NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Sve su to gluposti ovog nickiZe88, udji mu u postove samo, sve ce ti se reci. Frajko crnjaci gore od baba vange. Toliko o tome da ga se ozbiljno moze shvatiti.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Samo zamisli tog osjećaja, odeš na skupštinu, član si iste, imaš pravo diskutovati o svakoj odluci. Imaš pravo sugerirati, tražiti na uvid sve stvari unutar kluba, imaš pravo glasno i jasno reći s čime se ne slažeš, ponuditi druge opcije i riješenje. Trebam li naglasiti da u svemu tome će se ogledati čista definicija demokratije. Moj klub u svakom smislu te riječi.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
- Kontakt:
Šta ja rekohPonosniSmogovci je napisao/la: ↑31 jan 2024, 17:49Na ovom forumu će se pojavljivati sve više i više ljudi poput ovog gore koji predstavljaju roditelje, prijatelje, porodice i bliske ljude igrača kojima klub nije dao da ga napuste besplatno. Pokušavati će pljuvati sve što mogu, a na nama je da to odbranimo i u buducnosti dobro vodimo računa da li treba svakog igrača dizat u nebesa.

- sagitarius
- Kontakt:
Mozes li se javiti organzaciji pomozi.ba pa da uplacujemo za momka, ako vec pola godine nema platu, nemoj da ga roditelji samo moraju izdrzavati.A biti ce Zeljo abd, ne sumnjam ja da ce on otici, sta ima veze, i bolji su odlazili
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Zeljo ponudio stopera, nasi trazili procenat plus pare.I to je to.Salju menadzere da lobiraju roditeljima.Pa im eto roditelji poceli i po forumima pisat.
Nece vase dijete dzabe otic.Celik mu nece pravit probleme ali ce uzeti ono sto zasluzuje.Nema dzabe vise nikom otici.Nemojte pricat i izmisljat price oko plata, tesko ce vam se to vratiti, pa ni treninge vise necete u crkvicama pratiti kao ni clanke sto placate da su vam djeca trazena.Nek rade individualno, nek se pozabave karijerom i nek vjezbaju.Tako ce se prodat, a inace ako vas budu slusali vjv ce u Nemili zavrsit na kraju.
!
-
- Kontakt:
Frajer se vise bori za Sivca da predje u Zelju nego da ostane u Celiku a fora navijac Celika iz Zenice 
-
- Kontakt:
Ne mogu se ni kandidovat kada prvo nisu clanovi kluba, nit imaju uopste predstavu o radu kluba.
Ove price i onako dolaze iz jedne kuhinje, a razlozi su poznati, tako da nema potrebe da se palite bezveze...

-
- Kontakt:
Gubite eneegiju bezveze na indijance i pokusaje da se izazove nemir. Sivac ostaje u Čeliku i sve ide kako je planirano. Ocekujemo jos jednog ili dva igraca i to je to. Mladi igraci ce imati na proljece ponovo veliku minutazu i do njih je kako ce je iskoristiti i nametnuti se za ostanak u klubu u narednom periodu...
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ovakve price se moraju zaustaviti. Klub mora izaci i jasno reci da se sve uplacuje na vrijeme. GLupo jeste, ali moras ovo zaustaviti odmah na pocetku.
Logicki kad gledas, ako mu kasne 4 plate, zasto je jos u Celiku? Onda bi mogao otici besplatno u Zelju jer klub ne ispunjava uslov gore koji je postavio Truhlo iz onog clanka. Ocigledno je da nije tako jer on moli da ide, znaci da sam ne moze, a kad ne moze sam, znaci da je sve uredno. Ne moli on Robijase da mu noge ne lome kad predje, nego moli Celik da ga pusti jer se ocigledno i Celik PITA.
I da, prica o tome kako je neko dao nesto klubu, a sad njemu klub ne da je PATETICNA. Klub mu je dao sansu kad se nije dokazao u Rudaru iz Kaknja. Zasto je dolazio u DLC iz FL ako je bio tako dobar? Odgovor je: NIJE BIO DOBAR. Dosao u klub, dobio sansu i pokazao se kao dobar igrac, a klub ga je u skladu sa svojim rangom i mogucnostima placao. Cisto profesionalni odnos. Sad klub trazi ono na sta ima pravo jer ne mora pustiti Sivca ako ne zeli do ljeta, sta je tu problem? Necete vise unistavati klub takvim pricama i glupostima gdje neko treba biti fin. Samo profesionalno. Plati pa se klati.
Logicki kad gledas, ako mu kasne 4 plate, zasto je jos u Celiku? Onda bi mogao otici besplatno u Zelju jer klub ne ispunjava uslov gore koji je postavio Truhlo iz onog clanka. Ocigledno je da nije tako jer on moli da ide, znaci da sam ne moze, a kad ne moze sam, znaci da je sve uredno. Ne moli on Robijase da mu noge ne lome kad predje, nego moli Celik da ga pusti jer se ocigledno i Celik PITA.
I da, prica o tome kako je neko dao nesto klubu, a sad njemu klub ne da je PATETICNA. Klub mu je dao sansu kad se nije dokazao u Rudaru iz Kaknja. Zasto je dolazio u DLC iz FL ako je bio tako dobar? Odgovor je: NIJE BIO DOBAR. Dosao u klub, dobio sansu i pokazao se kao dobar igrac, a klub ga je u skladu sa svojim rangom i mogucnostima placao. Cisto profesionalni odnos. Sad klub trazi ono na sta ima pravo jer ne mora pustiti Sivca ako ne zeli do ljeta, sta je tu problem? Necete vise unistavati klub takvim pricama i glupostima gdje neko treba biti fin. Samo profesionalno. Plati pa se klati.
Celik!3,2,2.
Truhlo gigantore 

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Ne znam sa kojom vi sigurnosti mislite da sivac ostaje al ja imam informacije koje tako ne govore al eto haj kako vi kazete
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Neka ovi plate Čeliku što trebaju i neka ide, nikakav problem tu ne vidim.
Ma samo neke stvari su onda nelogicne sto juce izlaze na portalu da nije nista jos gotovo a vamo neke druge stvari se desavaju al eto koga zanima ppAllGunsBlazing je napisao/la: ↑01 feb 2024, 09:32Pa nek ide, za iznos koji je klub odredio. Ne vidim tu problem.
nema mu zune da cirkus prave pa mu dosadio klub,cuj nema trenera golmana pa ko da je on golman i treba mu to pa kuka 
Za mene je zavrsio saa ovolikom zeljom da ide u smrdljivi Seljesnicar,Adilovic onaj smece nije toliku zelju imao ko ovaj
persona non grata mrs smece jedno
Za mene je zavrsio saa ovolikom zeljom da ide u smrdljivi Seljesnicar,Adilovic onaj smece nije toliku zelju imao ko ovaj
persona non grata mrs smece jedno
-
- Kontakt:
Na treningu bude do 6 osoba koje posmatraju isti, od toga su uvijek 3 do 4 osobe porodice. Eto sad skontajte kako ovaj sve zna šta se dešava. Ili je igrač ili je član porodice koji visi na Trening centru svaki dan.
Na amaterskom ugovoru su iznosi bonusa, nema dogovorene plate. Da li kasne, u to neću ulaziti, ako kasne, a priča se tako, mora klub to riješiti. Otišlo je minimalno 5 igrača od početka sezone, olakšica im je sada velika za plate, neka ne dovedu nikog, neka nađu zajedničku riječ sa Sivcem i pravit pozitivnu energiju. Vjerujem da će bolje igrati uz redovna primanja, sjetite se samo kako su bili dobri protiv Goška, Sarajeva, Veleža i Radnika. Niko mi ne može reći da ova ekipa ne može isti fudbal igrati kao tad.
Još jednom molim upravu, ukoliko je ovo istina za plate, da što prije nađu najbolji način za isplate, a našu podršku uvijek imaju.
Također molim Sivca ili člana njegove porodice ili njegovu djevojku ili najboljeg prijatelja koji se krije iza ovog profila da ne unosi nemir, očigledno je da te boli što UO ne da papire tek tako, strpite se, brzo će kraj sezone, ne može ti biti bolje u Želji, vjeruj mi, tamo je gora situacija. Bolje ti je i u svom gradu biti bez para, nego u drugom, jer ih se ni tamo nećeš nagledat, još ćeš biti kanta za nabijanje koliko god si bolji od Ovčine.
Na amaterskom ugovoru su iznosi bonusa, nema dogovorene plate. Da li kasne, u to neću ulaziti, ako kasne, a priča se tako, mora klub to riješiti. Otišlo je minimalno 5 igrača od početka sezone, olakšica im je sada velika za plate, neka ne dovedu nikog, neka nađu zajedničku riječ sa Sivcem i pravit pozitivnu energiju. Vjerujem da će bolje igrati uz redovna primanja, sjetite se samo kako su bili dobri protiv Goška, Sarajeva, Veleža i Radnika. Niko mi ne može reći da ova ekipa ne može isti fudbal igrati kao tad.
Još jednom molim upravu, ukoliko je ovo istina za plate, da što prije nađu najbolji način za isplate, a našu podršku uvijek imaju.
Također molim Sivca ili člana njegove porodice ili njegovu djevojku ili najboljeg prijatelja koji se krije iza ovog profila da ne unosi nemir, očigledno je da te boli što UO ne da papire tek tako, strpite se, brzo će kraj sezone, ne može ti biti bolje u Želji, vjeruj mi, tamo je gora situacija. Bolje ti je i u svom gradu biti bez para, nego u drugom, jer ih se ni tamo nećeš nagledat, još ćeš biti kanta za nabijanje koliko god si bolji od Ovčine.
- pomocniDJUBRE
- Kontakt:
Prošlo je vrijeme kad je Šaba rješavao ispisnice za milju maraka...
-
- Kontakt:
Treba to sve puškom rastjeratsenadbrkic je napisao/la: ↑01 feb 2024, 10:28Na treningu bude do 6 osoba koje posmatraju isti, od toga su uvijek 3 do 4 osobe porodice. Eto sad skontajte kako ovaj sve zna šta se dešava. Ili je igrač ili je član porodice koji visi na Trening centru svaki dan.
Hrnjić i sin od Šabe vise gore na Trening centru, dva otvorena pljuvača Čelika. Očigledno dok se neko ispred Robije ne pojavi gore neće ni ovi prestat dolazit i pravit pomutnju. Čak prilaze tim roditeljima i s njima razgovaraju i pričaju gluposti za klub.
Hrnjić otvoreno pljuje klub gdje god stigne a istovremeno se raspitivao da bude trener juniora kad se oslobodila pozicija.
Hrnjić otvoreno pljuje klub gdje god stigne a istovremeno se raspitivao da bude trener juniora kad se oslobodila pozicija.

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Uprava napolje, da nam može Sivi otići besplatno u Želju!
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.