FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
raja kakva bi tekma i imal gdje snimak
nadzire li se prvih 11 lagano ?
Brate prvih 11 ni Rožman ne zna, takav nam je roster.BegovicRamiz je napisao/la: ↑31 jan 2024, 16:38raja kakva bi tekma i imal gdje snimak
🇵🇸
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Penaranda Oliviera Hasić
Julardžija Matanović Mustafić
Radović Aničić Đuričković Beganović
Iliev
Mislim da će to biti ovako na početku, moja neka prepostavka. Vjerovatno će onda poslije Krdžalić biti u prvih 11.
Iliev
Mislim da će to biti ovako na početku, moja neka prepostavka. Vjerovatno će onda poslije Krdžalić biti u prvih 11.
Morat ce Krdzalic ili Buljubasic zbog u21GalileoGalilei je napisao/la: ↑31 jan 2024, 16:53Penaranda Oliviera Hasić
Iliev
90!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Torino je napisao/la: ↑31 jan 2024, 16:40Brate prvih 11 ni Rožman ne zna, takav nam je roster.BegovicRamiz je napisao/la: ↑31 jan 2024, 16:38raja kakva bi tekma i imal gdje snimak

fleksibilni
Novom terminu obradovalo se 3 člana ovog foruma
Ostali izgleda i ne idu. Koliko se sralo za ponedjeljak, očekivao sam veći hajp oko novog termina.

🇵🇸
-
- Kontakt:
Sto imate potrebu da trolate bezveze?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
I @Senner je rekao da postoji mogućnost još jednog dolaska, možda nije trol, neko je i Gojaka spominjao tako da.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Ma ispast cemo iz lige,nista ovo ne valja.Antikloc je napisao/la: ↑31 jan 2024, 14:29Losi smo do bola ! Tanko skroz.
Napadaci neprecizni,nesnalazljivi,neagresivni. Veza pogubljena,bezidejna. Bekovi supji,stoperi jos gori. Golmani kikseri. Ovo ce u takmicarskim utakmicama sa jacim protivnicima izgledati jos gore.
Helem ,sreca pa smo cetvrti i nema nas ko stici. Siroki ne moze,Sloga nece.
Mozemo se mirno posvetiti ljetnoj pauzi !
Neagresivni?E ako smo ista popravili ove pripreme to je agresivnost,trka i presing koji igramo.Ovo ako budemo u ligi igrali nece nam niko lopte iznijeti.
Djurickovic je najbolji stoper lige.Anicic danas nije igrao a Soldo je los.Golmani nisu kikseri.I jedan i drugi imaju strasne reflekse i odlicno prate igru samo im treba samopouzdanja golmanskog,a to ce dobiti braneci u kontinuitetu.Samo malo manje zajebavanja nazad i top.
Mislim znam da trolas ali mi da ne znam ti kako odigramo ljudi ce traziti dlaku u jajetu.Tako je vazda bilo od kad znam za ovaj klub i stadion Kosevo.Kad smo bili godinu dana bez poraza ovdje se pljuvalo a da se ne pljuje sad.
Ovo ide dobrim putem.Pustite ljude nek rade a obavite vasu duznost a to je clanska i prisustvo na svakoj domacoj utakmici.Kad nabijemo 15k clanova i 10k prosjecnu posjetu imamo pravo da nesto izmoljevamo.Kritika ok al ovo je cisto pljuvanje bez razloga.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
De baAntikloc je napisao/la: ↑31 jan 2024, 14:29Losi smo do bola ! Tanko skroz.
Napadaci neprecizni,nesnalazljivi,neagresivni. Veza pogubljena,bezidejna. Bekovi supji,stoperi jos gori. Golmani kikseri. Ovo ce u takmicarskim utakmicama sa jacim protivnicima izgledati jos gore.
Helem ,sreca pa smo cetvrti i nema nas ko stici. Siroki ne moze,Sloga nece.
Mozemo se mirno posvetiti ljetnoj pauzi !
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Sto je najgore, brat kad je pisao da se mozemo potuc s Fiorentinom imali smo 5 puta goru ekipu i trenera 

Zadnja izmjena: NisamIsmirMirvic, dana/u 31 jan 2024, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Uvijek to zaboravimCora1946 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 16:54Morat ce Krdzalic ili Buljubasic zbog u21GalileoGalilei je napisao/la: ↑31 jan 2024, 16:53Penaranda Oliviera Hasić
Iliev

- belosevic23
- Kontakt:
Ima li gdje golova da se pogledaju
Igrači kojinsu iznijeli večinu sezone su opet u prvih 11
Aničić, Đuričković, Buljubašić, Julardžija, Hasić, Renan,
Peneranda je kao novi u prvih 11, golmana tu ne znamo i ovo sa bekovima vidjet čemo šta je Rozman uvidio na pripremama i eksperimentom sa Keremehom. Od ovih novajlija jedino Matanović umjesto Mustafića.
Aničić, Đuričković, Buljubašić, Julardžija, Hasić, Renan,
Peneranda je kao novi u prvih 11, golmana tu ne znamo i ovo sa bekovima vidjet čemo šta je Rozman uvidio na pripremama i eksperimentom sa Keremehom. Od ovih novajlija jedino Matanović umjesto Mustafića.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Adalberto

Treba se dogovoriti, da se ko ne povrijedi. I onako ne možete osvojiti kup.fukara87 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 16:22Pa Bujrum nam dodjite, mi jedino imamo ambicije za Premijer ligu a u kupu sta napravimo

Hahahah pa i da dodjemo do finala mi to glat izgubimo

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ma jaci ste realno, mislim imamo mi solidnu ekipu al svasta je moguce na Tusnju, kako god bice pun stadion treba nam para
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Sportski pozdrav i naša pobjeda ako Bog da

Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 31 jan 2024, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, ASD, Benko123, bvsic, Evander, JavierBosnia, OzmoodPinglewood, Pitar6785, Rodman, Rule_hz, SamoDaKazeem, Seipronto, Semper, Sinfoc1986 i 80 gostiju.