Muku muce, lazu sami sebe.BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑01 feb 2024, 14:45Ovo mi je najjače od divova, učlanjujete životinje i mrtve ljude da bi vas bilo više nego nas. Koliko moraš biti blesav da ti to naumpadne uopšte, baš ste budalasti.
Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Na brzinu samo da provjerim jesu li se okupili i ujedinili.
Ipak, Željezničar je danas igrao pripemnu utakmicu.
Sportski pozdrav.
Sportski pozdrav.
-Domovina se brani vjerom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Jesu, svi su tu, alijansa je spremnaAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑01 feb 2024, 15:06Na brzinu samo da provjerim jesu li se okupili i ujedinili.
Sportski pozdrav.
-
Hansestadt
- Kontakt:
Raja voli Zelju i uclanuje se
Vala i ti loše stojiš sa čitanjem. Zašto učlanjujete mrtve ljude?
Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 01 feb 2024, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.
Ne možemo mi to shvatiti, taj pravac i stil života nije za svakoga.
Nikad poraz, samo lekcija.
I ne bio, ja te razumijemsvrakino1921 je napisao/la: ↑01 feb 2024, 14:46Nemoj mi molim te tako teska pitanja postavljati
Bolestan sam
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Nisi ti spominjao ali braća tvoja sa tribine spominju nekakve papagaje i kornjače sa članskim, ludilo.Morpheus je napisao/la: ↑01 feb 2024, 14:50Pa nisam napisao da učlanjujete životinje i mrtve ljude da bi vas bilo više od nas.BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑01 feb 2024, 14:45Ovo mi je najjače od divova, učlanjujete životinje i mrtve ljude da bi vas bilo više nego nas. Koliko moraš biti blesav da ti to naumpadne uopšte, baš ste budalasti.**** te na ovom forumu u vrh glave 5 ljudi zna čitati.
Zašto učlanjujete mrtve ljude? Mislim halo bolan, mrtvi ljudi. Ovo ti je isto kada se na izborima ubrajaju glasovi od mrtvih ljudi.
-
Hansestadt
- Kontakt:
sevab vi vama bilo da produzite svrakicu, ili mirvic sve mora da placa
Jesi uclanio rahmetlije?AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑01 feb 2024, 15:06Na brzinu samo da provjerim jesu li se okupili i ujedinili.
Sportski pozdrav.
Selam
Niko neće da odgovori na pitanje oko učlanjivanja mrtvih ljudi.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Bog ti dao il to malo oduzeo.boki86 je napisao/la: ↑01 feb 2024, 15:13Jesi uclanio rahmetlije?AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑01 feb 2024, 15:06Na brzinu samo da provjerim jesu li se okupili i ujedinili.
Sportski pozdrav.
Selam
Sportski pozdrav.
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Virtu4l uletio na teren, respect
Ja na ovom smecu od teme nisam pisao par mjeseci i bas sam rahat. Ali ne mogu da vjerujem koliko su ljudi bolesni, to prati tekstualne, prate ko se uclanjuje, popuju, spinuju, ponavljaju gluposti x puta valjda u fazonu da postane istina. Opet se lizu medjusobno kao da napakoste Zelji.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑01 feb 2024, 15:06Na brzinu samo da provjerim jesu li se okupili i ujedinili.
Sportski pozdrav.
Ne mogu oni zamislit kako se taj neko osjecao kad je uclanio Odu pokojnog, to je kad nemas taj osjecaj pripadnosti.
Zeljo je na terenu uzasan ali tolika opsjednutost pa zemljaci nije to zdravo. Bas me zanima kako ce trehnut od pod, kad ih se patosira a sto vise pljuju i se.ru to sam vise ubijedjen da ce opet ubrzo gledat Zelji u ledja.
Pred nama je vidjet cemo. Opet pauza koji mjesec.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Nek se jedan udostojio da odgovoriAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑01 feb 2024, 15:16Bog ti dao il to malo oduzeo.boki86 je napisao/la: ↑01 feb 2024, 15:13Jesi uclanio rahmetlije?AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑01 feb 2024, 15:06Na brzinu samo da provjerim jesu li se okupili i ujedinili.
Sportski pozdrav.
Selam
Sportski pozdrav.
Dodaj u potpis spasi me skretnicarske mitomanije, cuj kako se osjecao dok je uclanjivao mrtvog covjekagodrina je napisao/la: ↑01 feb 2024, 15:23Ja na ovom smecu od teme nisam pisao par mjeseci i bas sam rahat. Ali ne mogu da vjerujem koliko su ljudi bolesni, to prati tekstualne, prate ko se uclanjuje, popuju, spinuju, ponavljaju gluposti x puta valjda u fazonu da postane istina. Opet se lizu medjusobno kao da napakoste Zelji.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑01 feb 2024, 15:06Na brzinu samo da provjerim jesu li se okupili i ujedinili.
Sportski pozdrav.
Ne mogu oni zamislit kako se taj neko osjecao kad je uclanio Odu pokojnog, to je kad nemas taj osjecaj pripadnosti.
Zeljo je na terenu uzasan ali tolika opsjednutost pa zemljaci nije to zdravo. Bas me zanima kako ce trehnut od pod, kad ih se patosira a sto vise pljuju i se.ru to sam vise ubijedjen da ce opet ubrzo gledat Zelji u ledja.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Opsjednutost , nije im dobro.
Ali i cinjenica da imamo vise clanova a u zoni ispadanja
Ali i cinjenica da imamo vise clanova a u zoni ispadanja
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
godrina je napisao/la: ↑01 feb 2024, 15:23Ja na ovom smecu od teme nisam pisao par mjeseci i bas sam rahat. Ali ne mogu da vjerujem koliko su ljudi bolesni, to prati tekstualne, prate ko se uclanjuje, popuju, spinuju, ponavljaju gluposti x puta valjda u fazonu da postane istina. Opet se lizu medjusobno kao da napakoste Zelji.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑01 feb 2024, 15:06Na brzinu samo da provjerim jesu li se okupili i ujedinili.
Sportski pozdrav.
Pitarluk je dijagnoza.
Nemam drugi komentar.
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Koji manijak je pretucen?
Pripadnost, a učlanjen mrtav čovjek? Ako ti je ovo šala, onda je stvarno bezveze.
Može ovako svaki put. Vi više članova, ali zato svake sezone borba za opstanak. Nama gornji dio tabele i borba za trofeje, a vama više članova.KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 feb 2024, 15:26Opsjednutost , nije im dobro.
Ali i cinjenica da imamo vise clanova a u zoni ispadanja![]()
Jeste činjenica da imate više članova, ali zašto ništa ne napišeš oko učlanjivanja mrtvih ljudi? Možeš li priznati da je ovo sramota?
Ljubomora. Rado bi vi da ste umjesto nas, ali ne može.
Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 01 feb 2024, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, StriktnoZlo i 27 gostiju.