Da. Pomirili smo se svi sa ovim, očigledno.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- mamonelafo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
-
- Kontakt:
Je li neko na utakmici da nam prenosi utiske
- mamonelafo
- Kontakt:
Jao, čuj iz HNK Mravnice. 
Molim UO, Skupštinu da sami napiste klub, i da povedu Bekrića s njima zajedno, jer oni to sve odobravaju!! Napolje!

Molim UO, Skupštinu da sami napiste klub, i da povedu Bekrića s njima zajedno, jer oni to sve odobravaju!! Napolje!
Zadnja izmjena: mamonelafo, dana/u 01 feb 2024, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nema prenosa?
- mamonelafo
- Kontakt:
Dobro je, sreća pa razbijamo Romaniju... Bože sačuvaj.... Teško nama...
Za sad je Romanija puno bolja...
- mamonelafo
- Kontakt:
Baš me čudi, mi se ovako pojačali, i imamo ove vrsne igrače na probi, zar je moguće da tako igramo... Pih...
I ti vjeruješ ovom muflonu.Kako vas navuče na negativu.....mamonelafo je napisao/la: ↑01 feb 2024, 13:38Baš me čudi, mi se ovako pojačali, i imamo ove vrsne igrače na probi, zar je moguće da tako igramo... Pih...
1' Počela je utakmica između Željezničara i Romanije. Plavi igraju u sastavu: Muftić - Mijić, Cocalić, Radinović - Ovčina, Jaiteh, Hiroš, Drljo - Bismark, Amoah, Krpić.Samsa je napisao/la: ↑01 feb 2024, 13:58I ti vjeruješ ovom muflonu.Kako vas navuče na negativu.....mamonelafo je napisao/la: ↑01 feb 2024, 13:38Baš me čudi, mi se ovako pojačali, i imamo ove vrsne igrače na probi, zar je moguće da tako igramo... Pih...
Josip Mijić i Bakary Jaiteh su na probnom radu.
Jedan iz 4. hrvatske lige a drugi kao dijete trenirao u Romi i to mu je preporuka.
Ko li to placa hm
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- mamonelafo
- Kontakt:
Druže, sa Romanijom je 0:0, nisi zabrinut?Samsa je napisao/la: ↑01 feb 2024, 13:58I ti vjeruješ ovom muflonu.Kako vas navuče na negativu.....mamonelafo je napisao/la: ↑01 feb 2024, 13:38Baš me čudi, mi se ovako pojačali, i imamo ove vrsne igrače na probi, zar je moguće da tako igramo... Pih...
Nisam ja negativan zbog Romanije (jesam, lažem sebe), ovi su makar u prvoj RS, ja sam zabrinut i negativan jer dolaze igrači bez utakmica i koji nastupaju u niželigašima.
Šta, treba da budem pozitivan i sretan, da se radujem lošoj situaciji u klubu i ostalo? Treba da vrištim od sreće što nam dolazi igrač iz četvrtelige? Da kličem i radujem se kada dođi bilo kakav tamnoputi igrač? Ma hajte molim vas.
Hajde dobro
- mamonelafo
- Kontakt:
A da je 5:0 bilo bi mozete samo Romaniju,kakvim utakmicama se vi zamarate..mamonelafo je napisao/la: ↑01 feb 2024, 14:08Druže, sa Romanijom je 0:0, nisi zabrinut?Samsa je napisao/la: ↑01 feb 2024, 13:58I ti vjeruješ ovom muflonu.Kako vas navuče na negativu.....mamonelafo je napisao/la: ↑01 feb 2024, 13:38
Baš me čudi, mi se ovako pojačali, i imamo ove vrsne igrače na probi, zar je moguće da tako igramo... Pih...
Nisam ja negativan zbog Romanije (jesam, lažem sebe), ovi su makar u prvoj RS, ja sam zabrinut i negativan jer dolaze igrači bez utakmica i koji nastupaju u niželigašima.
Šta, treba da budem pozitivan i sretan, da se radujem lošoj situaciji u klubu i ostalo? Treba da vrištim od sreće što nam dolazi igrač iz četvrtelige? Da kličem i radujem se kada dođi bilo kakav tamnoputi igrač? Ma hajte molim vas.
Fk Željezničar.
- mamonelafo
- Kontakt:
Sad će plavo proljeće, idemo u evropu, strašni igrači došli.Pablo11 je napisao/la: ↑01 feb 2024, 14:17A da je 5:0 bilo bi mozete samo Romaniju,kakvim utakmicama se vi zamarate..mamonelafo je napisao/la: ↑01 feb 2024, 14:08Druže, sa Romanijom je 0:0, nisi zabrinut?

Sta su ovdje ocekivali pojedini da cemo dovesti pojacanja koja ce odma davati po 2,3 gola po utakmici.Ovi igraci sto su dosli su 20 posto bolji od ovi sto su otisli.E sad u kojoj su formi.Bruno ima dosta posla,prvo na vracanju samopouzdanja,forme,spreme.Bice ovo dobro polako.Ubjeden sam da necemo izgubiti ni od Sarajeva ni od Zrinjskog..
- mamonelafo
- Kontakt:
Dobar ti nik, odgovara komentaru.segasega1 je napisao/la: ↑01 feb 2024, 14:20Sta su ovdje ocekivali pojedini da cemo dovesti pojacanja koja ce odma davati po 2,3 gola po utakmici.Ovi igraci sto su dosli su 20 posto bolji od ovi sto su otisli.E sad u kojoj su formi.Bruno ima dosta posla,prvo na vracanju samopouzdanja,forme,spreme.Bice ovo dobro polako.Ubjeden sam da necemo izgubiti ni od Sarajeva ni od Zrinjskog..
no comentmamonelafo je napisao/la: ↑01 feb 2024, 14:21Dobar ti nik, odgovara komentaru.segasega1 je napisao/la: ↑01 feb 2024, 14:20Sta su ovdje ocekivali pojedini da cemo dovesti pojacanja koja ce odma davati po 2,3 gola po utakmici.Ovi igraci sto su dosli su 20 posto bolji od ovi sto su otisli.E sad u kojoj su formi.Bruno ima dosta posla,prvo na vracanju samopouzdanja,forme,spreme.Bice ovo dobro polako.Ubjeden sam da necemo izgubiti ni od Sarajeva ni od Zrinjskog..
- mamonelafo
- Kontakt:
Nemam ni ja. Valja brusit formu protiv premijerligaša.segasega1 je napisao/la: ↑01 feb 2024, 14:24no comentmamonelafo je napisao/la: ↑01 feb 2024, 14:21Dobar ti nik, odgovara komentaru.segasega1 je napisao/la: ↑01 feb 2024, 14:20Sta su ovdje ocekivali pojedini da cemo dovesti pojacanja koja ce odma davati po 2,3 gola po utakmici.Ovi igraci sto su dosli su 20 posto bolji od ovi sto su otisli.E sad u kojoj su formi.Bruno ima dosta posla,prvo na vracanju samopouzdanja,forme,spreme.Bice ovo dobro polako.Ubjeden sam da necemo izgubiti ni od Sarajeva ni od Zrinjskog..

Sta se zamaras ne mozes debilu objasniti,bas se trude da razvale romaniju .. igraju sa 20%.segasega1 je napisao/la: ↑01 feb 2024, 14:20Sta su ovdje ocekivali pojedini da cemo dovesti pojacanja koja ce odma davati po 2,3 gola po utakmici.Ovi igraci sto su dosli su 20 posto bolji od ovi sto su otisli.E sad u kojoj su formi.Bruno ima dosta posla,prvo na vracanju samopouzdanja,forme,spreme.Bice ovo dobro polako.Ubjeden sam da necemo izgubiti ni od Sarajeva ni od Zrinjskog..
Fk Željezničar.
- mamonelafo
- Kontakt:
Pablo11 je napisao/la: ↑01 feb 2024, 14:35Sta se zamaras ne mozes debilu objasniti,bas se trude da razvale romaniju .. igraju sa 20%.segasega1 je napisao/la: ↑01 feb 2024, 14:20Sta su ovdje ocekivali pojedini da cemo dovesti pojacanja koja ce odma davati po 2,3 gola po utakmici.Ovi igraci sto su dosli su 20 posto bolji od ovi sto su otisli.E sad u kojoj su formi.Bruno ima dosta posla,prvo na vracanju samopouzdanja,forme,spreme.Bice ovo dobro polako.Ubjeden sam da necemo izgubiti ni od Sarajeva ni od Zrinjskog..