heheeh hvalaa,i vama sretno,a Slavija je mala maca za nasGiallorossi je napisao/la:aj sretno danas,oderite Slaviju mi cemo Zrinjski i svi zadovoljni
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- neutralan__
- Kontakt:
Re: F.K.Buducnost Banovici
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- neutralan__
- Kontakt:
Ljumani_Banovici je napisao/la:ja se samo sjecam da je tad zool pao sa onog zida gdje se prelazilo, sav se izlomioneutralan__ je napisao/la:da,da bas se sjecam one sezone kad smo ispali u gradu preko cijele oglesne table pisalo "podrzite nas Mancester kada je najteze",dosli da podrzimo oni prodaju utakmice.....pa onda nedaju uc na stadion,pa hoce pare za karte,i šlag na tortu uloze (navodno) 120 000 km za travnjak,a naprave jos gori nego sto je biokuman_@mel je napisao/la:upravo je tako bilo...sve je do **** uprave...i teren su nam sjebali,igracki kadar znantno oslabili,place kasne 3 mjeseca vec..traze pare za kartu...sve su to razlozi zbog kojih... iako zeljni navijanja ljumani nemogu da to ostvare ebg![]()
![]()
![]()
![]()
Cuj Slavija je mala maca za vas
pazite kako da ne izgubite danas jer crno vam se pise onda a Slavija nije ni malo slab protivnik cak sta vise jaci su i od veleza
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Slavija je najciganskiji i najlosiji klub u Ligi !fukara87 je napisao/la:Cuj Slavija je mala maca za vaspazite kako da ne izgubite danas jer crno vam se pise onda a Slavija nije ni malo slab protivnik cak sta vise jaci su i od veleza
TM87
- neutralan__
- Kontakt:
ma znam,moram se malo i nasalit,danas je poslijednji voz i kao sto ti rece ako ne dobijemo crno nam se pise,nadam se da cemo ponovit igru iz Istocnog Sarajeva kada smo ih dobili,opreznost na nivoufukara87 je napisao/la:Cuj Slavija je mala maca za vaspazite kako da ne izgubite danas jer crno vam se pise onda a Slavija nije ni malo slab protivnik cak sta vise jaci su i od veleza
p.s vi idete po pobjedu u Sarajevo?? aa
haha pazi da ne odemo po pobjedu
nego sretno danas protiv Slavijee
- neutralan__
- Kontakt:
fukara87 je napisao/la:haha pazi da ne odemo po pobjedu![]()
nego sretno danas protiv Slavijee
- kuman_@mel
- Kontakt:
ZELENE SU BILE OCI TE,ZELENE SU BILE ZASTAVE,ZELENO VOLIM TE
danas ide posljednji voz,ako njega ne uhvatimo...valja nam se pjehe vratit u prvu federacije...
danas ide posljednji voz,ako njega ne uhvatimo...valja nam se pjehe vratit u prvu federacije...
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
- neutralan__
- Kontakt:
tako jekuman_@mel je napisao/la:ZELENE SU BILE OCI TE,ZELENE SU BILE ZASTAVE,ZELENO VOLIM TE
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Igr'o sam na Budućnost na kladionici i konto pratit na radiju...Al se sad sjetio da onaj budalas izvjestava iz Banovića, tako da nema koristi pratit preko radija ! 
TM87
- neutralan__
- Kontakt:
tm-ovac iz mase je napisao/la:Igr'o sam na Budućnost na kladionici i konto pratit na radiju...Al se sad sjetio da onaj budalas izvjestava iz Banovića, tako da nema koristi pratit preko radija !
sad ste glavni kandidat
za ispasanje

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
ma Bgm bice vama gusto sutra protiv nas pa ti pricaj sta hocess!!!1Rosas7 je napisao/la:sad ste glavni kandidatza ispasanje
![]()
![]()
![]()
![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
zrinjski sutra dobija sigurnomma_hz je napisao/la:ma Bgm bice vama gusto sutra protiv nas pa ti pricaj sta hocess!!!1Rosas7 je napisao/la:sad ste glavni kandidatza ispasanje
![]()
![]()
![]()
![]()
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
ma jbg ako budu siljile sudije kao zadnji put Bgm imate sansi da dobijete a ovako kvalitetom nemate iskreno!!!Rosas7 je napisao/la:zrinjski sutra dobija sigurnomma_hz je napisao/la:ma Bgm bice vama gusto sutra protiv nas pa ti pricaj sta hocess!!!1Rosas7 je napisao/la:sad ste glavni kandidatza ispasanje
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FK SARAJEVO.
- neutralan__
- Kontakt:
gotovo je,vracamo se tamo gdje nam je mjesto,svaka utakmica ista prica,napadamo,ne iskoristimo sanse i onda kazna,0:1 i predaja bez borbe
cestitke Slaviji na zasluzenoj pobjedi koja je mogla biti ubjedljivija
Kuman,Haskic,Jahic napolje!
Kuman,Haskic,Jahic napolje!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Reko sam ja prije utakmice da je Slavija jak protivnik i da vam se crno pise, ma kod vas igraju polovnjaci tima Jahic , Sarajlic , Omic itd nidje veze sve propaliteti koji su igrali kod nas...
- neutralan__
- Kontakt:
za Jahica si upravu,lik nema pojma o fudbalu,Sarajlic i Omic su dobri ali ne mogu sami!fukara87 je napisao/la:Reko sam ja prije utakmice da je Slavija jak protivnik i da vam se crno pise, ma kod vas igraju polovnjaci tima Jahic , Sarajlic , Omic itd nidje veze sve propaliteti koji su igrali kod nas...
Vjeruj druze nije ni Sarajlic kao sto je nekad bio , ja se sjecam dok je kod nas igrao bio kapiten i znao je iz Slobodnjaka uvalit dobar gol i asistirati, uglavnom nema vam vise spasa jer ste dosta izgubili bodova ...Sto je najgore kod vas ne zna izgleda niko zabit gola...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.