Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Gledaj Badiasila ovako se ne brani ni u drugoj kantonalnoj
- wadethegreat
- Kontakt:
Buddy nakon povrede nam je najgori stoper a svaku skoro starta 
Bio je dobar prije povrede sada je užasan, Disasi je uvijek užasan...wadethegreat je napisao/la: ↑31 jan 2024, 22:57Buddy nakon povrede nam je najgori stoper a svaku skoro starta![]()
Ko je procijenio da je Badiashile pojačanje nema pojma o fudbalu i valjda se više neće pitati za transfere
- Pensioner26
- Kontakt:
Ostavite nam zdravog Palmera, Nkunkua, Petrovica i Gusta. Ovo sve tjeraj u tri lijepe.
Miljama smo udaljeni od ekipa koje su u vrhu tabele, to je činjenica i to pokazuje stanje na tabeli. Trener je taktički nepismen i čini se bez autoriteta. Isti Pochettino jučer izjavi da bi period u Chelseaju do sada opisao fantastičnim...
Još jedno gostovanje protiv jače ekipe gdje smo pojedeni na terenu i ovako će slično biti na gostovanjima kod Arsenala, Man Cityja, Aston Ville, itd.
U posljednjih 7 gostujućih utakmica u svim takmičenjima imamo 6 poraza. Ekipa izgleda na terenu kao raspuštena banda, za tu stvar najveću krivicu snosi trener. Nakon toga možemo pričati o limitiranosti nekih igrača i manjku kvalitete u ekipi ali ovo što gledamo je ispod svakog nivoa.
Još jedno gostovanje protiv jače ekipe gdje smo pojedeni na terenu i ovako će slično biti na gostovanjima kod Arsenala, Man Cityja, Aston Ville, itd.
U posljednjih 7 gostujućih utakmica u svim takmičenjima imamo 6 poraza. Ekipa izgleda na terenu kao raspuštena banda, za tu stvar najveću krivicu snosi trener. Nakon toga možemo pričati o limitiranosti nekih igrača i manjku kvalitete u ekipi ali ovo što gledamo je ispod svakog nivoa.
Realno..svi su loši bili..ali kad vidiš Badiašila,tu nesigurnost,tačno taj strah u očima...onda se vidi da smo igrački u totalnom qurcu.. Pok.snosi dio svoje odgovornosti ali igrači.. koji skup pretplaćenih limitiranih hadalja...u suštini najveću odgovornost snosi gazda koji je dao lovu..i sve posmatra klasično američki..kao šou,kao NBA gdje skršiš milijardu ,uzmeš Lebrona,Hardena i osvojiš prsten...e shipak ovdje nije tako..sportski segment zakazao totalno..ne znam samo gdje iskopaše Disasija,Badija,Kukurelju,Gusta,i ostale..pa to je bogu plakati..
- Pensioner26
- Kontakt:
Sve kontam ali što Gusta? Taj momak je doveden ispod radara i ovo što je do sad pokazao djeluje obećavajuće naspram ovih primadona.aqarius je napisao/la: ↑31 jan 2024, 23:56Realno..svi su loši bili..ali kad vidiš Badiašila,tu nesigurnost,tačno taj strah u očima...onda se vidi da smo igrački u totalnom qurcu.. Pok.snosi dio svoje odgovornosti ali igrači.. koji skup pretplaćenih limitiranih hadalja...u suštini najveću odgovornost snosi gazda koji je dao lovu..i sve posmatra klasično američki..kao šou,kao NBA gdje skršiš milijardu ,uzmeš Lebrona,Hardena i osvojiš prsten...e shipak ovdje nije tako..sportski segment zakazao totalno..ne znam samo gdje iskopaše Disasija,Badija,Kukurelju,Gusta,i ostale..pa to je bogu plakati..
Bukvalno to. Malo je i smijesno bilo gledat sinoc kako se vezni par od 200 miliona Fernandez i Caicedo ne mogu sastavit s loptom.Gusto je fino iznenadjenje i obzirom na Jamesove partije izmedju povreda, moglo bi se rec da je istaknuo ozbiljnu kandidaturu i za tu startnu poziciju na desnom beku.Pensioner26 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 23:32Ostavite nam zdravog Palmera, Nkunkua, Petrovica i Gusta. Ovo sve tjeraj u tri lijepe.
- wadethegreat
- Kontakt:
Enzo je pokazao i u prvom duelu ove sezone protiv Liverpoola a i u drugim utakmicama da je kvalitetan igrac.
Ekipa je u kurcu zato niko od nas nije puno komentarisao ovaj "niz" dobri jer su protivnici bili takvi kakvi jesu.
I koliko god ga ja i svi mi kudili Jackson nam je jako bitan.
Agresivan je brz voli presing.
To sto fula bruku sansi je generalno problem u ekipi...
Sto se odbrane tice svi smo svjesni da Silva vise nije za Celzija nazalost.
Buddy nakon povrede nije isti igrac.
Chilwell ja govorim od pocetka sezone da smo ga trebali prodati Citiju sto zbog povreda sto zbog igre.
Disasi je to sto jeste prosjecan stoper.
Gusto je odlican bek po meni sto kaze darker zbog situacije Jamesa vrlo vjerovatno starter veci dio sezone.
Cucurella ako se sta moze uzeti prodati ga ako ne ostaviti ga kao zamjenu.
Caicedo i Lavija ja cu licno rezervisati to sljedece sezone sud.
Mudryk bljesne pa onda izgleda kao da ne zna nijednu osnovu fudbala....
Na to sve ni drkanje sa minutama mu nije pomoglo.
Madueke ne znam isto nekada odlican nekada amater zavisi od tezine protivnika...
Petrovic ne znam da li je kvalitet za Celzija ali licno mi je bolji od Sancheza i to za dosta.
Drugu godinu za redom nas yebu povrede i kupovanje igraca kasno i uigravanje i novi sistem itd.
Sto se toga tice Pocha radi identican posao Potteru isti broj oscilacija isti broj individualnih gresaka i takticke naivnosti.
Odabir ekipe mu je ono Buddy igra lose nek starta sljedecih 5...
Dobro se sve treba pogledati na ljeto jer to nam je kljucni rok imali su plan od 3 roka da zavrse ekipu a kako je krenulo opet ce biti bruku odlazaka i dolazaka...
Svijetla tacka su Palmer, Gallagher, Gusto i Petrovic.
Ovo ostalo sve za sada ima tanku sezonu ako cemo iskreno.
Ekipa je u kurcu zato niko od nas nije puno komentarisao ovaj "niz" dobri jer su protivnici bili takvi kakvi jesu.
I koliko god ga ja i svi mi kudili Jackson nam je jako bitan.
Agresivan je brz voli presing.
To sto fula bruku sansi je generalno problem u ekipi...
Sto se odbrane tice svi smo svjesni da Silva vise nije za Celzija nazalost.
Buddy nakon povrede nije isti igrac.
Chilwell ja govorim od pocetka sezone da smo ga trebali prodati Citiju sto zbog povreda sto zbog igre.
Disasi je to sto jeste prosjecan stoper.
Gusto je odlican bek po meni sto kaze darker zbog situacije Jamesa vrlo vjerovatno starter veci dio sezone.
Cucurella ako se sta moze uzeti prodati ga ako ne ostaviti ga kao zamjenu.
Caicedo i Lavija ja cu licno rezervisati to sljedece sezone sud.
Mudryk bljesne pa onda izgleda kao da ne zna nijednu osnovu fudbala....
Na to sve ni drkanje sa minutama mu nije pomoglo.
Madueke ne znam isto nekada odlican nekada amater zavisi od tezine protivnika...
Petrovic ne znam da li je kvalitet za Celzija ali licno mi je bolji od Sancheza i to za dosta.
Drugu godinu za redom nas yebu povrede i kupovanje igraca kasno i uigravanje i novi sistem itd.
Sto se toga tice Pocha radi identican posao Potteru isti broj oscilacija isti broj individualnih gresaka i takticke naivnosti.
Odabir ekipe mu je ono Buddy igra lose nek starta sljedecih 5...
Dobro se sve treba pogledati na ljeto jer to nam je kljucni rok imali su plan od 3 roka da zavrse ekipu a kako je krenulo opet ce biti bruku odlazaka i dolazaka...
Svijetla tacka su Palmer, Gallagher, Gusto i Petrovic.
Ovo ostalo sve za sada ima tanku sezonu ako cemo iskreno.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Pensioner26
- Kontakt:
Daj još Lamparda nazad do kraja sezone!
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Sramota velika,ali to je nas standard postao vise nas niko i ne zaebava.
- Pensioner26
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa kako je Mudryk odigrao i Buddy i neki pojedinci ne treba njih dvojicu kuditi...
Caicedo po meni igra solidno jedan vec period samo to nije nivo igraca od 100 milki sto s obzirom kako izgleda ekipa na terenu ni ne cudi.
Plus nije imao predsezonu...
Ja iskreno sam misljenja dao ovdje ima imena oko kojih se moze graditi.
Sa druge strane sto se odbrane tice ja ne znam osim Gusta jesmo li jednog pojacanje ono bas uboli za sada.
Cak i Chilly koji je od prije ako se izuzme LP run sta je to on uradio?
Isto vazi i za Jamesa zbog povreda.
Ali James poslije povrede redovno bude medju najboljima Chilly se ne vidi smeta lik.
Po meni mi imamo ogroman problem u odbrani.
Poch iz nekog razloga maltretira cijelu sezonu Colwilla.
Buddy ne znam prije poverede jedan igrac ovo poslije povrede je Glavonja level.
Silva star Disasi sve receno.
Startni bekovi uvijek povrijedjeni...
Cak bih rekao da vise zjapimo za dobrom odbranom nego za napadacem
.
United igra bolju odbranu
.
Caicedo po meni igra solidno jedan vec period samo to nije nivo igraca od 100 milki sto s obzirom kako izgleda ekipa na terenu ni ne cudi.
Plus nije imao predsezonu...
Ja iskreno sam misljenja dao ovdje ima imena oko kojih se moze graditi.
Sa druge strane sto se odbrane tice ja ne znam osim Gusta jesmo li jednog pojacanje ono bas uboli za sada.
Cak i Chilly koji je od prije ako se izuzme LP run sta je to on uradio?
Isto vazi i za Jamesa zbog povreda.
Ali James poslije povrede redovno bude medju najboljima Chilly se ne vidi smeta lik.
Po meni mi imamo ogroman problem u odbrani.
Poch iz nekog razloga maltretira cijelu sezonu Colwilla.
Buddy ne znam prije poverede jedan igrac ovo poslije povrede je Glavonja level.
Silva star Disasi sve receno.
Startni bekovi uvijek povrijedjeni...
Cak bih rekao da vise zjapimo za dobrom odbranom nego za napadacem
United igra bolju odbranu
Nama treba realno bar 4-5 odbrambenih igrača...ovo što imamo je ispod svakog prosjeka... Hvalite Gusta,djeluje dobro jer su ostali očaj..ubaci 2 centaršuta,od kojih ne bude ništa i ne može stići pokriti svoju stranu a stoperi to ne mogu popraviti i tako ispada da u suštini ne donese ništa.Kažeš maltretira Kolvila..pa lik je sto puta dokazao da se loše postavlja,da je trom,da se sporo kreće i on ili Buddy isto nam dođe, ne valja ni jedan..Silva jednostavno ne može sa 40 kuka pratiti ovaj nivo...kraj Džejmsa i Chilija kada se nakašlješ 2 mjeseca out...stvar je da našu odbranu ne možeš ni popraviti...jer ti njih ne možeš napraviti brže,energičnije s tim se rodiš ili ne...bojim se da slijedi rasprodaja pa može biti da nešto i ubodemo..nažalost kupovalo se bez plana,bez struke...nego samo nabacaj i sada se vidi rezultat..
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 03 feb 2024, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
- wadethegreat
- Kontakt:
Colwill je bio dobar jedan period i to na poziciji koja mu nije prirodna.
Komplet ekipa ima problem sa pozicioniranjem i strukturom to je do trenera.
Nama igraci umjesto da su nekada lose pozicionirani oni su nekada dobro pozicionirani
Nama igraci umjesto da su nekada lose pozicionirani oni su nekada dobro pozicionirani
Ha,ha..bravo..odlično rečeno...pa prošlu protiv Liv.čini mi se drugi gol..Chili u sredini...gdje treba biti stoper..usput lik ga otrese ko slinu .njegova strana prazna 30 metara nikoga..znači ako je ispao stoper,on preuzeo ,odmah neko pokriva njegov bok..ko je najbliži,krilo bi trebalo ..kid nas nikoga ,niti znaju gdje su došli niti pošli ,pa gdje je još osam igračawadethegreat je napisao/la: ↑03 feb 2024, 18:55Colwill je bio dobar jedan period i to na poziciji koja mu nije prirodna.
Nama igraci umjesto da su nekada lose pozicionirani oni su nekada dobro pozicionirani![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.