FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Romarioo je forumski Laporta, lazunja narod cijele godine i povuce se kad ga provale.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
ZVANIČNO: João Félix je pretrpio povredu zgloba desne noge na današnjem treningu! Portugalac je uganuo spoljni lateralni ligament te će biti van stroja na neodređeni period.
- jasonstatham
- Kontakt:
El tiburon najspremniji! 

Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Pred nama jeNail for Real je napisao/la: ↑30 jan 2024, 14:18Romarioo je forumski Laporta, lazunja narod cijele godine i povuce se kad ga provale.
Igramo protiv napolija osminu finala, mi jesmo tarlašika, al oni su još i veća ove sezone i prolazimo ih bez vecih problema,
U cetvrtfinalu dobijamo isto slabijeg protivnika i provlacimo se
U polufinalu protiv jakog protivnika odigramo dobro, do tad ce ekipa naci neku dobru formu i igru, i uz dobru utakmicu i malo na guzove ulazimo u finale
Finale na iznendjenje svih odigramo odlicno i osvojimo
Zivi bili pa vidjeli, red je da jednom i mi se isprovlacimo i osvojimo kako je real 5 titula osvojio
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Prestani koristiti halucigene, škodi ti.Romariooo je napisao/la: ↑30 jan 2024, 23:29Pred nama jeNail for Real je napisao/la: ↑30 jan 2024, 14:18Romarioo je forumski Laporta, lazunja narod cijele godine i povuce se kad ga provale.
Igramo protiv napolija osminu finala, mi jesmo tarlašika, al oni su još i veća ove sezone i prolazimo ih bez vecih problema,
U cetvrtfinalu dobijamo isto slabijeg protivnika i provlacimo se
U polufinalu protiv jakog protivnika odigramo dobro, do tad ce ekipa naci neku dobru formu i igru, i uz dobru utakmicu i malo na guzove ulazimo u finale
Finale na iznendjenje svih odigramo odlicno i osvojimo
Zivi bili pa vidjeli, red je da jednom i mi se isprovlacimo i osvojimo kako je real 5 titula osvojio
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Xavi Hernández: "Odluka o mom odlasku je donesena jako davno, naš posao nije dovoljno cijenjen."
Pa sta ocekivati od igraca kad ih trenira ovakva karakterna pizda.
Pa sta ocekivati od igraca kad ih trenira ovakva karakterna pizda.
Bukvalno mi se smučio tokom ovog trenerskog mandata, kmečavac i pizdetina ogavna.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Muka mi je više od ovog patetisanja. Hvala ti što si klub preuzeo u teškoj situaciji, kako na terenu, tako i van njega. Dobio si bolju ekipu (Cancelo, Felix, Gundogan, Inigo), a igraš 3x lošije. Ne zaboravimo da je i prošle sezone bilo dosta situacija u kojima je ekipa izgledala skroz izgubljeno i sterilno, pogotovo u napadu. Znalo se kružiti oko šesnaesterca protivnika kao i u ovoj sezoni. Ne pamtim kad se odigrala dobra tekma od prve do zadnje minute. Evo u dosadašnjem dijelu sezone su se čupali dosta puta i nekako preokretali rezultat.
Barca se mora okrenuti nekom energičnom i "ludom" treneru, koji će zavesti disciplinu i pritisnuti ih treninzima. Ja bih jedino Contea volio zato što će ih ovaj izmaltretirati treninzima, dušu bi povraćali. Treninzi i sami zahtjevi istih su presmiješni, sprema je presmiješna, zato i ne mogu ništa ispratiti na utakmicama. Također, broj povreda je svake sezone sve veći i veći, evo i Felix će mjesec dana izbaviti s terena.
Barca se mora okrenuti nekom energičnom i "ludom" treneru, koji će zavesti disciplinu i pritisnuti ih treninzima. Ja bih jedino Contea volio zato što će ih ovaj izmaltretirati treninzima, dušu bi povraćali. Treninzi i sami zahtjevi istih su presmiješni, sprema je presmiješna, zato i ne mogu ništa ispratiti na utakmicama. Također, broj povreda je svake sezone sve veći i veći, evo i Felix će mjesec dana izbaviti s terena.
Evo ga i ajkula...
A u pm, nevjerovatno...
Ovo nema veze sa nesrecom. Amaterski strucni stab i medicinski tim. Sve u klubu je na jako niskom nivou.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Depresija od poluvremena.
Moze li kako bez povreda ? bar jednu utakmicu ?
Ne moze mali namjestit kol'ko ovi mogu fulat
Novi Darwin
Novi Darwin

Bravo mali.
Ništa bez Cancela. Najjači ofanzivac bez dileme.
Ništa bez Cancela. Najjači ofanzivac bez dileme.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
al' mali nema gola u sebi
Da li je realno sta je promasio Yamal
ide kazna za ove pizdarije.

Evo Oriola, evo ludila.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
je.bote visiš na konopcima s igračem više protiv Osasune kući
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.