NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Nevjerovatno
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Ovo ostale roditelje ne treba otkrivati.Ipak su to ljudi u godinama.Malo guraju djecu a pljuju klub.Pa ce kasnije plakati kad uniste dijete.
!
-
- Kontakt:
Busted
- nicazedobagro
- Kontakt:
Mi volimo KP-Dom i njegov bijeli sjaj, mi volimo Celika i nikog vise znaj
Gledaj hrelje sto pametuje haha
Haj za njega mi nije ni cudo, al nasa djeca kad ti zabiju noz u ledja, meni je to neshvatljivo. Sve se sazna, kad tad, ne moze se sakriti. Svakome na obraz sve, da ce se svacije zaboraviti, nek budu sigurni da nece.
Svoje profesionalne neuspjehe ne morate lijeci kroz trazenje krivca u maticnom klubu.
Haj za njega mi nije ni cudo, al nasa djeca kad ti zabiju noz u ledja, meni je to neshvatljivo. Sve se sazna, kad tad, ne moze se sakriti. Svakome na obraz sve, da ce se svacije zaboraviti, nek budu sigurni da nece.
Svoje profesionalne neuspjehe ne morate lijeci kroz trazenje krivca u maticnom klubu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
- nicazedobagro
- Kontakt:
nije sve u soldima nesto je i u parama
Mi volimo KP-Dom i njegov bijeli sjaj, mi volimo Celika i nikog vise znaj
-
- Kontakt:
hajde kondore jeste l se dogovorili sta cete napisat,samo gledas forum nista ne pises
-
- Kontakt:
Pametno.Sad nek se fino izvine bez onih epskih suza sto je samo on imao pred objektivnom zenickom publikom.stokasaistoka je napisao/la: ↑02 feb 2024, 01:01obriso kondor ili masterchef objavu na forumu,a ostale replike vidljive..Vidi se zuna da si novi na forumu neznas pravila![]()
!
Neka izadje javno i kaze da mu se duzno 4-5 plata, evo Bog mi je svjedok ja cu mu ih isplatit pa neka ide gdje zeli..
Cim se ovakve stvari desavaju, kasnjenje plata, katastrofa u klubu, znaci ciljano se stvara losa atmosfera, nekakvi pritisci na igrace svasta nesto, ja sam cvrsto ubjedjen da smo na pravom putu i da radimo kako treba.
Cim se ovakve stvari desavaju, kasnjenje plata, katastrofa u klubu, znaci ciljano se stvara losa atmosfera, nekakvi pritisci na igrace svasta nesto, ja sam cvrsto ubjedjen da smo na pravom putu i da radimo kako treba.
moSa likCe
-
- Kontakt:
Mislim da se bespotrebno ovdje dizu tenzije, trebamo malo spustiti loptu na zemlju. Sivac nece u Zelju, a Čelik treba da mu isplati cim mogne zaostale plate. Na ljeto mu ponuditi opet profesionalni ugovor, ako ga ne prihvati onda nek ide iz kluba i sretno mu. Nema potrebe ovdje za vrijedjanjem nikoga. Kako sam cuo nista od ovog Imamagica iz Jedinstva, klub ga ne zeli pustiti, tako da se moramo okrenuti drugim rijesenjima.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
-
- Kontakt:
Sivac ako je trenirao s Željom treba bit žestoko kažnjen.dinodino2019 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 07:09Mislim da se bespotrebno ovdje dizu tenzije, trebamo malo spustiti loptu na zemlju. Sivac nece u Zelju, a Čelik treba da mu isplati cim mogne zaostale plate. Na ljeto mu ponuditi opet profesionalni ugovor, ako ga ne prihvati onda nek ide iz kluba i sretno mu. Nema potrebe ovdje za vrijedjanjem nikoga. Kako sam cuo nista od ovog Imamagica iz Jedinstva, klub ga ne zeli pustiti, tako da se moramo okrenuti drugim rijesenjima.
-
- Kontakt:
dobroo jutroo zenicka djeco ikone ovog grada
Normalizuje se to što je lik otišao trenirat u želju dok je igrač Čelika još je kao zenićko dijete.. fuj.. pišam ga nek ide gdje želi a ako ga odj*bu ko slinu ko što i hoće na tribine ga poslat pa sa forumskim roditeljima grickaj košpe i pljuj trenera i upravudinodino2019 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 07:09Mislim da se bespotrebno ovdje dizu tenzije, trebamo malo spustiti loptu na zemlju. Sivac nece u Zelju, a Čelik treba da mu isplati cim mogne zaostale plate. Na ljeto mu ponuditi opet profesionalni ugovor, ako ga ne prihvati onda nek ide iz kluba i sretno mu. Nema potrebe ovdje za vrijedjanjem nikoga. Kako sam cuo nista od ovog Imamagica iz Jedinstva, klub ga ne zeli pustiti, tako da se moramo okrenuti drugim rijesenjima.
Zadnja izmjena: Viper, dana/u 02 feb 2024, 09:08, ukupno mijenjano 1 put.
SAMO ČELIK !
-
- Kontakt:
Sto posto drug kakvo spustanje lopte i bezpotrebno dizanje tenzija.. frajer otiso na trening zelje i da normalizujemi nesto HAHA na kosti mu se treba popetViper je napisao/la: ↑02 feb 2024, 08:33Normalizuje se to što je lik otišao trenirat u želju dok je igrač Čelika još je kao zenićko dijete.. fuj.. pišam ga nek ide gdje želi a ako ga odj*bu ko slinu ko što i hoće na tribine ga poslat pa sa forumskim roditeljima griskaj košpe i pljuj trenera i upravudinodino2019 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 07:09Mislim da se bespotrebno ovdje dizu tenzije, trebamo malo spustiti loptu na zemlju. Sivac nece u Zelju, a Čelik treba da mu isplati cim mogne zaostale plate. Na ljeto mu ponuditi opet profesionalni ugovor, ako ga ne prihvati onda nek ide iz kluba i sretno mu. Nema potrebe ovdje za vrijedjanjem nikoga. Kako sam cuo nista od ovog Imamagica iz Jedinstva, klub ga ne zeli pustiti, tako da se moramo okrenuti drugim rijesenjima.
Adilovic Eldin i Sivac Eldar.. eto u kakvu grupu ljudi je usao da se poredi.. persona non grate !!
Nego naredne subote protiv Viteza 
Suki, Popović Gabrijel, Vlado Grahovac, Mujić, Džudžević, Livančić, Smajić i par lokalnih dobrih igrača.
Bit će dobra utakmica starih igrača Čelika, samo da ko nogu ne slomi
Suki, Popović Gabrijel, Vlado Grahovac, Mujić, Džudžević, Livančić, Smajić i par lokalnih dobrih igrača.
Bit će dobra utakmica starih igrača Čelika, samo da ko nogu ne slomi
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kad su Robijasi pricali o klanovima, a ono i dalje nema obraza da shvati da nije do Celika, nego da su jednostavno losi igraci. Zuna klub ti je dao priliku iako su te na klupu poslali i Salkic i Arezina, i opet ti je klub dao priliku da se dokazes i nisi mogao. Nisi dovoljno kvalitetan, a ocigledno je da si i ****.
Sto se Sivca tice, ukoliko je otisao bez znanja kluba, tribine. Unistiti mu karijeru i gotova prica. Pa nek vidi ko ce ga htjeti nakon sto 6 mjeseci nije igrao, a ima 25 godina.
Zamisli koliko uzimas stvari zdravo za gotovo, da je bilo koji drugi igrac promasio ono sto je Sivac promasio u Srebreniku, pa smo nakon toga izgubili, ovdje i na tribinama bi ga raznijeli, a Sivcu se sve presutilo i niko mu maltene rijeci nije rekao. Puno podrska UO, placajte mu platu, ali ga posaljite na tribine. Opet ponavljam, AKO je tacno da je otisao bez znanja kluba.
Sto se Sivca tice, ukoliko je otisao bez znanja kluba, tribine. Unistiti mu karijeru i gotova prica. Pa nek vidi ko ce ga htjeti nakon sto 6 mjeseci nije igrao, a ima 25 godina.

Zamisli koliko uzimas stvari zdravo za gotovo, da je bilo koji drugi igrac promasio ono sto je Sivac promasio u Srebreniku, pa smo nakon toga izgubili, ovdje i na tribinama bi ga raznijeli, a Sivcu se sve presutilo i niko mu maltene rijeci nije rekao. Puno podrska UO, placajte mu platu, ali ga posaljite na tribine. Opet ponavljam, AKO je tacno da je otisao bez znanja kluba.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 10 gostiju.