Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne laze covjek, ne isplacuju se plate. Zadnje 3 kasne. Sto se tice Sivog znam da je imao sve dogovoreno i da je danas trebalo sve biti zavrseno oko njegove plate u Zelji i stana. Momak je htio ic, mislim da mu se to trebalo ispunit ne samo njemu nego bilo kome jer niko nije nezamjenjiv, pogotovo polusezonu kako je odigrao.
Pravda za Sivca
Budi uporan Sivac i budi jak
Uz tebe smo mi Zeljovci
Pravda za Sivca
Uz tebe smo mi Zeljovci
Bili ste vi tako i uz Blazevica, tajno ga oteste, sakrivaste i nakon mjesec dana nema ko mu nije od forumasa vasih j.ebao sve po spisku...svrakino1921 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 22:35Ne laze covjek, ne isplacuju se plate. Zadnje 3 kasne. Sto se tice Sivog znam da je imao sve dogovoreno i da je danas trebalo sve biti zavrseno oko njegove plate u Zelji i stana. Momak je htio ic, mislim da mu se to trebalo ispunit ne samo njemu nego bilo kome jer niko nije nezamjenjiv, pogotovo polusezonu kako je odigrao.
Pravda za Sivca
Uz tebe smo mi Zeljovci
Covjek kod vas propade, ne znam da li se vise i bavi fudbalom...
A Sivac ako je lud doci ce kod vas,a bolje mu je da se usavrsi malo , da radi na sebi u Celiku, a ne da bude potrosna roba za jednu utakmicu jer nemate beka...
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Je suis Sivac
Ako cemo posteno, ispade ovako: igrac od 24 godine, na amaterskom ugovoru, pliva mu se 4-5 plata, ima ponudu iz PLBiH. Nisam siguran na kakvoj naknadi instistiraju, ali vala nemaju se pravo nista buniti. Ovo je smijesno, nisam znao koliko je rasulo jos uvijek u Celiku.

Ako cemo posteno, ispade ovako: igrac od 24 godine, na amaterskom ugovoru, pliva mu se 4-5 plata, ima ponudu iz PLBiH. Nisam siguran na kakvoj naknadi instistiraju, ali vala nemaju se pravo nista buniti. Ovo je smijesno, nisam znao koliko je rasulo jos uvijek u Celiku.
nemoj beze pricat ja kao clan kluba po izvjestaju vidim da je sve ok sto se tice finansijaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 jan 2024, 22:46Je suis Sivac![]()
![]()
![]()
To sto si procito jednog bolida sa foruma na nasoj temi pa sad tu siris neku propagandu bezveznu nema potrebe.
Vrati se zajebavanju svojih komsija to ti ide od ruke ovo ne
Zadnja izmjena: nicaze95, dana/u 31 jan 2024, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Pisu ljudi to na vasoj temi, ne jedan nego vise njih, a valjda znaju bolje od mene. Ja zaista ne znam, ali ako je i priblizno tacno onda mi nije jasno na koji fazon mislite zadrzati momka. I da ga zadrzite, igrace preko ku.rca. Mislim nebitno je na kraju, kao da ce neki Sivac biti prevaga u PLBiH, samo mi se cini da i vi malo previse dramite ovdje.nicaze95 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 22:48nemoj beze pricat ja kao clan kluba po izvjestaju vidim da je sve ok sto se tice finansijaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 jan 2024, 22:46Je suis Sivac![]()
![]()
![]()
To sto si procito jednog bolida sa foruma na nasoj temi pa sad tu siris neku propagandu bezveznu nema potrebe.
Zajebaji ti njih al ne tako
- svrakino1921
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 22:43Bili ste vi tako i uz Blazevica, tajno ga oteste, sakrivaste i nakon mjesec dana nema ko mu nije od forumasa vasih j.ebao sve po spisku...svrakino1921 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 22:35Ne laze covjek, ne isplacuju se plate. Zadnje 3 kasne. Sto se tice Sivog znam da je imao sve dogovoreno i da je danas trebalo sve biti zavrseno oko njegove plate u Zelji i stana. Momak je htio ic, mislim da mu se to trebalo ispunit ne samo njemu nego bilo kome jer niko nije nezamjenjiv, pogotovo polusezonu kako je odigrao.
Pravda za Sivca
Uz tebe smo mi Zeljovci
A Sivac ako je lud doci ce kod vas,a bolje mu je da se usavrsi malo , da radi na sebi u Celiku, a ne da bude potrosna roba za jednu utakmicu jer nemate beka...
Blazevic je bio kod trenera Ivkovica prva vedeta i prvi izbor
A kad je otišao trener Ivkovic od nas u Borac zbog sudski iz budzeta manjeg BiH entiteta,Ante Blazevic je otišao u Levski Sofija
A Sivac zivi svoj zivot
Neces mu ti određivati gdje da igra i zarađuje za život
Pises gluposti realno. Uclani se daj 60 km i vidi fin izvjestaj.
Za par sedmice ide novi izvjestaj gdje je sve javno i transparetno. Vrati se zezanju male plave kurve tu si bolji.
SPORTSKI POZDRAV
Za par sedmice ide novi izvjestaj gdje je sve javno i transparetno. Vrati se zezanju male plave kurve tu si bolji.
SPORTSKI POZDRAV
- svrakino1921
- Kontakt:
Bruda moj bordo bojeNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 jan 2024, 22:51Pisu ljudi to na vasoj temi, ne jedan nego vise njih, a valjda znaju bolje od mene. Ja zaista ne znam, ali ako je i priblizno tacno onda mi nije jasno na koji fazon mislite zadrzati momka. I da ga zadrzite, igrace preko ku.rca. Mislim nebitno je na kraju, kao da ce neki Sivac biti prevaga u PLBiH, samo mi se cini da i vi malo previse dramite ovdje.nicaze95 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 22:48nemoj beze pricat ja kao clan kluba po izvjestaju vidim da je sve ok sto se tice finansijaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 jan 2024, 22:46Je suis Sivac![]()
![]()
![]()
Momak je zarobljen tamo
Plivaju mu plate i ugrozavaju mu bolji zivot
Ovo je slučaj za suda
Pa i Sivac je necije dijete
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ode i Čanađija..raspad sistema

Dragi filipinac, po onom što objavljuju javno izgleda da se učlanjuju i sa onog svijeta.killafrommanilla je napisao/la: ↑31 jan 2024, 22:29reklo bi se da je saradnja s Dinamom i pocela i zavrsila sa tim sto su uspjeli sve s kojima su se susreli u Zagrebu uclaniti u Zeljeznicar
Samir Bekric magija![]()
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ne drame ljudi...To je njihovo dijete i imaju pravo na nadoknadu, e sad sto Zeljkan misli da (ne znam da li mu duguju plate) moze na osnovu bilo cega da ga uzme bez placanja je u najmanju ruku bezobrazno.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 jan 2024, 22:51Pisu ljudi to na vasoj temi, ne jedan nego vise njih, a valjda znaju bolje od mene. Ja zaista ne znam, ali ako je i priblizno tacno onda mi nije jasno na koji fazon mislite zadrzati momka. I da ga zadrzite, igrace preko ku.rca. Mislim nebitno je na kraju, kao da ce neki Sivac biti prevaga u PLBiH, samo mi se cini da i vi malo previse dramite ovdje.nicaze95 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 22:48nemoj beze pricat ja kao clan kluba po izvjestaju vidim da je sve ok sto se tice finansijaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 jan 2024, 22:46Je suis Sivac![]()
![]()
![]()
To da li mu Uprava duguje ili ne duguje ne utice na Celikovo pravo na nadoknadu i oni to sa igracem rijesavaju ili interno ili preko sindikata fudbalera...
Da li ce on igrati ako ga ne puste preko one stvari ili ne, to ne mijenja stvar u Celikovoj odluci da trazi ono sto ih po Pravilniku sleduje
- svrakino1921
- Kontakt:
Nije njihovo dijeteVanja8 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 23:01Ne drame ljudi...To je njihovo dijete i imaju pravo na nadoknadu, e sad sto Zeljkan misli da (ne znam da li mu duguju plate) moze na osnovu bilo cega da ga uzme bez placanja je u najmanju ruku bezobrazno.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 jan 2024, 22:51Pisu ljudi to na vasoj temi, ne jedan nego vise njih, a valjda znaju bolje od mene. Ja zaista ne znam, ali ako je i priblizno tacno onda mi nije jasno na koji fazon mislite zadrzati momka. I da ga zadrzite, igrace preko ku.rca. Mislim nebitno je na kraju, kao da ce neki Sivac biti prevaga u PLBiH, samo mi se cini da i vi malo previse dramite ovdje.
To da li mu Uprava duguje ili ne duguje ne utice na Celikovo pravo na nadoknadu i oni to sa igracem rijesavaju ili interno ili preko sindikata fudbalera...
Da li ce on igrati ako ga ne puste preko one stvari ili ne, to ne mijenja stvar u Celikovoj odluci da trazi ono sto ih po Pravilniku sleduje
Poniko je u Sabicevom Tempu
Nemoj izmisljat
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 23:01Ne drame ljudi...To je njihovo dijete i imaju pravo na nadoknadu, e sad sto Zeljkan misli da (ne znam da li mu duguju plate) moze na osnovu bilo cega da ga uzme bez placanja je u najmanju ruku bezobrazno.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 jan 2024, 22:51Pisu ljudi to na vasoj temi, ne jedan nego vise njih, a valjda znaju bolje od mene. Ja zaista ne znam, ali ako je i priblizno tacno onda mi nije jasno na koji fazon mislite zadrzati momka. I da ga zadrzite, igrace preko ku.rca. Mislim nebitno je na kraju, kao da ce neki Sivac biti prevaga u PLBiH, samo mi se cini da i vi malo previse dramite ovdje.
Momak je na amaterskom ugovoru, a naknada se daje prilikom potpisa prvog profesionalnog ugovora do navrsene 23 godine. On ima 24. Tako da, sad mi uopste nije jasno kakvu naknadu hoce.
Zadnja izmjena: NisamIsmirMirvic, dana/u 31 jan 2024, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ovi ce ga plavi firauni kidnapovati.
Tako ti je to kada se Romi namerace na nesto.
Tako ti je to kada se Romi namerace na nesto.
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 31 jan 2024, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -
Koje plate ev realnoo.Vanja8 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 23:01Ne drame ljudi...To je njihovo dijete i imaju pravo na nadoknadu, e sad sto Zeljkan misli da (ne znam da li mu duguju plate) moze na osnovu bilo cega da ga uzme bez placanja je u najmanju ruku bezobrazno.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 jan 2024, 22:51Pisu ljudi to na vasoj temi, ne jedan nego vise njih, a valjda znaju bolje od mene. Ja zaista ne znam, ali ako je i priblizno tacno onda mi nije jasno na koji fazon mislite zadrzati momka. I da ga zadrzite, igrace preko ku.rca. Mislim nebitno je na kraju, kao da ce neki Sivac biti prevaga u PLBiH, samo mi se cini da i vi malo previse dramite ovdje.
Da se imaju plate duzne zar ne bi poletili da ga damo za bilo kakvu paru, zar ne bi sam igrac mogao uzet papire da mu se sta duguje.
Pusti ovog pavijana siromasnog sto baljezga vidis da je na ruznu mrvu stao
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Desetaru, pokreni kampanju #FreeSivac. Potpisace cijeli forum peticiju ako ti za nju jamcis, tebe svi gotive.svrakino1921 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 22:57Bruda moj bordo boje
Momak je zarobljen tamo
Ovo je slučaj za suda
-
- Kontakt:
Pa ima Željo već jednog Sivca,on im je baš prevaga na terenu.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Vrati se malo na njegov dolazak, odnosno sakrivanje Blazevica po Sarajevu, tad je Amar bio trener, pa procitaj malo sta su vasi forumasi o njemu pisali.svrakino1921 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 22:52Vanja8 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 22:43Bili ste vi tako i uz Blazevica, tajno ga oteste, sakrivaste i nakon mjesec dana nema ko mu nije od forumasa vasih j.ebao sve po spisku...svrakino1921 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 22:35Ne laze covjek, ne isplacuju se plate. Zadnje 3 kasne. Sto se tice Sivog znam da je imao sve dogovoreno i da je danas trebalo sve biti zavrseno oko njegove plate u Zelji i stana. Momak je htio ic, mislim da mu se to trebalo ispunit ne samo njemu nego bilo kome jer niko nije nezamjenjiv, pogotovo polusezonu kako je odigrao.
Pravda za Sivca
Uz tebe smo mi Zeljovci
Blazevic je bio kod trenera Ivkovica prva vedeta i prvi izbor
A kad je otišao trener Ivkovic od nas u Borac zbog sudski iz budzeta manjeg BiH entiteta,Ante Blazevic je otišao u Levski Sofija
A Sivac zivi svoj zivot
Neces mu ti određivati gdje da igra i zarađuje za život
Ja sigurno necu, ali necete ni vi , a da ne platite, tako ste i kontali uraditi i za Vrhovca, pa kad vam je Celik zaprijetio tuzbom, moljakali ste da im isplatite na rate...
Ljudi vas pustili, godinu dana ste im isplacivali 24 milje maraka i sad opet isto radite...
Nije dzaba ona narodna, "Ti njega hljebom, on tebe kamenom"...Jad i cemer, na sta ste vi spali
I u Celiku su bile Uprave i Uprave ,nesto kao kod vas sada, pa kad su ih pritjerali uza zid ljudi krenuli od Kantona, umjesto da im pomognete,kao "veliki klub" vi ih hocete zayebati...
Zeljo i veliki, dva razlicita pojma...
Kakva laz.Pa u Celiku redovne plate kao i doprinosi.To je uslov za placanje reprograma.Ako se sa tim zakasni, obustavlja se reprogram.hahah pa dokle lazi 

!
- svrakino1921
- Kontakt:
Imam bolju idejuNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 jan 2024, 23:06Desetaru, pokreni kampanju #FreeSivac. Potpisace cijeli forum peticiju ako ti za nju jamcis, tebe svi gotive.svrakino1921 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 22:57Bruda moj bordo boje
Momak je zarobljen tamo
Ovo je slučaj za suda
Idem po momka u Zenicu
Moram ga prebaciti u Metropolu
Forsirat cu rijeku Bosnu
Ici cu u Zenicu starom cestom
Imat cu narančastu kapu na glavi
Jaran ce auto-putem dopeljat konja u prikolici-inace on radi ko kocijas u Velikoj Aleji
Preuzet cu konja na dogovorenoj lokaciji i uzet momka i laganim kasom planinom Lopatom i planinom Krampom doci do KS i nase planine Igman i preko Hrasnice i Sokolović kolonije i pored Vaseg trening centra u Butmiru punim galopom uleti u Metropolu i spasit momka i tako rijesit ovu zalacku krizu
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, mnon46 i 11 gostiju.