Premijer liga BiH - aktuelno
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sto si ljubomoran kontras? Mi se prema ljudima odnosimo gospodski, a oni to znaju cijeniti. Jedan je Velez kao ideal filijale, ali postuju nas i Sloboda i Celik. Ko je vama kriv sto ste svakoga pokusali prevarit na neki nacin, pa vas niko u drzavi ne moze organski. Jedino vas Siroki i Zrinjski gotive, sto je i logicno, znamo zasto 

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sta ima lazna gospodo, sreca pa ste nam ovdje pa vas mi znamo, mozete glumiti ovim dijabolama na distanci neko postenje i kulturu ali cim dodje vas interes u pitanje uvijek pokazete pravo lice, to se ponavlja iz godine u godinu doci ce vakat kad cete i vi shvatiti da dzaba krecite sa takvim pokusajima, ali sve dok imate masineriju za pranje novca i dok je ovakvih kao sto je vecina navijaca Celika ne brinite se, jos uvijek vam prolaziNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 jan 2024, 18:02Sto si ljubomoran kontras? Mi se prema ljudima odnosimo gospodski, a oni to znaju cijeniti. Jedan je Velez kao ideal filijale, ali postuju nas i Sloboda i Celik.

Malo Borac, malo Velez, malo Sloboda, malo Celik, ali kad je interes u pitanju onda ide gospodski iz vase kuhinje, nesto tipa hips dont lie

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Sarajevo je moglo uzet iz Celika igraca al nisu htjeli na taj nacin nego su sluzbeno isli.Da se dvije strane dogovore.Zato su gospoda.
!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Logicno da nam je nas klub na prvom mjestu. To sto imamo fine odnose sa drugima i sto navijaci Veleza, Celika, Slobode nas cijene je i do vas. Izvarali cijelu ligu, nema kome se niste kurcili i sta niste radili. Prije je bila vadiona, svi nas mrze jer smo uspjesni i uzimamo trofeje. Vi titule niste 10 godina uzeli, ali jos vas niko ne moze organskiKONTRASVIH je napisao/la: ↑31 jan 2024, 18:23Sta ima lazna gospodo, sreca pa ste nam ovdje pa vas mi znamo, mozete glumiti ovim dijabolama na distanci neko postenje i kulturu ali cim dodje vas interes u pitanje uvijek pokazete pravo lice, to se ponavlja iz godine u godinu doci ce vakat kad cete i vi shvatiti da dzaba krecite sa takvim pokusajima, ali sve dok imate masineriju za pranje novca i dok je ovakvih kao sto je vecina navijaca Celika ne brinite se, jos uvijek vam prolaziNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 jan 2024, 18:02Sto si ljubomoran kontras? Mi se prema ljudima odnosimo gospodski, a oni to znaju cijeniti. Jedan je Velez kao ideal filijale, ali postuju nas i Sloboda i Celik.![]()
Malo Borac, malo Velez, malo Sloboda, malo Celik, ali kad je interes u pitanju onda ide gospodski iz vase kuhinje, nesto tipa hips dont lie![]()
![]()

GOLEM SI ŽELJOTo je simbolična cifra, no sve je tada stalo.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- svrakino1921
- Kontakt:
Nisam ovo dobro rezonovaosvrakino1921 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 18:02url=https://postimages.org/][/url]
Koliko ja kontam
Sivac hoce u Zelju zbog Sabica
A Zeljo nema ili je puno dat 20 000 maraka za istog
Hajd sad skontaj kako ovdje Zeljo na neljudski način hoce da uzme Sivca
Pa Zeljo im je ostavio ovog Sivca i za proljetnu sezonu jer Zeljo nema 20 000 maraka ili je Zelji puno da uplati za istog taj iznos
Jer je očito da on hoce da ide iz Celika
A oni pljuju po Zelji
Pa ovo je nevjerojatno
Koprca se željkan, lako je otimati igrače ekipi iz sredine tabele prve lige, hajde uzmite nekog iz Simm Bau pičhke 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Jaa bruke...
Ovo je fakat dno, dna...
Mozda hoce da uzmu Sivca i da im Celik plati...
Ovo je fakat dno, dna...
Mozda hoce da uzmu Sivca i da im Celik plati...

Čelik zatražio 10k, čelnici željkana odmah spustili slušalicu i isključili telefoneEldar je igrač Čelika, pod ugovorom je i to je to. Bilo je razgovora, ali trenutno vam mogu reći da je sve stalo. Nema ništa konkretno, on ima ugovor, doduše amaterski, a mi smo tražili odštetu. To je simbolična cifra, no sve je tada stalo.
Ponuđeni su nam neki igrači na posudbu, te i neki procenti za dalje, to je to što vam mogu reći na ovu temu", kazao je Čerim.

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Pa oni ne placaju struju i vodu, cuj da plate za igraca nesto. Pa taman bilo 20k.
- FKS -
Ma nisu ba, iskljucio im Telecom zbog neplacenih racuna...Truhlo je napisao/la: ↑31 jan 2024, 18:46Čelik zatražio 10k, čelnici željkana odmah spustili slušalicu i isključili telefoneEldar je igrač Čelika, pod ugovorom je i to je to. Bilo je razgovora, ali trenutno vam mogu reći da je sve stalo. Nema ništa konkretno, on ima ugovor, doduše amaterski, a mi smo tražili odštetu. To je simbolična cifra, no sve je tada stalo.
Ponuđeni su nam neki igrači na posudbu, te i neki procenti za dalje, to je to što vam mogu reći na ovu temu", kazao je Čerim.![]()

Javice vam se za koji dan dok dignu lovu sa Pomozi.ba...

- svrakino1921
- Kontakt:
Eldar je igrač Čelika, pod ugovorom je i to je to. Bilo je razgovora, ali trenutno vam mogu reći da je sve stalo. Nema ništa konkretno, on ima ugovor, doduše amaterski, a mi smo tražili odštetu. To je simbolična cifra, no sve je tada stalo.
Ponuđeni su nam neki igrači na posudbu, te i neki procenti za dalje, to je to što vam mogu reći na ovu temu", kazao je Čerim.
Ahaaaa
Evo sad smo ga mi i trazili
Da nismo mozda Glasala i Drinu davali za njega
Ja cirkusa
Ahaaaa

Ja cirkusa
Sivcu se sviđa filozofija i pripreme u Barceloni umjesto u Metkoviću, zato je zapeo da ide sad na zimu.svrakino1921 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 18:55Eldar je igrač Čelika, pod ugovorom je i to je to. Bilo je razgovora, ali trenutno vam mogu reći da je sve stalo. Nema ništa konkretno, on ima ugovor, doduše amaterski, a mi smo tražili odštetu. To je simbolična cifra, no sve je tada stalo.
Ahaaaa
![]()
Ja cirkusa
ako si zavrsio aj produzisvrakino1921 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 18:32Nisam ovo dobro rezonovaosvrakino1921 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 18:02url=https://postimages.org/][/url]
Koliko ja kontam
Sivac hoce u Zelju zbog Sabica
A Zeljo nema ili je puno dat 20 000 maraka za istog
Hajd sad skontaj kako ovdje Zeljo na neljudski način hoce da uzme Sivca
Pa Zeljo im je ostavio ovog Sivca i za proljetnu sezonu jer Zeljo nema 20 000 maraka ili je Zelji puno da uplati za istog taj iznos
Jer je očito da on hoce da ide iz Celika
A oni pljuju po Zelji
Pa ovo je nevjerojatno
- svrakino1921
- Kontakt:
Na pomenutiom turniru nastupaju svjetski klubovi, a juniori Željezničara smjetšeni su u grupu sa Benficom, Dinamo Zagrebom, Real Madridom i Future Falconsom.Truhlo je napisao/la: ↑31 jan 2024, 19:00Sivcu se sviđa filozofija i pripreme u Barceloni umjesto u Metkoviću, zato je zapeo da ide sad na zimu.svrakino1921 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 18:55Eldar je igrač Čelika, pod ugovorom je i to je to. Bilo je razgovora, ali trenutno vam mogu reći da je sve stalo. Nema ništa konkretno, on ima ugovor, doduše amaterski, a mi smo tražili odštetu. To je simbolična cifra, no sve je tada stalo.
Ahaaaa
![]()
Ja cirkusa
U prvom meču na turniru Željezniačr je poražen od portugalskog velikana Benfice.
U jednoj zanimljivoj utakmici juniori Benfice slavili su rezultatom 3:0.
Povela je Benfica 1:0 u 21. minuti pogotkom Gulihermea Alfonso, a do kraja prvog poluvremena još jedan gol u mreži Željezničara, za 2:0 pogodio je Gustavo Fereira u 31. minuti.
Nastavak duela donosi bolju igru Željezničara, bili su dosta borbeniji i dobro su parirali slavnom timu iz Lisabona.
Ipak pred kraj utakmice, tačnij u 82. minuti još jedan gol u mreži Željezničara. Za konačnih 3:0 pogodio je Diogo Rocha.
Nade Željezničara svakako se rezultatski nemaju puno čemu nadati, ali ovo će im biti posebno iskustvo i velika stvar u karijerama, utakmice protiv renomiranih evropskih i svjetskih klubova.
Juniori su bili tamo
Ugovor sa Saudijcima jos vazi
o cemu pricas ti ako ti se neki igrac svidja suti i plati.KONTRASVIH je napisao/la: ↑31 jan 2024, 17:57Totalno nebitni nikad cuo niti me zanimaju njihovi igraci, pohasili se cernobiljci, odavno nisu bili u krugu desavanjasvrakino1921 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 15:31Brate Jel ti ista kontas u vezi ovih igraca iz CelikaKONTRASVIH je napisao/la: ↑31 jan 2024, 15:16Morate se prvo dogovoriti jel se ima para ili nema, hajte to malo bolje![]()
Meni nista nije jasno
Svasta
Al sto je najzalosnije klub nam nazivaju pogrdnim imenima
Uzas![]()
Niste Bayern nego raspala fekalija od kluba
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kako smo izvarali cijelu ligu? Generalno ovi gore nabrojani imaju kompleks od neceg drugog, nije to toliko klub ali necemo o tome sadaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 jan 2024, 18:30Logicno da nam je nas klub na prvom mjestu. To sto imamo fine odnose sa drugima i sto navijaci Veleza, Celika, Slobode nas cijene je i do vas. Izvarali cijelu ligu, nema kome se niste kurcili i sta niste radili. Prije je bila vadiona, svi nas mrze jer smo uspjesni i uzimamo trofeje. Vi titule niste 10 godina uzeli, ali jos vas niko ne moze organskiKONTRASVIH je napisao/la: ↑31 jan 2024, 18:23Sta ima lazna gospodo, sreca pa ste nam ovdje pa vas mi znamo, mozete glumiti ovim dijabolama na distanci neko postenje i kulturu ali cim dodje vas interes u pitanje uvijek pokazete pravo lice, to se ponavlja iz godine u godinu doci ce vakat kad cete i vi shvatiti da dzaba krecite sa takvim pokusajima, ali sve dok imate masineriju za pranje novca i dok je ovakvih kao sto je vecina navijaca Celika ne brinite se, jos uvijek vam prolaziNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 jan 2024, 18:02Sto si ljubomoran kontras? Mi se prema ljudima odnosimo gospodski, a oni to znaju cijeniti. Jedan je Velez kao ideal filijale, ali postuju nas i Sloboda i Celik.![]()
Malo Borac, malo Velez, malo Sloboda, malo Celik, ali kad je interes u pitanju onda ide gospodski iz vase kuhinje, nesto tipa hips dont lie![]()
![]()
Ti se zapitaj zasto je to tako, nije sve sto vam se desava neka pitarska zavjera.

I to jeste vas plan, da sve vece “nase” klubove u BiH pridobijete, pa cete sa njima umjesto nekadasnjih rivalskih utakmica igrati prijateljske, i po potrebi se sklanjati

Sto se tice tih “zavjera” dovoljno je vidjeti da godinama glumite na nasem pdfu nase navijace da bi pljuvali po klubu i desavanjima, eto dokle to ide, **** i to sto sve hinjski radite u odnosu na ovu opsjednutost je nista

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Koji manijak je pretučen?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ko ba pravi profile da pise na vasem pdfuKONTRASVIH je napisao/la: ↑31 jan 2024, 19:16Kako smo izvarali cijelu ligu? Generalno ovi gore nabrojani imaju kompleks od neceg drugog, nije to toliko klub ali necemo o tome sadaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 jan 2024, 18:30Logicno da nam je nas klub na prvom mjestu. To sto imamo fine odnose sa drugima i sto navijaci Veleza, Celika, Slobode nas cijene je i do vas. Izvarali cijelu ligu, nema kome se niste kurcili i sta niste radili. Prije je bila vadiona, svi nas mrze jer smo uspjesni i uzimamo trofeje. Vi titule niste 10 godina uzeli, ali jos vas niko ne moze organskiKONTRASVIH je napisao/la: ↑31 jan 2024, 18:23
Sta ima lazna gospodo, sreca pa ste nam ovdje pa vas mi znamo, mozete glumiti ovim dijabolama na distanci neko postenje i kulturu ali cim dodje vas interes u pitanje uvijek pokazete pravo lice, to se ponavlja iz godine u godinu doci ce vakat kad cete i vi shvatiti da dzaba krecite sa takvim pokusajima, ali sve dok imate masineriju za pranje novca i dok je ovakvih kao sto je vecina navijaca Celika ne brinite se, jos uvijek vam prolazi![]()
![]()
Ti se zapitaj zasto je to tako, nije sve sto vam se desava neka pitarska zavjera.
![]()
I to jeste vas plan, da sve vece “nase” klubove u BiH pridobijete, pa cete sa njima umjesto nekadasnjih rivalskih utakmica igrati prijateljske, i po potrebi se sklanjati![]()
Sto se tice tih “zavjera” dovoljno je vidjeti da godinama glumite na nasem pdfu nase navijace da bi pljuvali po klubu i desavanjima, eto dokle to ide, **** i to sto sve hinjski radite u odnosu na ovu opsjednutost je nista![]()