HŠK Zrinjski
- Antipolitika3
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
To prvo izgleda, drugo bi bilo logično.
-
Nešto kao Mara Aničić!?

-
- Kontakt:
Mara je znao da nije najboljeg zdravlja pa odbio Zrinjski i otiso u konkurenta

Mari nismo htjeli dati ni blizu ugovor kakav je dobio u Sarajevu. Ispravno. Ozljede, godine.Strucnjakupokusaju je napisao/la: ↑30 jan 2024, 14:40Mara je znao da nije najboljeg zdravlja pa odbio Zrinjski i otiso u konkurenta![]()
- gloryhunter
- Kontakt:
Zna li se kolika bi bila odšteta za Radića?
-
- Kontakt:
Ako je vjerovat portalima, 600 tis. € , s tim da pola ide nama, a pila Fort.Sittard
-
- Kontakt:
Piše 550.000€,ne znam u kakvoj smo poziciji bili u pregovorima ali nisu mi to neke pare.Očekivao sam bar 800k
Je.. ga.
Došao je kod nas besplatno potpisao ugovor sa klauzulom da njegov prijašnji klub ima pravo na pola vrijednosti budućeg transfera.
Uostalom drugačije ga ne bi ni mogli dovesti. Ipak za igrača koji je igrao jednu polusezonu kod nas uzeli su se fini novci s obzirom koliko je bio kod nas.
Mislim da Šunjić je u najmanju ruku jednako kvalitetan kao i Radić i da može odigrati jednu ili dvije sezone baš dobro.
Došao je kod nas besplatno potpisao ugovor sa klauzulom da njegov prijašnji klub ima pravo na pola vrijednosti budućeg transfera.
Uostalom drugačije ga ne bi ni mogli dovesti. Ipak za igrača koji je igrao jednu polusezonu kod nas uzeli su se fini novci s obzirom koliko je bio kod nas.
Mislim da Šunjić je u najmanju ruku jednako kvalitetan kao i Radić i da može odigrati jednu ili dvije sezone baš dobro.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ma u kakvoj ces poziciji bit. Sto kaze miki, ovakvog igraca ne bi ni mogli dovest da mu vjerovatno nije obecano da moze ic u slucaju kakve ponude.
Sunjic ga apsolutno moze zamjenit ako je zdrav, ali to ne znamo dok ne dodje i dok ne vidimo.
Stipe sretno
Sunjic ga apsolutno moze zamjenit ako je zdrav, ali to ne znamo dok ne dodje i dok ne vidimo.
Stipe sretno

Fabricio Romano piše o HŠK Zrinjski Mostar, nama malo pola miliona maraka za igrača koji nas nije nista koštao ,gradi se ( valjda) tribina ….Uvijek može i treba bolje ali treba biti zadovoljan

Volim Mostar pa makar i vaki
Jbg nama navijačima će uvijek biti malo, očito je uprava zadovoljna, valjda oni znaju šta rade.

Sa budalama ne valja raspravljati, prvo te spuste na svoj nivo, a zatim te dokrajče iskustvom.
Ostaviti nekog bez teksta i bez odgovora neprocjenjivo...
Ostaviti nekog bez teksta i bez odgovora neprocjenjivo...
-
- Kontakt:
Pa to što je došao besplatno ne mora značiti da nam mora otići ispod cijene.Dok Slaven Belupo odbija 1mil€ za Šakotu.Ljetos Šula govori volio bi da izvučemo Dinamo da vidimo gdje smo s njima..Evo nam primjera da ih ne moramo izvuć da vidimo.Stipi hvala na svemu i sretno dalje.Šunka će sigurno moći zamjeniti Stipu,to mi nije problem,više sam ogorčen na dugogodišnje "neznanje" u prodaji.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Mora znaciti, jer ga ne bi nikad ni doveo da mu nisi obeco nesto sto ti mozda i ne ide u korist.
Prestanite usporedjivat sa HNL klubovima koji mogu lakse dovest igrace, a samim tim i odbijat ponude o kojima mi jos mozemo samo sanjat.
Prestanite usporedjivat sa HNL klubovima koji mogu lakse dovest igrace, a samim tim i odbijat ponude o kojima mi jos mozemo samo sanjat.
-
- Kontakt:
To je tako ali mišljenja sam da ovo nije naš maksimum po tom pitanju.Sad je svakako prošlo,idemo dalje.tutankamon1905 je napisao/la: ↑30 jan 2024, 20:43Mora znaciti, jer ga ne bi nikad ni doveo da mu nisi obeco nesto sto ti mozda i ne ide u korist.

- Antipolitika3
- Kontakt:
Ako dolazi Sunjic onda je logicno da Radic ode i obezbjedi sebi bolju financisku situaciju.
Imamo Senica,Magdica,Barisica ,Jakovljevic i ako jos dodje Sunka to je pozicije koja nam je top.
Problem je u21 i Radic.
Imamo Senica,Magdica,Barisica ,Jakovljevic i ako jos dodje Sunka to je pozicije koja nam je top.
Problem je u21 i Radic.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Pa nije Radic imo skroz slobodne papire, jbg da je imao ciste papire ne bi dosao u nas. Sula ambiciozno gadja, al normalno da nismo nivo Dinama, koji ima financije da nasu ekipu placa kao Dinamo 2.supervizor je napisao/la: ↑30 jan 2024, 21:00To je tako ali mišljenja sam da ovo nije naš maksimum po tom pitanju.Sad je svakako prošlo,idemo dalje.tutankamon1905 je napisao/la: ↑30 jan 2024, 20:43Mora znaciti, jer ga ne bi nikad ni doveo da mu nisi obeco nesto sto ti mozda i ne ide u korist.
Prestanite usporedjivat sa HNL klubovima koji mogu lakse dovest igrace, a samim tim i odbijat ponude o kojima mi jos mozemo samo sanjat.![]()
Ja se samo nadam da ce Cuze odigrat koliko toliko dobru polusezonu ds ga mozemo prodat vise i onda na ljeto uzet neko jeb.acko lijevo krilo
-1905-
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 20 gostiju.