Cudo pa nije i obavezan transfer. Vjerovatno ga je Guntoli pratio pa su zakljucili da je mali dobar i da vrijedi tih par miliona posudba da se proba… al kako god, 45M€ bas puno!
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Daj Bože da bude nešto ala Osimen, ali čudan potez skroz, ako ubode sa ovim onda je baš maestro SD.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Zanimljiv transfer, prvo jer placamo posudbu 3.7mil a onda otkupna klauzula koja nije uključena pod obavezno 49mil, ukupno bi nas transfer mogao izaci oko 52mil. Neodoljivo podsjeća na Vidala, agresivan, tehnicki jako podkovan, moze igrati na vise pozicija, zavidna tehnika suta...
Max Allegri
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Nadam se oko pola dvaneast bombi za Samardžića 
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Svaka odgledana i ostavljen bar 1 komentarJuventinisimo je napisao/la: ↑31 jan 2024, 03:01Nisi ti niti jednu utakmicu komentarisao...istina je samo da si pljuvao AllegrijaGIBRA je napisao/la: ↑28 jan 2024, 14:44Od gibre je svaka utakmica od početka sezone komentarisanaItalia je napisao/la: ↑28 jan 2024, 14:05
Tu smo gdje smo uvijek i bili. Svaki dan, svaku utakmicu, za razliku od spodoba koje su izgube na 3-4 mjeseca i jedva cekaju da Juventus kiksa kako bi oni ponovo ozivjeli.
Elem, lijepo je vidjeti ove kalkulacije i kako je kiks dodirnuo ravno u srce racunica. Allegri je ponovo podario moc i mogucnost da se navijaci i hejteri necemu nadaju![]()
Zasto neodgovorna na pitanja o velikim odlukama trener čine od sinoć
Alo ba, ko jos normalan igra sa dvije 9ke u 21 vijeku, mrtvac i hodaju i leš Sandro u odbrani
Empoli te skršio, ubio u pojam, takva ekipa se dominira i sa igračem manje, takvoj ekipi se sa igračem manje zabija dva komada bez problema
@Hardzavi.zivis u zabludama, svaka budala zna da će se kreten zabunkerisat i molit Boga da bod izvuče
Na play station svakako...![]()
A ne znam za sto aljegrijevi fanovi izbjegavaju dva prosta pitanja?
- Sandro u 2024oj kapiten i starter
- dvije klasicne devetke u prvih 11 u 2024oj
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
@GIBRA
[/quote]
1. Vrlo jednostavno - Danilo je imao 4 zuta kartona pred inter i sasvim je bilo logicno da ne igra - igrao Sandro.
2. Dvije devetke (kako ih ti zoves) - protiv jednog Empolija opet logican potez da krenes sa dva napadaca. Ofanzivno reklo bi se, iako zamjeras kad god imas priliku na to da Alegri ne smije izvesti dva napadaca…
[/quote]
1. Vrlo jednostavno - Danilo je imao 4 zuta kartona pred inter i sasvim je bilo logicno da ne igra - igrao Sandro.
2. Dvije devetke (kako ih ti zoves) - protiv jednog Empolija opet logican potez da krenes sa dva napadaca. Ofanzivno reklo bi se, iako zamjeras kad god imas priliku na to da Alegri ne smije izvesti dva napadaca…
[/quote]
Djaba se trudis, mali stvarno ne razumije fudbal haha. On ti je vise kao dvorska luda na ovoj temi. Ismijes mu se, prcnes i nastavis dalje.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Bas velika otkupna klauzula, doslovno za 4 mjeseca treba da se pretvori u prime Vidala da bi pomisljali o otkupu, plus visok fee i za posudbu do kraja sezone.
Ne znam je li to sto ga toliko smatraju dobrim ili je jednostavno tolika razlika u platežnoj moći izmedju 2 zemlje. Mislim da je i do toga sto Southampton nije htio da ga posudi pa je zato i pristao samo na ove uslove.
Ono sto mi je drago u svemu ovome je to sto je Juventus konacno poceo podmladjivati ekipu, to godinama čekam, u svim linijama imamo igrače od 19-22 godine, a vecina iz pogona ili dovedeni kroz projekat U19/23. I to u potpunosti ima smisla ako se ovo smatra projektom, obicno isti traju 4-5 godina i ako sada imas dovoljan broj igrača od 20-22 godine, za te 4 sezone ce imati neki vrhunac i do tada ekipa treba da raste kontinuirano i da prvo osvoji domaću ligu, a onda bude bar kandidat za top 5 u Evropi.
Ne znam je li to sto ga toliko smatraju dobrim ili je jednostavno tolika razlika u platežnoj moći izmedju 2 zemlje. Mislim da je i do toga sto Southampton nije htio da ga posudi pa je zato i pristao samo na ove uslove.
Kazu da ga je Giuntoli zelio u Napoliu tako da sigurno ima nešto tu sto vrijedi. Bitan momenat, ako bude iole dobar moze dosta toga promijeniti u igri.Juventus Football Club S.p.A. comunica di aver raggiunto un accordo con la società Southampton Football Club per l’acquisizione, a titolo temporaneo fino al 30 giugno 2024, del diritto alle prestazioni sportive del calciatore Carlos Jonas Alcaraz Duran a fronte di un corrispettivo di € 3,7 milioni, oltre ad oneri accessori di € 0,2 milioni, che potrà essere aumentato per una cifra non superiore a € 1,9 milioni al raggiungimento di determinati obiettivi sportivi.
Inoltre, l’accordo prevede la facoltà da parte di Juventus di acquisire a titolo definitivo le prestazioni sportive del calciatore a fronte di un corrispettivo pattuito pari a € 49,5 milioni, pagabili in tre esercizi
Ono sto mi je drago u svemu ovome je to sto je Juventus konacno poceo podmladjivati ekipu, to godinama čekam, u svim linijama imamo igrače od 19-22 godine, a vecina iz pogona ili dovedeni kroz projekat U19/23. I to u potpunosti ima smisla ako se ovo smatra projektom, obicno isti traju 4-5 godina i ako sada imas dovoljan broj igrača od 20-22 godine, za te 4 sezone ce imati neki vrhunac i do tada ekipa treba da raste kontinuirano i da prvo osvoji domaću ligu, a onda bude bar kandidat za top 5 u Evropi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ima caka, da što više igra to će se otkupna klauzula smanjivati, na kraju ćemo ga uzeti za 10 miliona 
MANIJACI JUG 1987
Ovaj bi trebao na desnu stranu, rabiot lijevo, locateli deeplying playmeker. Mckenie vjerovatno na beka ponovo, cambiaso na lijevog. Klupa mireti, kostic, weah...
Rijetko je neki igrac placen pri dolasku iz arg.lige u evropu kao sto je ovaj, ali nije buknuo iz nekog razloga.
Klauzula jeste prevelika, pogotovo za nas koji sad te pare ne bi znali uzeti ni za vlahovica ni za bremera npr.
Ali o tom, po tom...
Rijetko je neki igrac placen pri dolasku iz arg.lige u evropu kao sto je ovaj, ali nije buknuo iz nekog razloga.
Klauzula jeste prevelika, pogotovo za nas koji sad te pare ne bi znali uzeti ni za vlahovica ni za bremera npr.
Ali o tom, po tom...
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Juventus je objavio da se isplata može izvršiti na tri godine tako da nije strašno.dinoo je napisao/la: ↑31 jan 2024, 22:43Ovaj bi trebao na desnu stranu, rabiot lijevo, locateli deeplying playmeker. Mckenie vjerovatno na beka ponovo, cambiaso na lijevog. Klupa mireti, kostic, weah...
Ali o tom, po tom...
I dalje do ponoći vjerujem u dolazak Samardžića
MANIJACI JUG 1987
Ma kakav Samardžić, zavrseno je ovim.
A to sto nije eksplodirao odmah, pa, ne bih rekao da je engleska idealna zemlja za Argentince. Italija i Spanija je nesto sto im najbolje lezi.
A to sto nije eksplodirao odmah, pa, ne bih rekao da je engleska idealna zemlja za Argentince. Italija i Spanija je nesto sto im najbolje lezi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Gintoli samo mlade dovodi, svaka čast, još na ljeto Skalvinija i Samardžića
MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bas cudno sto je ovaj Bob Marley pao i ljekarski.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.