63' Hamburger SV 6 - 1 1. FC Cologne
NK Široki Brijeg
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Jos uvjek imate sansi da nebudete luzer dana u svijetu 
i onda oni nezadovoljni bili Ivom

nema puno ovakvih "stručnjaka"

nema puno ovakvih "stručnjaka"
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Nesto meni ovdje smrdi, ovo mora da je neki bojkot ili siroki zna nesto sto mi neznamo!
Sve misli su okrenute kupudrH je napisao/la:Nesto meni ovdje smrdi, ovo mora da je neki bojkot ili siroki zna nesto sto mi neznamo!
A jbt da niste dosli nikako u Gradacac opet nebi primili 6 komada, a ne da ste kao okrenuti kupu, sumljivo, sumljivo!Dabar je napisao/la:Sve misli su okrenute kupudrH je napisao/la:Nesto meni ovdje smrdi, ovo mora da je neki bojkot ili siroki zna nesto sto mi neznamo!jednostavno rečeno...
Ma nije to, neznam vidjecemo, vrijeme ce pokazati!Dabar je napisao/la:Neznam onda šta je tebi sumnjivo ovdje,da nismo opet namjestili![]()
![]()
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Široki uopšte nije loše odigrao, imali su i oni svojih šansi ali smo mi imali na golu raspoloženog golmana za razliku od njihovog. Dobra utakmica, dosta šansi sa obje strane, samo što Bandović nije ništa uspio da odbrani. Nije bilo grubosti, sudija se nije ni primijetio na terenu. Zvijezda je Široki nadigrala trkački i imala više snage.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
-
sb citizen
- Kontakt:
ma zgaženi smo i gotovo.al smiješno mi je da se rugaju navijači kluba čiji je tim KUĆI popio od širokog 5 komada..e to je sramota veća od ove 
uvijek je najlakse na trenera... i kad jest i kad nije kriv... al bit ce bolje...
ma daj koga blefirate za vas je prvenstvo zavrsenosb citizen je napisao/la:ma zgaženi smo i gotovo.al smiješno mi je da se rugaju navijači kluba čiji je tim KUĆI popio od širokog 5 komada..e to je sramota veća od ove
zato i ne igrate dobro prbenstvene utakmice ali vam je zato
europa preko kupa obecana zar ne
fifa nas jedino moze spasiti i izbaciti iz svih opcija sto se tice nogometa/ fudbala
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
- slani grad
- Kontakt:
kakva crna evropa...jel ti pratis desavanja u nasem fudbalu...svi ce u evropu i ligu sampiona al 1.aprilatareizo je napisao/la:ma daj koga blefirate za vas je prvenstvo zavrsenosb citizen je napisao/la:ma zgaženi smo i gotovo.al smiješno mi je da se rugaju navijači kluba čiji je tim KUĆI popio od širokog 5 komada..e to je sramota veća od ove
zato i ne igrate dobro prbenstvene utakmice ali vam je zato
europa preko kupa obecana zar ne
fifa nas jedino moze spasiti i izbaciti iz svih opcija sto se tice nogometa/ fudbala
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Vec su.mak_033 je napisao/la:Jos samo da vas Travnik nakanta
...Život za Široki...
mah ovi porazi su samo cinjenica da ce nas suspendovat
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ja neznam sta su gledali ovi u Sirokom kad su dali Markicu papire,pa on je ministar za ove sto njima igraju u odbrani,al u svakom slucaju,hvala im !
markic je dobar igrac skroz,njega ste otpisali a uzeli dzidu haahahah nezna hodatmagic je napisao/la:Ja neznam sta su gledali ovi u Sirokom kad su dali Markicu papire,pa on je ministar za ove sto njima igraju u odbrani,al u svakom slucaju,hvala im !
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Blaž Slišković novi je trener Širokog Brijega
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
melanholicar
- Kontakt:
Širokobriježani moram priznat da ste razočarali itekako,po kvalitetu igrača zasigurno ste medju tri ekipe,ali čini se da Ištuk nije bio pravi čovjek i da će to možda imat posljedice na kraju u vidu ne ispunjenja vašeg glavnog cilja.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Steta ovo za saves jer nam liga ide prema puno dobrim vremenima
Vracaju se "stari" i prosli reprezentativci, treneri poput Bake sigurno samo mogu poboljsat status klubova i lige..Klubovi izgledaju sve bolji i organizovaniji (?) al etoo... 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Eto vam Bake, valjda vas uspije stabilizovati. 
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Paromlinac i 13 gostiju.