerujem da bi bili "kanta za sutanje" jer su suvereno prosli kroz prvu ligu federacije i mislim da bi dosta dobri bili u PL,sa ovim igrackim kadrom bi bili sigurno u gornjem djelu tabele...
svi su dobili papire, mislim slobodni su igraci osim Vidovica, Kurte i Suljevica...
- RK Gradacac
- Kontakt:
Nemoj tako Harise, ipak je to "doktor" Gracic ko sto rece Mukiol
I Pelaka.svi su dobili papire, mislim slobodni su igraci osim Vidovica, Kurte i Suljevica...
010 ISN'T JUST A CODE
- dolina cupova
- Kontakt:
iskreno i realno mozemo mi pricati sta hocemo ali ce olimpik biti jaci i od zelje i od sarajeva,jbg ako se sta u zelji i sarajevu ne promijeni tako ce biti...a sto se tice green uniona svi znamo da su placenici ali mi je fkt drago da dobijemo konkurenciju,nadam se da vas ima bar 50...
pa otpustit ce ih sve zato sto oni i nisu doveli olimpik do premijer lige vec pare drug.lopovska posla.HARIS XXL je napisao/la:nevjerujem da ce gracic otpustiti vecinu igraca...morao bi u roku nekoliko dana naci kvalitetnije zamjene sto je veoma tesko i trebalo bi vremena da se ti novi igraci uigraju...na kraju krajeva nebi bilo ni korektno od gracica da nogira igrace koji su odveli olimpik u PL,ljudi su ipak nesto uspjeli, i kada bi ih sada otjerao osjecali bi se ko smece (a tako i jest,dok su mu trebali dobri su bili,a da nije bilo ovih igraca olimpik nikad nebi vidio PL) takodjer nevjerujem da bi bili "kanta za sutanje" jer su suvereno prosli kroz prvu ligu federacije i mislim da bi dosta dobri bili u PL,sa ovim igrackim kadrom bi bili sigurno u gornjem djelu tabele...
hahahahahahahahah fakat me nasmijavas...pa nemoras bolan sve shvatati bukvalno on je doktor u prenesenom znacenju poredenje ili ti metafora vidim da si los iz knjizevnosti i bosanskog jezika trebas malo instrukcijaRK Gradacac je napisao/la:Nemoj tako Harise, ipak je to "doktor" Gracic ko sto rece Mukiol![]()
I Pelaka.svi su dobili papire, mislim slobodni su igraci osim Vidovica, Kurte i Suljevica...
mB!
-
Olimpik u srcu
- Kontakt:
Mogu ga poducit,10 maraka na satMukiol je napisao/la:hahahahahahahahah fakat me nasmijavas...pa nemoras bolan sve shvatati bukvalno on je doktor u prenesenom znacenju poredenje ili ti metafora vidim da si los iz knjizevnosti i bosanskog jezika trebas malo instrukcijaRK Gradacac je napisao/la:Nemoj tako Harise, ipak je to "doktor" Gracic ko sto rece Mukiol![]()
I Pelaka.svi su dobili papire, mislim slobodni su igraci osim Vidovica, Kurte i Suljevica...![]()
![]()
![]()
- RK Gradacac
- Kontakt:
- FK Sarajevo
- Kontakt:
sad je olimpik premijerligas nemojte se sa njim zezati
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
-
Olimpik u srcu
- Kontakt:
Ne brini necemo,sad na Koševo svaku domacu utakmicu,trebamo kupiti transparentFK Sarajevo je napisao/la:sad je olimpik premijerligas nemojte se sa njim zezati
- FK Sarajevo
- Kontakt:
jedino sto cete se boriti za opstanak nemozes sa juniorima igrati ligu sam znas nemogu kurtm,vidovic,pelak,suljevic,prlic,simcevic sami drzati ekipuOlimpik u srcu je napisao/la:Ne brini necemo,sad na Koševo svaku domacu utakmicu,trebamo kupiti transparentFK Sarajevo je napisao/la:sad je olimpik premijerligas nemojte se sa njim zezati![]()
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
-
Olimpik u srcu
- Kontakt:
Olimpik obezbjedio Pl.4-1 izgubili protiv Viteza, al nema vezeFK Sarajevo je napisao/la:jedino sto cete se boriti za opstanak nemozes sa juniorima igrati ligu sam znas nemogu kurtm,vidovic,pelak,suljevic,prlic,simcevic sami drzati ekipuOlimpik u srcu je napisao/la:Ne brini necemo,sad na Koševo svaku domacu utakmicu,trebamo kupiti transparentFK Sarajevo je napisao/la:sad je olimpik premijerligas nemojte se sa njim zezati![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.