NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

macak_
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la macak_ » 01 feb 2024, 11:07

čuj uništavamo našu djecu jer ih ne puštamo da idu džaba da se probaju u drugim klubovima hahahahah e svašta

Možda da se sivac raspita koliko plata duguju u želji i kako im idu finansije? Nemaju za kifle, čelik je solventiniji od njih
Pravda za flash-a!!!

Ze072
Kontakt:

Post Postao/la Ze072 » 01 feb 2024, 11:25

laudrop je napisao/la:
01 feb 2024, 10:53
Hrnjić i sin od Šabe vise gore na Trening centru, dva otvorena pljuvača Čelika. Očigledno dok se neko ispred Robije ne pojavi gore neće ni ovi prestat dolazit i pravit pomutnju. Čak prilaze tim roditeljima i s njima razgovaraju i pričaju gluposti za klub.

Hrnjić otvoreno pljuje klub gdje god stigne a istovremeno se raspitivao da bude trener juniora kad se oslobodila pozicija. :urnebes:
Sabin sin je davno sazrio za kakvog razgovora, vjerovatno liječi komplekse i uspjehe koje on nije mogao postići, tjst, nije ga babo mogao gurati u fudbal više bez tempo sporta.
Moj te babo bodri, a i moje će dijete, simbol si grada od 45te!

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 01 feb 2024, 12:19

:salut:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 01 feb 2024, 13:47

Odlična ideja ovo za škole, ovakvih projekata očekujem u budućnosti, moramo misliti na našu djecu. Da ne zaboravimo 10.02. igramo prvu pripremnu utakmicu protiv Viteza koji predvodi Duvnjak, a za koji igraju Smajić, Salkić, G.Popović, Grahovac i Kolić, ako ga je Nemila pustila. Sigurno da će biti dobra provjera, a kako je trener kazao svi igrači će dobiti po poluvrijeme. Uvjeren sam da neće biti više odlazaka iz kluba i da ćemo dovesti jednog ili dvojicu i to je to. Samo se nadam da neće biti nekih nepredviđenih povreda i da Stupčanicu dočekamo spremni.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

rz88
Kontakt:

Post Postao/la rz88 » 01 feb 2024, 15:28

Željo mu davao platu, koliku i u Čeliku ima. O čemu više treba da pričamo? Pošto oni nemaju za germe, neće on nigdje do ljeta.
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 01 feb 2024, 16:16

rz88 je napisao/la:
01 feb 2024, 15:28
Željo mu davao platu, koliku i u Čeliku ima. O čemu više treba da pričamo? Pošto oni nemaju za germe, neće on nigdje do ljeta.
Koliko se plata kasni?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 01 feb 2024, 17:09

prisonbreak je napisao/la:
01 feb 2024, 16:16
rz88 je napisao/la:
01 feb 2024, 15:28
Koliko se plata kasni?
Jesi dosadan za te plate vise

aeroms33
Kontakt:

Post Postao/la aeroms33 » 01 feb 2024, 17:33

Da hoce otici iz kluba u Selju.
Molim upravu da ga daju dzaba.
Da nas pojaca .
Nikad mi se nije svidao kako igra a sad je karijeru u Celiku zauvjek za mene kao navijaca zavrsio .

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 01 feb 2024, 17:45

Beša novi trener golmana, sigurno bolji izbor od Hrustanovića. Kompletirali smo strucni stab, jos dva igraca i da pregazimo tu Stupcanicu😀

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 01 feb 2024, 17:46

aeroms33 je napisao/la:
01 feb 2024, 17:33
Da nas pojaca .
Nikad mi se nije svidao kako igra a sad je karijeru u Celiku zauvjek za mene kao navijaca zavrsio .
Lik je doslovno definicija modernog beka. Brzina, dobar centarsut, odlicna igra u odbrani. Mi boljeg beka od njega u ovom momentu ne bi mogli naci. Ne smijemo ni pomislit da ga za dzaba pustamo, to bi bila nenadoknadiva steta. Cuj pusti ga da nas pojaca? E svasta!
Srce, čast i ponos!

aeroms33
Kontakt:

Post Postao/la aeroms33 » 01 feb 2024, 18:02

Venom je napisao/la:
01 feb 2024, 17:46
aeroms33 je napisao/la:
Da nas pojaca .
Lik je doslovno definicija modernog beka. Brzina, dobar centarsut, odlicna igra u odbrani. Mi boljeg beka od njega u ovom momentu ne bi mogli naci. Ne smijemo ni pomislit da ga za dzaba pustamo, to bi bila nenadoknadiva steta. Cuj pusti ga da nas pojaca? E svasta!
Ma los igrac druze moj.
Sve sto sam vidio meni se ne sviđa.
Probije on po boku al kad treba asistencija nula bgm .
U odbrani bas,bas los. Gdje bi trebao da mu je glavna uloga .
Ja kontam sto se ljudi loze na njega jer to na oko izgleda kao prodor ali bez ucinka.
Mozda i moze napredovati i treba da ide dalje ali drug u Zelju ma mrsss iz jluba

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 01 feb 2024, 19:08

Venom je napisao/la:
01 feb 2024, 17:46
aeroms33 je napisao/la:
Da nas pojaca .
Slazem se sa @aeroms33, bravo za komentar. Dobar centarsut? Ove sezone ne znam jel imo dva dobra centarsuta. Odlicna igra u odbrani ? To pogotovo nema. Njegova najveca mana je igra u odbrani. Cesto ne prati svog igraca lose se postavlja, ove sezone direktni krivac za 5-6 golova. Prodoran jest al cesto ide na silu samo da gura i hoce samo da se ide na njega. U DLC je moglo proc al ovdje sad ne. Ne kazem da je los igrac al ima jos prostora za napredak.
Ja sam ga znao i prije kritikovat al kakvi to niko nije dao za njega nista rec dok su se mnogi pljuvali i kad treba i kad ne treba.

senadbrkic
Kontakt:

Post Postao/la senadbrkic » 01 feb 2024, 19:09

Drugi klubovi, slabiji od nas, ne daju svojim igračima ispisnice, Čelik iz tog razloga ima problem oko dovođenja pojačanja, sad da pitam, zašto da mi pustimo tek tako našeg najboljeg igrača?

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 01 feb 2024, 19:16

slika

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 01 feb 2024, 19:19

Koje nabuloze se ovdje pisu, jos pojedini imaju ono neki nivo zabrinutosti pa jos traze da se klub ocituje o tim stvarima. Kao sto neko rece dovoljno je pogledati postove pljuvatora, pa da se vidi da pljuju vec dugooo. Sivi je samo trenutni povod da se iskoci iz rupe (posto se radi manje vise o jednoj osobi sa vise naloga).

Da se Sivom duguje onako kako se pise, a da se Sivom ide u Zelju mogao je hladno da odseta i da ne pita Celik. Niti se Sivom duguje kao sto se pise, niti je Zeljo za Sivog toliko zainteresovan da napravi dogovor sa Celikom. To sto se preko medija radi ili sto se ispustaju probni baloni i pokusava na guzove dovesti igrac mogu macku o rep objesiti. Procedure postoje, ljudi u klubu postoje i svi koji su zainteresovani za neke igrace Celika mogu da se dogovore. Siguran sam da je klub vise nego voljan da pregovara sa svakim.

Tvrditi da se plate ne isplacuju a bukvalno klubu citav sporazum sa gradom ovisi o tome je bezobrazno glupo, a jos veci je idiotluk nakon izvjestaja i svega na onakav transparentan nacin prikazanog pasti na tu furku nekog ko je ocigledno isfrustrian ili je tu na zadatku. I jos pride traziti da se klub kao izjasnjava o tome i pravda. Prosto nevjerovatno za procitati.

Nego koliko vas ide na skupstinu?

aeroms33
Kontakt:

Post Postao/la aeroms33 » 01 feb 2024, 19:38

Ma ja nemam nista protiv Sivca bgm. Momak ima potencijal jer ima zaista dobra pluca sto bi rekli ali mora ili odbranu dobro igrati ili u napadu posjedovati tehniku za asitenciju eventualno go. Od to dvoje ja ni jedno nisam vidio.
To je moje videnje njegove igre. Kakav najbolji igrac. Mozda i postane dobar i realno momak treba da pokusa negdje gdje moze napredovati vise .
Ja gledam druge stvari u igracu pa i nemora biti kvalitet ali nek postuje maticni klub i nek nije prodana dusa i za mene je bolji od nekog super igracine
Drugo svaki igrac Celikov može ici gdje god hoce u bilo koji klub ali u Zelju ne i to je moj stav kao Robijasa.
Momku sa srecom sta fod da odluci

Cod
Kontakt:

Post Postao/la Cod » 01 feb 2024, 20:02

Tako je druže,ovde bi pojedinci da se za svaki klinac klub izjasnjava. Niko ne piše kako su ljudi u klubu uspjeli isposlovati da NK Celik dio priprema obavi na terenima NSBiH...jucer sam napisao i opet ću puna podrška upravi.

Almo07
Kontakt:

Post Postao/la Almo07 » 01 feb 2024, 20:12

Sta mislite kad bi mogli doc novi igraci (1-2), da li se tu mozda vec pregovara sa eventualnim pojacanjima?

Nera1982
Kontakt:

Post Postao/la Nera1982 » 01 feb 2024, 20:14

Ma ja bi najvise volio da sivac ostane kod nas jer smatram da je momak 3 nivoa ispred svakog beka u ovoj ligi. Nema potrebe da se stavljaju neke etikete pljuvaca ili rodbina igraca nego jednostavno informacija koju imam je 100 posto tacna i tesko da bi sivac sa tim mogo ostat. Bilo bi najbolje da je imo profi ugovor al gotovo sad. Ne znam da li bi navijaci htjeli da ostane da znaju ovo sto znam al eto ja sam misljenja da nam treba itekako za drugi dio sezone mimo ovoga.

nicaze95
Kontakt:

Post Postao/la nicaze95 » 01 feb 2024, 20:18

Nera1982 je napisao/la:
01 feb 2024, 20:14
Ma ja bi najvise volio da sivac ostane kod nas jer smatram da je momak 3 nivoa ispred svakog beka u ovoj ligi. Nema potrebe da se stavljaju neke etikete pljuvaca ili rodbina igraca nego jednostavno informacija koju imam je 100 posto tacna i tesko da bi sivac sa tim mogo ostat. Bilo bi najbolje da je imo profi ugovor al gotovo sad. Ne znam da li bi navijaci htjeli da ostane da znaju ovo sto znam al eto ja sam misljenja da nam treba itekako za drugi dio sezone mimo ovoga.
Jarane udavi ti. Ako si zavrsio produzi SMOR SI SA SVOJIM IZLAGANJIMA
Nek ide nije dani alves svakako nece hljeba tamo vidjet

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.