FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovaj faul u napadu Renana ne bi ni Giga svirao.
prvo poluvrijeme sve u svemu i vise nego solidno, ne znam koliko su ovi tanki ili nisu, al fino igramo, stvaramo priliku za gol iz skoro svakog napada, vidi se da se uigravalo.
Po prikazanom Pena, Matanovic i Kyeremeh fenomenalni, Hasic i Krdžalić katastrofa, ostali srednja zalost.
Po prikazanom Pena, Matanovic i Kyeremeh fenomenalni, Hasic i Krdžalić katastrofa, ostali srednja zalost.
- luckystrike
- Kontakt:
kjeremija solidan pozadi, opasan prema naprijed... a i zna bravuru izvest 

Tranzicija nam je najbolja strana od kad je Rozman došao to je i njemu ocigledno neki stil koji gaji brzi prelaz po osvojenoj lopti. Tako smo i derbi rijesili pustili im loptu i kontra udar po osvojenoj lopti.
Mi imamo problem kad nam ekipa u bunker stane još na nekom lošem terenu e tu se nikako ne snalazimo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Pripremna sve ok al ovako kad odigraš u Posušju, Širokom, Doboju gubiš utakmicu, primiš bezz gol na pocetku sam sebi zabiješ poslje promašiš 3-4 šanse i ode utakmica. Još kad sudija šilji domacinu, pa teren loš, donji si. Više koncentracije mora biti to je kljucno u nekim utakmicama. Borac recimo neke tekme rješavao s 2 šanse 2 gola.
Hasic katastrofa? Ne znam sta si gledao. Fulio priliku, jel to znaci da je katastrofa?hibrid je napisao/la: ↑31 jan 2024, 13:19prvo poluvrijeme sve u svemu i vise nego solidno, ne znam koliko su ovi tanki ili nisu, al fino igramo, stvaramo priliku za gol iz skoro svakog napada, vidi se da se uigravalo.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Ovaj Pena nije normalan, na kakvim je on drogama pa onako trci
Francis,nemam rijeci, gdje god pogledas na terenu lik sparta, tacno me strah pogledati na nas gol, da ga ne vidim sa rukavicama...
Ne znam, mozda se nece mnogi sloziti, ali meni je Krdzalic odlican, ima onaj zadnji pas prema naprijed...Jos malo dok to nalegne, trebalo bi mozda konacno da imamo ono sto nam je godinama falilo...
Iliev, malo se zayebava na pocetku, ali jako pokretan golman, meni nekako vise ulijeva sigurnost od Rogica

Francis,nemam rijeci, gdje god pogledas na terenu lik sparta, tacno me strah pogledati na nas gol, da ga ne vidim sa rukavicama...
Ne znam, mozda se nece mnogi sloziti, ali meni je Krdzalic odlican, ima onaj zadnji pas prema naprijed...Jos malo dok to nalegne, trebalo bi mozda konacno da imamo ono sto nam je godinama falilo...
Iliev, malo se zayebava na pocetku, ali jako pokretan golman, meni nekako vise ulijeva sigurnost od Rogica
-
- Kontakt:
Pena ce biti nas glavni igrac u narednom dijelu sezone, kyeremeh odlican na beku, ima ga i dole i gore, primljeni go je vise na stetu veznjaka koji je se odbio od njihovog igraca. Sve u svemu odlicno, steta za prilike ali nekad stvarno nece u go...
Samo Saraj'vo!
Samo Saraj'vo!
Samo mi je jedno u glavi a to je: PRITISAK
U ligi imas pritisak od suđenja, pritisak od greske, pritisak od navijaca (najnestrpljiviji smo navijaci na svijetu, nekad ba trebamo i osaburiti) i onda vjerovatno padne koncentracija, nakon neke greske igraca pogotovo mlađih volio bi da bude pljesak sa tribine i bodrenje nema veze igraj.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Hahahaha 2-1
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Bravo bravo.. pred golom neumoljiv moras biti.. i jedan kiks epilog i eto sjecanja na zive i mrtve i skijase, i mirvica, pranja para pritiska i dok tikva ne pukne.bordobijeli je napisao/la: ↑31 jan 2024, 13:21Pripremna sve ok al ovako kad odigraš u Posušju, Širokom, Doboju gubiš utakmicu, primiš bezz gol na pocetku sam sebi zabiješ poslje promašiš 3-4 šanse i ode utakmica. Još kad sudija šilji domacinu, pa teren loš, donji si. Više koncentracije mora biti to je kljucno u nekim utakmicama. Borac recimo neke tekme rješavao s 2 šanse 2 gola.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Pošteno vracaju nam isti poklon
Ljukovac LB koliko vidim

Ljukovac LB koliko vidim
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dobijali smo mi i prije u ovim pripremnim utakmicama jake ekipe.
Ova sadanja ekipa mi djelujeo mocno, nema veze sto su pripremne utakmice.
Ova sadanja ekipa mi djelujeo mocno, nema veze sto su pripremne utakmice.
-
- Kontakt:
Dobro je ovo sve Hvala Bogu.
Velika je zelja medju svim igracima.
Forma ce biti jos veca.
Sretno.
Velika je zelja medju svim igracima.
Forma ce biti jos veca.
Sretno.
----------------?-------------
Beganovic--Celik---Durakovic-- Ljukovac
----------?--------Hamzic-----
---Andjusic--Mehmedovic---Ziljkic---
---------Catakovic---
Mislim da sam dobro snimio ove sto su drugo poceli,golman i jos jedan vezni mi fale
Beganovic--Celik---Durakovic-- Ljukovac
----------?--------Hamzic-----
---Andjusic--Mehmedovic---Ziljkic---
---------Catakovic---
Mislim da sam dobro snimio ove sto su drugo poceli,golman i jos jedan vezni mi fale

Ljukovac fino igra, ima solidnu tehniku. Mehmedovic da je ustopa, nabi preko gola
Rogić i Mustafic
Hvala Bogu konačno gledamo Sarajevo kakvo želimo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: Chony533, Fouzi1, Google Adsense [Bot], HordasFks, InatSilniBosanski, jurisicduska, mosarajvosa83, nedimmmm1337, rimljanin90, skoJaa, Vanja8, Varijantas8 i 106 gostiju.