HŠK Zrinjski
- gloryhunter
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Taman sa odštetom od Radića se mogu isplatiti svi raskidi promašenih ljetnih transfera. A najgore je da većina tih igrača nije dobila ni poštenu priliku.
Nagomilat 40 igrača a igra ih 11 treba bit mozak.
Bilo je promašaja u transferima ali evo s Radićem se pogodilo i isplati svaki taj promašaj , pa ne pogodi ni Real Madrid sa svim pojačanjima uvijek ima loših i dobrih transfera ali dok se dovede igrač besplatno a proda za pola miliona to je sve vrh i ovo je poslije Irfana Handzica tek drugi transfer značajni od igrača koji nisu ponikli u nogometnoj školi
Neznam gdje ih nađe 40 ali dobro.Ja se mogu složiti za nekoliko njih da nisu možda dobili priliku ali nisu samo utakmice pokazatelj.Neki koji su došli samo da bi uzeli pare na guzove a svoje obveze ispunjavali kad oni to žele su odmah dobili nogu.I neka su ali o tome nećemo na ovom forumu.gloryhunter je napisao/la: ↑31 jan 2024, 12:14Taman sa odštetom od Radića se mogu isplatiti svi raskidi promašenih ljetnih transfera. A najgore je da većina tih igrača nije dobila ni poštenu priliku.
U kojem to klubu igra samo 11 igrača ?Pa skoro na svakoj se utakmici koristi 15-16 igrača ,Kako igrati na tri fronta sa 20 igrača ,šta kad dođu žuti ,crveni kartoni ,povrede ,umor .Do sada Zrinjski igrao 35 utakmica za čitavu sezonu a ove polusezone 33 .Pametnom dosta.Ja bih prvi doveo i Kozulja i Balića Itd ali to sto nisu ispunili očekivanja je nešto drugo.Uostalom ko kaže da se Kozuljev transfer nije isplatio iako smo ga se riješili ( i neka smo) ,dva njegova gola protiv AZ su donijela klubu milion maraka i isplatila sve sto je uloženo u tri zadnja prelazna roka.
Volim Mostar pa makar i vaki
Pa dosad su sve bili sporazumni reskidi, tako da ti ta ne stoji, cak de nije raskidalo ni sa Maglicom, Stanicem i Batarelom koji su otpisani, a nece da raskinu jer nemaju novi klub, Zrinjski uopce nece da gaji politiku gdje ce igracima raskidat ugovore na stetu kluba.gloryhunter je napisao/la: ↑31 jan 2024, 12:14Taman sa odštetom od Radića se mogu isplatiti svi raskidi promašenih ljetnih transfera. A najgore je da većina tih igrača nije dobila ni poštenu priliku.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Najvjerovatnije. Izluftirali smo ekipu i to dobro. Mada iako nisam bio nesto prezadovoljan Canadjijom, volio bih da je on ostao, a da ode Zlomislic
Ma Zlomislić je kriminal,covjek je spor i usporava citavu igru.tutankamon1905 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 16:40Najvjerovatnije. Izluftirali smo ekipu i to dobro. Mada iako nisam bio nesto prezadovoljan Canadjijom, volio bih da je on ostao, a da ode Zlomislic
Čanađija mi je nekako drag,svugdje ga na terenu ima.
Forza njaZri
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ivancic,Savic,Ramic,Bradaric,Lukanic vise nego dovoljno a dolaskom Savica i Zloma i Cana su na klupi.
Kakvo je stanje sa Bradaricem?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Bradarić nije uopće ključan ni bitan.Antipolitika3 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 17:12Ivancic,Savic,Ramic,Bradaric,Lukanic vise nego dovoljno a dolaskom Savica i Zloma i Cana su na klupi.
Ilinković je nadomak povratka.
Vrlo vjerojatno dolazi i jedan mladi nogometaš koji je prošao cijelu školu Dinama. Mogu mu se završiti BH papiri, jer još uvijek upada u kategoriju U21 zaštićenog godišta.
Sve će se znati kroz dva, tri dana.
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
- Antipolitika3
- Kontakt:
Jel Ilinkovic jos U21?DTzmu30 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 17:17Bradarić nije uopće ključan ni bitan.Antipolitika3 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 17:12Ivancic,Savic,Ramic,Bradaric,Lukanic vise nego dovoljno a dolaskom Savica i Zloma i Cana su na klupi.
Ilinković je nadomak povratka.
Vrlo vjerojatno dolazi i jedan mladi nogometaš koji je prošao cijelu školu Dinama. Mogu mu se završiti BH papiri, jer još uvijek upada u kategoriju U21 zaštićenog godišta.
Sve će se znati kroz dva, tri dana.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Zlomislic s početka polusezone i na kraju po meni dva različita igrača .Na početku loš,spor ali što bliže kraju sve bolji.Protiv Aston Vile i Sarajeva odličnih 180 minuta ,čak i gol pitarima .Meni dovoljno da ostane u kadru do ljeta naročito ako nastavi u ovakvoj formi.
-
Pretvorio se u Busquetsa!Marko1905 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 17:47Zlomislic s početka polusezone i na kraju po meni dva različita igrača .Na početku loš,spor ali što bliže kraju sve bolji.Protiv Aston Vile i Sarajeva odličnih 180 minuta ,čak i gol pitarima .Meni dovoljno da ostane u kadru do ljeta naročito ako nastavi u ovakvoj formi.

Zloma nam treba, pored svojih nogometnih kvaliteta čovjek je veliki pozitivac i dobri duh momčadi...
Malo bi nogometaša dozvolilo sebi onu zajebanciju sa traženjem lopte po Trimuši...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Bas tako,I to sam zaboravio napisati ,čovjek je pozitiva i drži atmosferu u svlačionici a dok je tamo sve u redu bit će i dobrih rezultata.PiazzaGrande je napisao/la: ↑31 jan 2024, 18:11Pretvorio se u Busquetsa!Marko1905 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 17:47Zlomislic s početka polusezone i na kraju po meni dva različita igrača .Na početku loš,spor ali što bliže kraju sve bolji.Protiv Aston Vile i Sarajeva odličnih 180 minuta ,čak i gol pitarima .Meni dovoljno da ostane u kadru do ljeta naročito ako nastavi u ovakvoj formi.![]()
Zloma nam treba, pored svojih nogometnih kvaliteta čovjek je veliki pozitivac i dobri duh momčadi...
Malo bi nogometaša dozvolilo sebi onu zajebanciju sa traženjem lopte po Trimuši...
Kad ovako gledas, vezni Ilinkovic - Savic - Ivancic bi trebo biti dosta veci upgrade u odnosu na ovo jesenas, tako da smo poboljsali sredinu. Jos veliki je bonus sto ce i bit lakse Kisa stavit u prvu jer mu sad ledja cuvaju Savic i Ilinkovic.
Savic/Bradaric, Zloma - Ilinkovic/Ramic, Duvnjak
Ivancic/Kis, Prskalo. Ovo bas dobro izgleda, samo da ovi novi opravdaju ocekivanja.
Jos bi velik + stavio na Cordu. Tako da nepoznanica jedino ostaju stoperi, vise zbog rizika od ozljeda jer upitnost u kvalitetu Sunke, Bare i Jakova ja nemam.
Ivancic/Kis, Prskalo. Ovo bas dobro izgleda, samo da ovi novi opravdaju ocekivanja.
Jos bi velik + stavio na Cordu. Tako da nepoznanica jedino ostaju stoperi, vise zbog rizika od ozljeda jer upitnost u kvalitetu Sunke, Bare i Jakova ja nemam.
Cesc44 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 20:10Kad ovako gledas, vezni Ilinkovic - Savic - Ivancic bi trebo biti dosta veci upgrade u odnosu na ovo jesenas, tako da smo poboljsali sredinu. Jos veliki je bonus sto ce i bit lakse Kisa stavit u prvu jer mu sad ledja cuvaju Savic i Ilinkovic.
Stvarno kad si ovo ovako pobrojao izgleda jako moćno

Još si zaboravio u vezi Lukanića.Cesc44 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 20:10Kad ovako gledas, vezni Ilinkovic - Savic - Ivancic bi trebo biti dosta veci upgrade u odnosu na ovo jesenas, tako da smo poboljsali sredinu. Jos veliki je bonus sto ce i bit lakse Kisa stavit u prvu jer mu sad ledja cuvaju Savic i Ilinkovic.
Po insajderskim info, mali se izgleda ozbiljno nametnuo na pripremama za prvih 11.
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
Ajmo Silvio, dolazi, pomozi i sebi i nama.
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Kakav je dogovor bio za Canadjiju. Kolika je odsteta