FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bez obzira na sve, Iliev mora biti prvi golman.
Joj komentatora,drugi gol koji nevidi 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ljudi zabise tri gola ni iz cega. Mi trebali 5 zabiti. Opet naravno primamo iz prekida
3 gola primili iz 1 prilike. Ova druga postava defanzivno 0.
Penaranda pokazuje za sta je doveden
Andjusic od rezervi najblizi prvoj postavi
Matanovic pokazao u svim utakmicama da ce biti pojacanje
Krzalic i Mehmedovic za sada tanko, ocito ce njima trebati vremena.
Ljukovac pokazuje da ima kvalitete sigurno.
Po meni jos jedan provjeren igrac bi se mogao i trebao dovesti ako izleti. Tonija Sunjica smo recimo po meni mogli skinuti Zrnjskom. Dovoljno mladih imamo za rotacije U21 i eventualne kasnije prodaje.
Andjusic od rezervi najblizi prvoj postavi
Matanovic pokazao u svim utakmicama da ce biti pojacanje
Krzalic i Mehmedovic za sada tanko, ocito ce njima trebati vremena.
Ljukovac pokazuje da ima kvalitete sigurno.
Po meni jos jedan provjeren igrac bi se mogao i trebao dovesti ako izleti. Tonija Sunjica smo recimo po meni mogli skinuti Zrnjskom. Dovoljno mladih imamo za rotacije U21 i eventualne kasnije prodaje.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
durakovic je po meni najtanji bek
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ne znam s kim sam ih pomijesao, ali sam kontao da su ovi Makedonci top 3, sad gledam, ljudi u zoni ispadanja u Makedoniji, ali hajd yebat ga pripremne su, nek' se ne zajebavaju na Tusnju, to je bitno
Lijeva strana je inače katastrofa. Duraković i Radović su totalna fula kao lijevi bekovi. U poređenju sa desnom stranom, ova je na nivou federalne lige. Definitivno na ljeto se obojice riješiti i dovesti pravog lijevog beka, bolje platit jednog kako treba i imati Kapetanovića kao rezervu nego ove dvije krampe.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Uz sve moguce disclaimere da pripremne ne znace puno, raduje kako igraju Pena i Andjusic prvenstveno. Neke stvari jos ne stimaju kako treba, cini mi se. Ne znam koliko je pametna Rozmanova filozofija da u zadnjoj trecini rade sta hoce i sami donose odluke.
Pa kad nije niko igro nista što treba...pola drugog poluvremena je lijevi stoper bio Durakovic a lijevi bek Ljukovac...na pola drugog se promjene pa Hamzic predje na stopera a na sve to Celik igra desnog stopera cijelo vrijeme.
Nema se ovdje sta ni ocjenit ni kritikovat s obzirom na pozicije
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Odlicno je ovo, svi dobili priliku, da je prva postava bila efikasnija bilo bi 3 4 razlike u prvom pol.
-
- Kontakt:
Koliko sam upratio danas nisu igrali Radovic, Buljubašić, Anicic. Drugo poluvrijeme tesko nesto i komentarisati totalno promješane karte Ljukovac bek, Durakovic stoper itd.
A gle Anicic nije ni igrao hahahaha.
Dobra utakmica sve u svemu, dosta prilika, akcija, dobar presing sve ono sto zelimo. Dominirali smo cijelu utakmicu, nakon gola za 3:1 smo stali, dosta je i juniora igralo.
Dobra utakmica sve u svemu, dosta prilika, akcija, dobar presing sve ono sto zelimo. Dominirali smo cijelu utakmicu, nakon gola za 3:1 smo stali, dosta je i juniora igralo.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Po meni ovo će biti ekipa za proljeće
Iliev
Kyeremeh Đuričković Aničić Kapetanović
Buljubašić Matanović Julardžija
Hasić Renan Peneranda
Iliev
Kyeremeh Đuričković Aničić Kapetanović
Buljubašić Matanović Julardžija
Hasić Renan Peneranda
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Mozda za lijevog beka ne znam za koga bi se odlucio svi su tanki bili. Ovo ostalo se slazem. Beganovic ce vjerovatno igrati beka sa jacim protivnicima jer je defanzivniji a Kyeremeh gdje cemo stalno imati posjed. Vidjecemo, imamo 2 igraca na svakoj poziciji. Fali nam jedna iskusnjara, lider na terenu.
Leći će ovo sve na svoje mjesto kad najviše zatreba aBd, bitno je da dobro izgledamo na terenu i stvaramo šanse. Što se tiče realizacije, bude nekad i loš dan. Bolje da se desi na pripremnoj nego u prvenstvu.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Losi smo do bola ! Tanko skroz.
Napadaci neprecizni,nesnalazljivi,neagresivni. Veza pogubljena,bezidejna. Bekovi supji,stoperi jos gori. Golmani kikseri. Ovo ce u takmicarskim utakmicama sa jacim protivnicima izgledati jos gore.
Helem ,sreca pa smo cetvrti i nema nas ko stici. Siroki ne moze,Sloga nece.
Mozemo se mirno posvetiti ljetnoj pauzi !
Napadaci neprecizni,nesnalazljivi,neagresivni. Veza pogubljena,bezidejna. Bekovi supji,stoperi jos gori. Golmani kikseri. Ovo ce u takmicarskim utakmicama sa jacim protivnicima izgledati jos gore.
Helem ,sreca pa smo cetvrti i nema nas ko stici. Siroki ne moze,Sloga nece.
Mozemo se mirno posvetiti ljetnoj pauzi !
Osvajali su kup Makedonije posljednje dvije sezone, te su igrali kvalifikacije za Konferencijsku, tako da i nije čudo što si mislio da su top 3. Iskreno, i ja sam mislio da bolje kotiraju na tabeli.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Trenutno korisnika/ca: keli, NeSamSafetee, plisek, Rajvosa4ever i 32 gosta.