NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

aeroms33
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la aeroms33 » 28 jan 2024, 22:20

convict35 je napisao/la:
28 jan 2024, 22:00
aeroms33 je napisao/la:
28 jan 2024, 21:43
Treba jos on pure jesti.
Za publiku izgleda kao prodoran igrac ali to je sve. U sesnestercu nista od njega.
Ubacivanje nula poena,odbrana minus tri.
Koliko je momak imao asistencija prosle sezone 15 tak mislim ,pises nebuloze ako njega tako ocjenjujes onda su svi ostali 0.
Svi smo gkedali tekmu sa Zrinjskim jedini igeac koji je mogao nesto uradit mucio je njihove igrace i dolazio bi do 16ca tu se najbolje vidjelo da on moze u PL
Dobro ajd nebuloze.
Prode on po strani ali kad treba precizna asistencija ,nabacivanje ili nedo Bog zabit nista. Amaterizam .
Petnest asistencija ali kakvih. Posljednji loptu dirno.
Odbranbeni ucinci za jednog beka su mu malo je rec katastrofa .
Ali to je moje videnje . Nekazem da nema potencijala.
Samo treba to potvrditi

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 28 jan 2024, 22:33

almir2018 je napisao/la:
28 jan 2024, 20:34
Sivac i Durmo po meni bi već sad trebali dobiti profi ugovore
Jedina dva igrača iz prošle sezone koji su pokazali kvalitet na jesen. Uz njih bi dodao još Vardu koji je također bio dobar.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Bandit88
Kontakt:

Post Postao/la Bandit88 » 29 jan 2024, 00:03

Šta je ovo, pola ekipe (Horič, Feno, Vardo, Faris Bajramović, Aladin, Šetkić, Arnautović, Karalić i Emrah Palačkić) slikali se bez sponzora (PAN i BetOle) na dresu.

Mashallah, ja muslimana u ekipi.
Samo da nam sponzori ne budu pravili problem

Ni stručni štab nema nikakvih sponzora na trenerkama.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 29 jan 2024, 07:00

Bandit88 je napisao/la:
29 jan 2024, 00:03
Šta je ovo, pola ekipe (Horič, Feno, Vardo, Faris Bajramović, Aladin, Šetkić, Arnautović, Karalić i Emrah Palačkić) slikali se bez sponzora (PAN i BetOle) na dresu.

Mashallah, ja muslimana u ekipi.
Samo da nam sponzori ne budu pravili problem

Ni stručni štab nema nikakvih sponzora na trenerkama.
Cirkus :puke:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 29 jan 2024, 08:37

A nisu odbili "prljave" pare od tih sponzora, isplaćene kroz plate?
Baš čudno.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

DaDi88
Kontakt:

Post Postao/la DaDi88 » 29 jan 2024, 10:38

JonSnow je napisao/la:
29 jan 2024, 08:37
Baš čudno.
Kakve to veze ima sa vezom, ako je moj posao da igram fudbal i dogovorimo se da za tu igru ja dobijem toliko i toliko, sta mene briga gdje ces i od cega ces ti meni to platit.
Ides raditi nekome keramiku, jel pitas gazdu jel dobio od kladionice pare ili od prodaje alkohola.
Sta sve neces cut :crazy:
Ponosni smogovac!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 29 jan 2024, 11:06

10.2 NK Vitez
17.2 FK Radnik Bijeljina
2.3 FK Budućnost Banovići
9.3 NK Stupčanica Olovo

Ubaciti još jednu prijateljsku, eventualno dvije na pripremama u Hrvatskoj i to je to. 6 sedmica sasvim dovoljno i dobro isplanirano, nadamo se boljoj igri i rezultatima na proljeće :kafa:
Deblokiraj se Čeliče :!:

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 29 jan 2024, 11:51

Truhlo je napisao/la:
29 jan 2024, 11:06
10.2 NK Vitez
17.2 FK Radnik Bijeljina
9.3 NK Stupčanica Olovo

Ubaciti još jednu prijateljsku, eventualno dvije na pripremama u Hrvatskoj i to je to. 6 sedmica sasvim dovoljno i dobro isplanirano, nadamo se boljoj igri i rezultatima na proljeće :kafa:
Jos dva protivnika i dva pojacanja i to je to :opaopa:

Ovo za slikanje ocito je neka greska, ali kako je Maid otisao iz kkuba puno se gresaka pravi u tom segmentu. Ne smijemo pasti na nizi level od onog sto je bio za vrijeme Maida.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 29 jan 2024, 11:56

DaDi88 je napisao/la:
29 jan 2024, 10:38
JonSnow je napisao/la:
Baš čudno.
Kakve to veze ima sa vezom, ako je moj posao da igram fudbal i dogovorimo se da za tu igru ja dobijem toliko i toliko, sta mene briga gdje ces i od cega ces ti meni to platit.
Ides raditi nekome keramiku, jel pitas gazdu jel dobio od kladionice pare ili od prodaje alkohola.
Pa vidi, prije nego bih otišao nekom postaviti parket ili laminat(keramiku ne znam), valjda bi se raspitao o budućem poslodavcu. Valjda je to logično. Ako mi se ne svidi šta čujem možda ne bih ni išao raditi. Mada ako ideš raditi "na crno" i to je haram...

Klubovi su sa druge strane nešto drugo. Igrač zna ko su sponzori ili bi vjerovatno mogli biti. Zato se vjerovatno i ubacuju u ugovore klauzule o ovome. Nisu ni prvi ni posljednji koji odbijaju da budu dio te marketinške promocije. I sponzori su također bili upoznati, da određeni dio igrača ne nosi logo. A na kraju svi pristali na ovaj aranžman. I klub i sponzor i igrač...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 29 jan 2024, 12:04

Pasha je napisao/la:
29 jan 2024, 11:56
DaDi88 je napisao/la:
JonSnow je napisao/la:
Baš čudno.
Pa vidi, prije nego bih otišao nekom postaviti parket ili laminat(keramiku ne znam), valjda bi se raspitao o budućem poslodavcu. Valjda je to logično. Ako mi se ne svidi šta čujem možda ne bih ni išao raditi. Mada ako ideš raditi "na crno" i to je haram...

Klubovi su sa druge strane nešto drugo. Igrač zna ko su sponzori ili bi vjerovatno mogli biti. Zato se vjerovatno i ubacuju u ugovore klauzule o ovome. Nisu ni prvi ni posljednji koji odbijaju da budu dio te marketinške promocije. I sponzori su također bili upoznati, da određeni dio igrača ne nosi logo. A na kraju svi pristali na ovaj aranžman. I klub i sponzor i igrač...
Uredno je bilo sa Fenom, već dugogodišnji njegov stav, kao i sa Horićem koji je isto aranžman imao u Posušju i nastavio u Čeliku. Sada brojka raste i skoro pola tima ne nosi logo sponzora na dresu, šta je sljedeće, da svi odbiju?

Ne ulazim u vjerske stavove i interpretacije, privatna stvar svakog čovjeka, ali ovdje dugoročno klub može ispaštati i to mi se ne sviđa, jer mahom sportske klubove sponzorišu kladionice, proizvođači piva, banke, osiguranja, itd.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 29 jan 2024, 12:11

Truhlo je napisao/la:
29 jan 2024, 12:04
Pasha je napisao/la:
29 jan 2024, 11:56
DaDi88 je napisao/la:

Uredno je bilo sa Fenom, već dugogodišnji njegov stav, kao i sa Horićem koji je isto aranžman imao u Posušju i nastavio u Čeliku. Sada brojka raste i skoro pola tima ne nosi logo sponzora na dresu, šta je sljedeće, da svi odbiju?

Ne ulazim u vjerske stavove i interpretacije, privatna stvar svakog čovjeka, ali ovdje dugoročno klub može ispaštati i to mi se ne sviđa, jer mahom sportske klubove sponzorišu kladionice, proizvođači piva, banke, osiguranja, itd.
Ja sam siguran da je ovo tehnicka greska i neki zajeb s dresovima.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 29 jan 2024, 12:15

dinodino2019 je napisao/la:
29 jan 2024, 11:51
Truhlo je napisao/la:
10.2 NK Vitez
17.2 FK Radnik Bijeljina
9.3 NK Stupčanica Olovo

Ovo za slikanje ocito je neka greska, ali kako je Maid otisao iz kkuba puno se gresaka pravi u tom segmentu. Ne smijemo pasti na nizi level od onog sto je bio za vrijeme Maida.
Ima li neko novo potencijalno ime?

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 29 jan 2024, 14:09

Truhlo je napisao/la:
29 jan 2024, 12:15
dinodino2019 je napisao/la:
29 jan 2024, 11:51
Truhlo je napisao/la:
10.2 NK Vitez
17.2 FK Radnik Bijeljina
9.3 NK Stupčanica Olovo

Ima li neko novo potencijalno ime?
Ceka se objava zenickog Fabrizia Romana 😅

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 29 jan 2024, 15:00

Ne bih ulazio u to je li slučajnost ili neka greška.

Iskusni igrači možda i mogu nešto da insistiraju. Čisto sumnjam, da mladi igrači ili igrač kao Šetkić koji se bori da dobije neki ugovor, mogu to...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 29 jan 2024, 17:12

Idemo samo dva vezna da znaju sacuvati loptu duze od 10 sekundi da podivljamo :D

Skromno realno pogotovo nakon desetak odlazaka :kafa:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 29 jan 2024, 17:30

Truhlo je napisao/la:
17 dec 2023, 20:30
Tarik Adilović napustio NK Moševac. Da li će se plemeniti veznjak pridružiti svom matičnom klubu u zimskom prijelaznom roku? Ovaj plemeniti veznjak, koji zna sve sa loptom ima 49 nastupa u prvoj ligi federacije.
:hmmmmm:
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 29 jan 2024, 18:01

Babo im pucao na navijace ispred istoka kad je krenuo na “skupstinu” i ranio jednog.Hajde da ni u sali ne spominjemo njih.Pogotovo te nehljebe sto su masne pare dobili.
!

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 29 jan 2024, 18:24

Upravu si, mislim da se neko zezao, ali ne treba se zezati s takvim imenima. Rijesili smo se tih uhljeba.

Cekamo jos dva pojacanja, Imamagić koji igra krilo i centralnog napadaca i jedan vezni. Hoce li nasi uspjeti dovesti kvalitetnog veznjaka pitanje je?

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 29 jan 2024, 18:32

Slabo je trziste.Odnosno trziste koje nama ostovara odgovara u ovom trenutku (finansije).Ide pozitivnih stvari siguran sam.Dario je dobar, koliko god se cinilo da nije to to, postrojio je igrace.Svjestan je sta moze a sta ne.Ako on misli da sa ovim igracima moze biti sredina tabele pa cak i 5-6 mjesto, onda dobro.Al da ce maksimum izvuci, to hoce sigurno.Nas vece promjene ocekuju na kraju sezone, na nama je da se strpimo jos ovo malo.Pa ce sve lakse biti, nadamo se.
!

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 29 jan 2024, 23:47

Evo Hadzikadunic napusta Jedinstvo. Trebalo bi uzet u razmatranje, mozda mu ovaj put ne bi bila potrebna "godina i po" da se privikne.
Srce, čast i ponos!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.