i medju najgorim igracima u ekipi
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Lewandowski ne moze nista ni protiv Osasune sa deset igraca. Kakav jado.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Poljsko govedo je definitivno najgori igrac na terenu
puuu klosaru raspali

Yamal ako popravi završnicu biće elitno krilo
meni je bilo smijesno kako se pocelo pisati o vitoru roqueu poslije dva promasaja protiv las palmasa i villarreala (ako ne grijesim)
mali ce biti starter sljedece sezone, ove ce se "ispostovati" lewa, a nakon sto zavrsi sezona, objasniti mu kako stoje stvari, pa ili neka ostane u klubu kao rezerva od malog il neka ide negdje za parama, sto bi svakako bilo najbolje rjesenje i za igraca i za klub
mali ce biti starter sljedece sezone, ove ce se "ispostovati" lewa, a nakon sto zavrsi sezona, objasniti mu kako stoje stvari, pa ili neka ostane u klubu kao rezerva od malog il neka ide negdje za parama, sto bi svakako bilo najbolje rjesenje i za igraca i za klub
- jasonstatham
- Kontakt:
Bolnica u Barceloni.
- Gavi (30.juni)
- Balde (30.juni)
- Marcos Alonso (1.mart)
- Ter Stegen (10.februar)
- Raphinha (12.februar)
- Iñigo Martinez (2.februar)
- Sergi Roberto (9.februar)
- Joao Felix (20.februar)
- Ferran (1.mart)
Riječ je o recimo 6 igrača iz prvih 11. Strašno. Uvijek **** isto.
- Gavi (30.juni)
- Balde (30.juni)
- Marcos Alonso (1.mart)
- Raphinha (12.februar)
- Ferran (1.mart)
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Vremena kad su u Španiji veliki lakoćom peglali male su iza nas. To treba shvatiti i prihvatiti.
Sinoćnje suđenje je eklatantan primjer sudijskog bezobrazluka i perfidnosti.
Sinoćnje suđenje je eklatantan primjer sudijskog bezobrazluka i perfidnosti.
Ovaj matori voli koristiti pridjev "eklatantan", jer misli da time ispada pametan. Tako i moj otac, misli da je samo on čuo tu riječ.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ti si eklatantan primjer drtine za koju nije internet.
Manje je povrijeđenih bilo kad se Vlašić oslobađaojasonstatham je napisao/la: ↑01 feb 2024, 10:55Bolnica u Barceloni.
- Gavi (30.juni)
- Balde (30.juni)
- Marcos Alonso (1.mart)
- Raphinha (12.februar)
- Ferran (1.mart)
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Romariooo je napisao/la: ↑01 feb 2024, 16:22Manje je povrijeđenih bilo kad se Vlašić oslobađaojasonstatham je napisao/la: ↑01 feb 2024, 10:55Bolnica u Barceloni.
- Gavi (30.juni)
- Balde (30.juni)
- Marcos Alonso (1.mart)
- Raphinha (12.februar)
- Ferran (1.mart)

Ja ne znam zasto se neproda neko jako ime pa, da konacno dodjemo na zelenu granu sto se tiče dovodjenja igraca. Ovako svaki prelazni rok niti imaš para da puno kupujes, a i kad vec nekog dovedes jedva ga i registrujes.
De Jong, Araujo, Balde, Kounde, Pedri, Gavi.
To ce se morati kad tad uraditi. Ovako vec neke 3 sezone sami sebe dovodimo u nezavidnu poziciju. Jeste da bi nam falio bilo ko od ovih nabrojanih ali situacija te nepita.
De Jong, Araujo, Balde, Kounde, Pedri, Gavi.
To ce se morati kad tad uraditi. Ovako vec neke 3 sezone sami sebe dovodimo u nezavidnu poziciju. Jeste da bi nam falio bilo ko od ovih nabrojanih ali situacija te nepita.
Režiseri zabrane registracije igrača upravo priželjkuju takav scenarij, prodaju najboljih i dalje slabljenje kluba.
Kad prestanemo traziti krivce u drugima i pokušamo sami popraviti stvari onda cemo se i vratiti nazad na naše staze.
Tebas nas ne bi zayebavao, da nema podlogu za to. Pošto je ima on samo koristi ono sto su Bartomeu i kompanija uradili.
Znam da je Real u ovoj situaciji, da bi im gledali debelo kroz prste. Ali to je sta bi bilo kad bi bilo.
Laporta me je malo razočara. Mislio sam da je veci macak u biznisu, a on se vrti u krug doslovno.
Nisam rekao da se prodaju svi nabrojani igraci. Vec maksimalno 2 od kojih realno mozes ocekivati zaradu +150mil. Uz dodatnu prodaju Lewatovskog, Ferrana i Raphinhe priblizis se cifri od 250mil€ i vise.
Za te pare prvo otkupis ugovor Cancela. Momak je ekstra za sad. Za Felixa jos vidjeti. Uz to krenuti svim silama za zadnjeg veznog. Gundogan, Pedri i De Jong su zajedno dobri na FIFI al u realnosti je to propuh na sredini. Previše slični igraci sa stilom igre. A ni jedan nije obrambeno nastrojen.
Kimmich iz Bayerna realna opcija za 50mil€.
Uz to jos krenuti po Halanda (ima valjda otkupnu klauzuli 90 mil€ za klubove izvan Engleske).
I imaš ekipu iducu sezonu sa glavom i repom. Uz normalnog trenera.
Tebas nas ne bi zayebavao, da nema podlogu za to. Pošto je ima on samo koristi ono sto su Bartomeu i kompanija uradili.
Znam da je Real u ovoj situaciji, da bi im gledali debelo kroz prste. Ali to je sta bi bilo kad bi bilo.
Laporta me je malo razočara. Mislio sam da je veci macak u biznisu, a on se vrti u krug doslovno.
Nisam rekao da se prodaju svi nabrojani igraci. Vec maksimalno 2 od kojih realno mozes ocekivati zaradu +150mil. Uz dodatnu prodaju Lewatovskog, Ferrana i Raphinhe priblizis se cifri od 250mil€ i vise.
Za te pare prvo otkupis ugovor Cancela. Momak je ekstra za sad. Za Felixa jos vidjeti. Uz to krenuti svim silama za zadnjeg veznog. Gundogan, Pedri i De Jong su zajedno dobri na FIFI al u realnosti je to propuh na sredini. Previše slični igraci sa stilom igre. A ni jedan nije obrambeno nastrojen.
Uz to jos krenuti po Halanda (ima valjda otkupnu klauzuli 90 mil€ za klubove izvan Engleske).
Da li ostatak vremena kad nisi na forumu provedeš gledajući u zid i pričajući s imaginarnim ljudima?Lavcina je napisao/la: ↑01 feb 2024, 20:32Kad prestanemo traziti krivce u drugima i pokušamo sami popraviti stvari onda cemo se i vratiti nazad na naše staze.
Mody ti svake godine gluplji i gluplji. Ohladi malo od foruma.
- jasonstatham
- Kontakt:
Pa dobro, jednim dijelom i jeste u pravu. Na kraju će prodaja vrhunskog igrača biti neminovna.
I real je bio "prinuđen" pa utrpaše Casemira i Varanea levatima za finu cifru.
Mislim da bi na ljeto 2024 trebali se prodati igrači koji u odnosu na prošlu sezonu nazaduju evidentno. A mnogo je kandidata. Vidjećemo kako će se stvari razvijati do tada, te svakako će se budući trener za mnogo toga pitati.
I real je bio "prinuđen" pa utrpaše Casemira i Varanea levatima za finu cifru.
Mislim da bi na ljeto 2024 trebali se prodati igrači koji u odnosu na prošlu sezonu nazaduju evidentno. A mnogo je kandidata. Vidjećemo kako će se stvari razvijati do tada, te svakako će se budući trener za mnogo toga pitati.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Najbitnija stvar se rijesiti igraca sa velikim platama. U tome prednjace De Jong i Lewandovski. Pored njih, Rafinja je totalno nepotreban, a i on je u rangu najvise placenih. Ostali igraci, nemaju velika primanja. Da bi se izaslo iz dubioze, 2-3 godine ce se morati igrati sa jeftinijim kadrom.
Ono kakve su plate davali igracima ranijih godina, to je kriminal. Srecom, rijesise se vecine.
Ono kakve su plate davali igracima ranijih godina, to je kriminal. Srecom, rijesise se vecine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.