Ispred fan shopa na grbavici

Divi mu ,njuske razbojnicke !
Eno i Pavica dovode, odlican igrac, jeftin ne moze bit. Sasvim sigurno cetvrta najskuplja ekipa lige, a ispadaju. Treba i to znat, nas Mirva ni u najludjim momentima lutanja nije ovako fulao
Barem mi znamo kako je dovest autobus igraca, valja to sve uigratiNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑02 feb 2024, 10:12Eno i Pavica dovode, odlican igrac, jeftin ne moze bit. Sasvim sigurno cetvrta najskuplja ekipa lige, a ispadaju. Treba i to znat, nas Mirva ni u najludjim momentima lutanja nije ovako fulao![]()
Ma skontali da je doslo pet do 12, pa sad placaj, dovodi, kupuj. Je.be ih sto su se kasno sjetili i nema vise sanse da odu u Europu. Iz kupa ispali, Velez preskocit ne mogu, a ako im se Vico natovari na kosti, ni opstanak nije siguran. Tako da u pravu si, slijedi za godinu-dvije maksimalno nova runda prosnje i cupanja iz govana. Ovaj put bi mogao pomocni da zaplati, ide Tibraboki86 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 10:26Barem mi znamo kako je dovest autobus igraca, valja to sve uigratiNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑02 feb 2024, 10:12Eno i Pavica dovode, odlican igrac, jeftin ne moze bit. Sasvim sigurno cetvrta najskuplja ekipa lige, a ispadaju. Treba i to znat, nas Mirva ni u najludjim momentima lutanja nije ovako fulao![]()
![]()
Idu ljudi all in, na kraju sezone krah, opet humanitarni brojevi, dugovi, ostavke.
OPSESIJAzeljovolimte je napisao/la: ↑02 feb 2024, 08:21To prati nase trening utakmice.
Bivse igrace od Dzeke u Feneru do Kosorica u Romaniji..![]()
BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑02 feb 2024, 10:37Dragi pitari šta vam sad ne valjamislili da neće niko u Želju doći pa se bili razgalamili od sreće, sad se brinete kako ćemo ih plaćati, otkud Želji pare
Što kaže Hana naša, šic šic dušmani..
Da su se pojacali i da imaju dobrog trenera da, ali zaboravljas na x faktor: Vico.killafrommanilla je napisao/la: ↑02 feb 2024, 10:38Sad se moze reci da Zeljeznicar vjerovatno nece ispasti iz lige. Bit ce gutavo, posebno poslije ova tri kola gdje im je realno bod ili nula bodova, ali mislim da ova ekipa moze kuci uzeti svakog od 6. mjesta pa dole, ima tu vise kvaliteta nego sto je bilo. To ce bit dovoljno za opstanak
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 12 gostiju.