Bukvalno ovaj rad:

Jeste eto sve pune vikendice Mostaraca po Sarajevumosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 14:11U Sarajevu ima sunca mjera,nego ne volim kad przi kao u Africi kao kod vas,tako da mi je sarajevska klima idealna.1981oldschool je napisao/la: ↑02 feb 2024, 14:05Gdje si to pobjegao od smoga iz Sarajeva. Njemačka ili Holandija?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 13:54
Kad bi pomogao ovim svojima jos bi veci sevap zaradio,imas li kakav savjet za zagadjen vazduh mada ovdje kod mene kazu statistike cistiji nego u Mostaru jedno 100 puta,zamisli cak dizel ne smijem da vozim u pm
Znaš sta bi ti Mak rekao:
Ostajete ovdje!…Sunce tuđeg neba,
Neće vas grijat ko što ovo grije;
Grki su tamo zalogaji hljeba
Gdje svoga nema i gdje brata nije.
Ali te kontam sto si otišao, rijetko kad ima sunca u Sarajevu.
Sta da ti kazem ja pobijegao od smoga a vasi dolaze zbog smoga jbga,cudo bjeze iz te Californie?
Kako ih je odyebao.
E bukvalno je isti kao to pašče, bravo na poređenju.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑02 feb 2024, 14:15Kako ih mosa prska, sam petoricu lagano rijesi![]()
Bukvalno ovaj rad:
![]()
Cestitke
Niste poveli Durmiša, Arnautovića i Sivcasvrakino1921 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 14:46Željezničar otputovao na drugi dio priprema u Međugorje, u ponedjeljak pripremna utakmica
Ekipa Željezničara otputovala je na drugi dio priprema u Međugorje gdje će boraviti i trenirati do 9. februara.
Otputovali su sljedeći igrači:
Golmani: Vedad Muftić, Filip Dujmović, Adel Duškaj (junior)
Odbrana: Amar Drina, Edin Cocalić, Vahid Selimović, Stefan Radinović, Marin Galić, Haris Ovčina, Antonio Pavić, Josip Mijić (proba)
Vezni red: Samir Radovac, Nedim Mekić, Harun Karić, Semir Štilić, Amer Hiroš, Joseph Amoah, Aleksandar Boljević, Andrija Drljo, Abdulmalik AlJaber, Aldin Efendić (junior), Bakary Jaiseh (proba), Ernad Babaluk (junior), Dženan Šabić (junior)
Napad: Sulejman Krpić, Dženan Haračić, Faris Zubanović, Bismark Charles
Naknadno će se priključiti Nemanja Cavnić.
Plavi će u ponedjeljak odigrati pripremni susret u Sportskom centru Circle, a protivnik je ekipa FK Vršac. Utakmica se igra od 14:00 sati uz prenos na MY TV.
Povratak u Sarajevo zakazan je za 9. februar.
Čestitam VamTruhlo je napisao/la: ↑02 feb 2024, 14:53Niste poveli Durmiša, Arnautovića i Sivcasvrakino1921 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 14:46Željezničar otputovao na drugi dio priprema u Međugorje, u ponedjeljak pripremna utakmica
Ekipa Željezničara otputovala je na drugi dio priprema u Međugorje gdje će boraviti i trenirati do 9. februara.
Odbrana: Amar Drina, Edin Cocalić, Vahid Selimović, Stefan Radinović, Marin Galić, Haris Ovčina, Antonio Pavić, Josip Mijić (proba)
Vezni red: Samir Radovac, Nedim Mekić, Harun Karić, Semir Štilić, Amer Hiroš, Joseph Amoah, Aleksandar Boljević, Andrija Drljo, Abdulmalik AlJaber, Aldin Efendić (junior), Bakary Jaiseh (proba), Ernad Babaluk (junior), Dženan Šabić (junior)
Plavi će u ponedjeljak odigrati pripremni susret u Sportskom centru Circle, a protivnik je ekipa FK Vršac. Utakmica se igra od 14:00 sati uz prenos na MY TV.
Povratak u Sarajevo zakazan je za 9. februar.![]()
Hajde možda se radi na realizaciji transfera, pa stignu momci u Barcelonu na pripreme![]()
Da mi je vlastito dijete, zna se redosljed kojim se ide. Da ste gospoda, kao što niste, ne bi igrača koji je pod ugovorom sa drugim klubom dovodili na treninge i tražili način kako da zaobiđete Čelik. Mogli ste sve srediti gospodski za 20k obeštećenja, ali yebi ga, nećete vi tako, stvar filozofije.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 15:07Čestitam VamTruhlo je napisao/la: ↑02 feb 2024, 14:53Niste poveli Durmiša, Arnautovića i Sivcasvrakino1921 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 14:46Željezničar otputovao na drugi dio priprema u Međugorje, u ponedjeljak pripremna utakmica
Povratak u Sarajevo zakazan je za 9. februar.![]()
Hajde možda se radi na realizaciji transfera, pa stignu momci u Barcelonu na pripreme![]()
Pokazali ste koliko ste veliki klub i koliko ste velika i urbana sredina
Nasi juniori su bili u Barceloni i igrali sa Benfikom i pazi letili Varteks let Sarajevo -Barselona i nazad sto zelim i tvom klubu odnosno juniorima tvog kluba da se isto desi.
Inače @Truhlo ja vece budale od tebe nisam skontonao na ovom forumu
Gdje ces ono pisat na vasem pdf. o Sivcu onako
BUDALE TINO JEDNA
I on je necije dijete
Ma nemojTruhlo je napisao/la: ↑02 feb 2024, 15:17Da mi je vlastito dijete, zna se redosljed kojim se ide. Da ste gospoda, kao što niste, ne bi igrača koji je pod ugovorom sa drugim klubom dovodili na treninge i tražili način kako da zaobiđete Čelik. Mogli ste sve srediti gospodski za 20k obeštećenja, ali yebi ga, nećete vi tako, stvar filozofije.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 15:07Čestitam Vam
Nasi juniori su bili u Barceloni i igrali sa Benfikom i pazi letili Varteks let Sarajevo -Barselona i nazad sto zelim i tvom klubu odnosno juniorima tvog kluba da se isto desi.
BUDALE TINO JEDNA
I on je necije dijete
svrakino1921 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 15:37Ma nemojTruhlo je napisao/la: ↑02 feb 2024, 15:17Da mi je vlastito dijete, zna se redosljed kojim se ide. Da ste gospoda, kao što niste, ne bi igrača koji je pod ugovorom sa drugim klubom dovodili na treninge i tražili način kako da zaobiđete Čelik. Mogli ste sve srediti gospodski za 20k obeštećenja, ali yebi ga, nećete vi tako, stvar filozofije.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 15:07
Čestitam Vam
BUDALE TINO JEDNA
I on je necije dijete
Eto ti znas
Durmis i Arnautović nisu trenirali sa Zeljom a on jeste
SERONJO

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, GrbavicaHrammm i 24 gosta.