svrakino1921 je napisao/la: ↑30 jan 2024, 19:37Iz užarenog čelika u zahrđalu lokomotivu. Sretno!
Nabijem na k.... citav im strucni stab, ovdje su nasli lesinarit i trazit sebi igrace da se za opstanak bore. A i do nas je, trebalo je momku dat profesionalni ugovor na ljeto, zasluzio ga ja zbog svojih igara, a i zbog cinjenice da je imao ponudu Igmana. Nek mi niko ne zamjeri zbog grubih rijeci al sam jednostavno ljut, vjerovatno nam ode najbolji igrac, a necemo ni feninga dobit. Imamo problema da i ta dva pojacanja nađemo, pa de jos i novog desnog beka trazi.
Nabijem na k.... citav im strucni stab, ovdje su nasli lesinarit i trazit sebi igrace da se za opstanak bore. A i do nas je, trebalo je momku dat profesionalni ugovor na ljeto, zasluzio ga ja zbog svojih igara, a i zbog cinjenice da je imao ponudu Igmana. Nek mi niko ne zamjeri zbog grubih rijeci al sam jednostavno ljut, vjerovatno nam ode najbolji igrac, a necemo ni feninga dobit. Imamo problema da i ta dva pojacanja nađemo, pa de jos i novog desnog beka trazi.
Iz pouzdanih izvora znam da je Sivcu ponuđen profesionalni ugovor ljetos ali da je odbio baš zbog ovakvih situacija koje bi mu se desile. Uprava i menadžment kluba su dali sve od sebe da se taj ugovor potpiše.
Želi momak napraviti iskorak u karijeri, već 6 godina se vucara po ovim ligama i znao je da će dobrim igrama privući ovakvu neku priliku na sebe.
Ja mu navijački nikad neću oprostit čmelju ali ga ljudski i sportski apsolutno razumijem ako dođe do ovog transfera. Zaslužio je Eldar ovo, nadam se da će se realizovati, a ja ću žmiriti
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Jos bez naknade... Iskreno katastrofa!
Bez ikakve naknade oooj. Da je barem otiso u Sarajevo, ne bi ni krivo bilo ni sekunde, jer ljudi su nam valjali na vise nacina, stadion, Talha i ostalo, ali u karinastog zelju otici.
![]()
![]()
![]()
![]()

Svrakino, zaprati i saznaj da li imate para da platite drugoligasu za igraca sa amaterskim ugovorom.

P.s.