FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
42
21%
2. Borbu za Evropu
94
47%
3. Sredinu tabele
38
19%
4. Borbu za opstanak
27
13%

Ukupno glasova: 201

Pablo11
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Pablo11 » 02 feb 2024, 12:36

jointunija je napisao/la:
02 feb 2024, 12:12
AjkulaCekicarka je napisao/la:
02 feb 2024, 12:01
Kvesića uzme Sloga iz Doboja a mi Pašić Antonija.
:urnebes:

Mi i trebamo ispast.
Džaba se sramotimo.
Ne kontam šta hoćeš da kažeš?
Ljudima ni Pavic ne odgovara :rol:
Fk Željezničar.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 02 feb 2024, 12:41

Pavic je dobar.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 02 feb 2024, 12:43

Cuj NI Pavic ko da je doso Alfinso Dejvis hahaha, istjerali ga ljudi iz Veleza u poljskoj drugoj ligi u posljednjoj ekipi na tabeli koja je vec ispala nije imo mjesta i on sad pise ljudima NI Pavic ne odgovara hahaha svakakih delegata.
Nije gori od ovih sto su igrali prosle godine, naprijed je bio dobar uvijek nazad je problem to ce se morati zatvarat nekako.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 02 feb 2024, 12:46

Dujmovic nam nije trebao, Vedo je puno bolji i korisniji golman od njega. Vise je napredovao, al dobro. Mi koga uzmem na zub, nayebo je. Ista stvar ce biti i sa Dujmovicem cim prvi primi

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 02 feb 2024, 12:49

Sve se nema, tri pojacanja danas.
Jos cekamo Gambijca?

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 02 feb 2024, 12:51

Josip Kvesic 33 godine ima, zadnju polusezonu igrao za Slogu bez ucinka..
Ljetos bio na pregovorima trazio 5-6k platu.
Pavic nije neka pljacka, ali prizivat Kvesica koji ce na ljeto mozda zavrsiti karijeru je stvarno ludost.

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 02 feb 2024, 13:15

Znači: 352
Golmani: Muftić, Dujmović (1)
Desni bek: Ovčina, Galić, Amoah (u formaciji ovoj s 3 pozadi bi moždsa i mogo odgovoriti) (1)
Lijevi bek: Radinović, Pavić, Drljo (u21) (kao i Amoah, u zavisnosti od protivnika) (1)
Stoperi: Cocalić, Selimović, Cavnić, Drina (u21), Galić, Radinović... Mijić???? (3)
Zadnji vezni: Hiroš, KArić (u21), Mekić, Radovac, Bakary Fočo (u21)(2)
prednji vezni: Štilić, JAber, Hiroš (1)
Špic: Krpić, Haračić, Amoah, Boljević, Bismark, Zubanović
343:
Desni bek: Ovčina, Galić, Amoah (u formaciji ovoj s 3 pozadi bi moždsa i mogo odgovoriti) (1)
Lijevi bek: Radinović, Pavić, Drljo (u21) (kao i Amoah, u zavisnosti od protivnika) (1)
Stoperi: Cocalić, Selimović, Cavnić, Drina (u21), Galić, Radinović... Mijić???? (3)
Zadnji vezni: Hiroš, KArić (u21), Mekić, Radovac, Bakary, Štilić, Jaber, Fočo (u21)(2)
Krila: Boljević, Amoah, Drljo, Šabić (u21)
Špic: Krpić, Haračić, Bismark, Zubanović
451 (najrealnije, al daBogda da Bruno bude igro ovo)
Desni bek: Ovčina, Galić, (1)
Lijevi bek: Radinović, Pavić, (1)
Stoperi: Cocalić, Selimović, Cavnić, Drina (u21), Mijić???? (3)
Zadnji vezni: Karić (u21), Mekić, Radovac, Bakary, Fočo (u21)(2)
Prednji vezni: Hiroš, Jaber, Štilić,
Krila: Boljević, Amoah, Drljo, Šabić (u21)
Špic: Krpić, Haračić, Bismark, Zubanović

Navaljasmo dosta igrača. ako dodoamo i omladince onda je to 27,28. Možda i previše, ali se sklopila poprilično dobra ekipa. Još ako Bruno bude pravi...
Protiv Zrinjskog:
451
Muftić
Ovčina Cocalić, Cavnić, PAvić
Kartić (21) Bakary
Amoah Hiroš Boljević (nadam se)
Bismark
343
Muftić
CAvnić, Cocalić, Radinović
Ovčina Hiroš,Bakary, Drljo (u21)
Amoah Bismark Boljević
352:

Muftić
Cocalić, Cavnić, Radinović
Ovčina KArić (u21) Hiroš Bakary Drljo (u21)
Amoah Bismark

Klupa strašna.

Nek nam je sretno!!!!!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 feb 2024, 13:20

Najbolji igrač Čelika i jedna od poslijeratnih legendi došao da sjedi na klupi kod nas :bow:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Azzuri
Kontakt:

Post Postao/la Azzuri » 02 feb 2024, 13:25

Ne znam gdje je sad prostor za nezadovoljstvo..riješili smo se bukvalno svih žohara od poluigrača u ekipi što su ih svi tjerali..ostali su još Drljo i Drina koji će dobiti šansu još malo da nešto bude od njih, i Biberu je noga. Došli su igrači sa ok CV-om, za naše uslove je to realnost nažalost..imamo solidnu ekipu na papiru imenima, ima i širine, šteta loše polusezone jer je ova ekipa barem po imenima za 4/5 mjesto sigurno, e sad kako će to izgledati na terenu..

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 02 feb 2024, 13:28

..opet sam Bibera zaboravio

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 feb 2024, 13:37

Azzuri je napisao/la:
02 feb 2024, 13:25
Ne znam gdje je sad prostor za nezadovoljstvo..riješili smo se bukvalno svih žohara od poluigrača u ekipi što su ih svi tjerali..ostali su još Drljo i Drina koji će dobiti šansu još malo da nešto bude od njih, i Biberu je noga. Došli su igrači sa ok CV-om, za naše uslove je to realnost nažalost..imamo solidnu ekipu na papiru imenima, ima i širine, šteta loše polusezone jer je ova ekipa barem po imenima za 4/5 mjesto sigurno, e sad kako će to izgledati na terenu..
Ma moglo je to puno bolje iskreno, dovedeno je nekih nepotrebnih igrača. Ali opet na navijačima je da podržavaju i navijaju, a ovi na funkcijama trebaju preuzeti odgovornost ako to ne ispadne kako treba
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 02 feb 2024, 14:29

Bojudaosinebu je napisao/la:
02 feb 2024, 12:43
Cuj NI Pavic ko da je doso Alfinso Dejvis hahaha, istjerali ga ljudi iz Veleza u poljskoj drugoj ligi u posljednjoj ekipi na tabeli koja je vec ispala nije imo mjesta i on sad pise ljudima NI Pavic ne odgovara hahaha svakakih delegata.
Nije gori od ovih sto su igrali prosle godine, naprijed je bio dobar uvijek nazad je problem to ce se morati zatvarat nekako.
Pa debilu botovski kad skontas u kakvoj si situaciji,odlican je igrac.
Fk Željezničar.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 02 feb 2024, 14:38

Bojudaosinebu je napisao/la:
02 feb 2024, 12:43
Brate htjeli smo Angelińa da dovedemo, ali nas je u zadnjem trenutku izlevatio i otisao u Romu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Stanceski
Kontakt:

Post Postao/la Stanceski » 02 feb 2024, 14:43

Sve sto nam je falilo doveli smo, bar na papiru...
Da se jos rijesit Bibera, Haracica i to je to.

Isto tako nemam osjecaj da je ovo kraj prelaznog za nas...

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 02 feb 2024, 14:45

Da je nekako dovesti jednog pravog golgettera

Stanceski
Kontakt:

Post Postao/la Stanceski » 02 feb 2024, 15:00

Znaci za Zrinjski nemamo Galica, Mekica i Selimovica
Ja ocekujem nesti na ovu varijantu:
Muftic
Drina (Mijic, Cavnic) - Cocalic - Radinovic
Ovcina - Karic - Bakary - Pavic
Hiros
Amoah - Charles
Klupa: Dujmovic, Foco, neko od stopera iz zagrade, Radovac, Boljevic, Krpic, Haracic, Stilic, Drljo, Sabic, Biber...

Sa Cavnicem i Bakaryem? smo dobili na skoku, cvrstini, ali su pospori.
Na klupi bi imali 3-4 igraca koji mogu promijeniti tok utakmice, i mislim da svi imaju zamjenu koliko toliko adekvatnu. Charles mi ne djeluje ko neki finisher, ali o tom po tom. Pitanje je koliko su Pavic i Cavnic spremni a dolaze u ekipi koja je najgori dio priprema prosla, pa ce biti u zaostatku ali se nadam da ce stici jer ce nam biti od pomoci sigurno.
Ako trebamo otvoriti utakmicu mogu uci Drljo na wingera, Amoaha vratiti na wingera a u spica ubacit Krpica. Mekic i Radovac u vezu, Štila...

Mislim da je sve sad do trenera, koliko ce mu istinski igraci odgovoriti na zahtjeve i koliko on moze prenijeti igracima ono sta od njih zeli ali o tom po tom.
Po imenima smo bolji za 40%.

Mislim da nam je najveci problem sta poslije, kad ispunimo ovaj kratkorocni cilj sta na ljeto. Vecina ovih igraca su pola godine tu, a ako ne budu isplate na vrijeme, tu smo donji. To bi nam mogo biti najveci problem i 7.2. je kljucan iako ne vjerujem da ce se desiti nesto konkretno.
Isto tako je pitanje da li bi bili ovdje gdje smo da je ovakav prelazni bio na ljeto, a o eksperimentu s Arapima da ne govorim.

Burgijanje88
Kontakt:

Post Postao/la Burgijanje88 » 02 feb 2024, 15:56

Jedina zamjerka sto su igrači došli jako kasno. Ostalo ako nista biće izbora pri odabiru najboljih. Ima kakva takva konkurencija a minus je sto prvenstvo počinje za dvije sedmice.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 02 feb 2024, 16:10

MrkiMedo je napisao/la:
02 feb 2024, 12:46
Dujmovic nam nije trebao, Vedo je puno bolji i korisniji golman od njega. Vise je napredovao, al dobro. Mi koga uzmem na zub, nayebo je. Ista stvar ce biti i sa Dujmovicem cim prvi primi
Nemamo odnosno nismo imali drugog golmana, zamisli da se Mufta povrijedi u prvom kolu :urnebes: Ispali bi ko fisek bez obzira na igrace u polju. Dujmovic potpisao do kraja lige, mjera.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 02 feb 2024, 16:17

Azzuri je napisao/la:
02 feb 2024, 13:25
Otprilike, otpala su ova cetvorica gasal ,biber ,dubakcic, turanjanin. Nisu na spisku, ali Drljo moze dosta vise ponuditi od ovih gore samo je u glavi glup. Na ljeto se rijesiti Mekica,Krpica pa i Cocalica.
Fk Željezničar.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 02 feb 2024, 16:19

Pavićem zadovoljan.
Što @raonffa kaže poslije Kvese najbolji naš lijevi bek.
U prvom mandatu Krpića u obrvu pogađao. Nadam se da će i sada biti tako.
Što se tiče Cavnića, zadovoljan sam..makar je igrao u zadnje vrijeme. Poznaje se sa trenerom, tako da vjerujem da će nam pojačati konkurenciju na štoperskoj poziciji.
Što se tiče Dujmovića, zadovoljan sam samo sa njegovom visinom. Ni sam se ne sjeća kada je negdje igrao, tako da su očekivanja 0... i njemu sretno u svakom slučaju.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, Lokomotifa, Napaceni87, Proximic i 35 gostiju.