Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zamolio bi onog mostarca sto sam odbio ponudu da proslijedi Cirilu,nadam se da kad bude napusen mozda dobije inspiraciji jer ovaj humor mu je Bogu plakat. Ibretim se majke mi jer on misli da su mu one nebuloze smijesne hahahah trebas pojacat dozu THC,dokazano djeluje mozda cak i nekom budes smijesan.
Manijaci pričaju priče za djecu, oni sa trenutnim igračima su realno među 4 vodeće ekipe. Velež nema ništa bolju ekipu po imenima, uz dobro vođenje ekipa može mnogo.
Dosta novih igrača i novi trener, kako če to fungirat niko ne zna, prve tri utakmice če im odrediti dalji cilj u nastavku lige. Sa 9-10 bodova iz 4 kola vrlo lako se mogu uključiti u borbu za Europska takmičenja, 4-5 več je opstanak.Balorda je napisao/la: ↑02 feb 2024, 11:17Mislim da je smiješno pričati o ispadanju Željezničara, neće izgubiti kući ni od Zrinjskog, ni od Sarajeva.killafrommanilla je napisao/la: ↑02 feb 2024, 10:38Sad se moze reci da Zeljeznicar vjerovatno nece ispasti iz lige. Bit ce gutavo, posebno poslije ova tri kola gdje im je realno bod ili nula bodova, ali mislim da ova ekipa moze kuci uzeti svakog od 6. mjesta pa dole, ima tu vise kvaliteta nego sto je bilo. To ce bit dovoljno za opstanak
Bolje da su novim igračima zamjenili Cocalića, Štilića, Krpića i Mekića autoritete koji su ih i doveli u ovu situaciju nego ove što su proglasili neznalicama a odigrali 4-5 super utakmica na početku sezone al' et valjda oni bolje znaju.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Brat ima neke kromosomske aberacije, kako drugačije tumačiti ovo?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Džaba imena kad imena ne igraju, igra ekipa. Pojačali su se fino, ali odbrana im je i dalje najslabiji dio tima, a tu skoro ništa nisu uradili, doveli golmana a garantujem da bi uz dobrog trenera golmana Muftić bio među najboljim golmanima lige, garantujem ovo.
Po imenima oni ne bi smjeli biti na 10 mjestu, bolji su od Sloge, Goška, Zvijezde, Igmana, Posušja ali džaba sve kad tima igra.
Dosta toga će se znati nakon ova četiri kola na proljeće. Jedino mogu očekivati pobjedu protiv Zvijezde, naravno sa svima mogu igrati ali nadati se pozitivnim rezultatima ove preostale tri utakmice je u najmanju ruku smiješno.
Akrapović igra čini mi se 352, nema šanse da to sad igra sa Željom, vjerojatno ona 4231, a Akrapović ako se ne varam nije nikog trenirao u ligi, dok shvati šta i kako, a uz loše rezultate oni su donji. U ovom momentu samo su Igman i Zvijezda lošiji od njih.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- Meraak1921
- Kontakt:
Momak je vezan amaterskim ugovorom sa celikom, i tih bijednih 300-400km ne dobija na vrijeme, sta je tu cudno sto je dosao u FKŽ ? Da ja igram u Bosni iz Visokog, ponudi mi Igman da dodjem da probam, otisao bih iste sekunde kao i vi svi, glupo se raspravljati totalno , amaterski ugovor moze samo supak da obrise sa tim
Kukavica nisam znala da si takva kukavica.Truhlo je napisao/la: ↑02 feb 2024, 15:40svrakino1921 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 15:37Ma nemojTruhlo je napisao/la: ↑02 feb 2024, 15:17
Da mi je vlastito dijete, zna se redosljed kojim se ide. Da ste gospoda, kao što niste, ne bi igrača koji je pod ugovorom sa drugim klubom dovodili na treninge i tražili način kako da zaobiđete Čelik. Mogli ste sve srediti gospodski za 20k obeštećenja, ali yebi ga, nećete vi tako, stvar filozofije.
Eto ti znas
Durmis i Arnautović nisu trenirali sa Zeljom a on jeste
SERONJO
Šibicari![]()

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Muftić je već sad među najboljim golmanima lige, ali momku fali visina i to je hendikep koji se ne moze nadomjestiti.H8Z7 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 17:59Džaba imena kad imena ne igraju, igra ekipa. Pojačali su se fino, ali odbrana im je i dalje najslabiji dio tima, a tu skoro ništa nisu uradili, doveli golmana a garantujem da bi uz dobrog trenera golmana Muftić bio među najboljim golmanima lige, garantujem ovo.
Najbolji primjer je zadnja utakmica protiv Borca, lik nam hladno izbio bod iz BL jer nije dovoljno visok da uhvati loptu nakon ubacaja.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Meraak1921
- Kontakt:
stojko je napisao/la: ↑02 feb 2024, 18:21Sto bi on tebe briso i to jos sa ugovorom.Meraak1921 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 18:16Momak je vezan amaterskim ugovorom sa celikom, i tih bijednih 300-400km ne dobija na vrijeme, sta je tu cudno sto je dosao u FKŽ ? Da ja igram u Bosni iz Visokog, ponudi mi Igman da dodjem da probam, otisao bih iste sekunde kao i vi svi, glupo se raspravljati totalno , amaterski ugovor moze samo supak da obrise sa tim![]()
Pa nece valjda tvoj pakash razvaljeni okorjeli, volis stojka primati vise nego se hljeba najesti buljas balavi
- svrakino1921
- Kontakt:
Otišli:
Mulalić-golman-posudba u Sloveniju
Jašarević-sporaz. raskid ugovora
Ćosić-sporaz. raskid ugovora-tražio da ide kod Ferida Dudića u Srbiju -oprostio bruku novca
Rahmanovic-sporaz. raskid ugovora
Alyson-sporaz. raskid ugovora
Benjo Šehić-istekao ugovor polovinom januara
Dubačkić-nije otputovao u Međugorje-ponuđen Čeliku a ovi hoce kesh-valjda im treba da prežive-Sivac-nepoznat status
Gasal-nije otputovao u Međugorje-nepoznat status
Došli:
Hiroš-potpisao je ugovor do kraja 2024. godine.
Dujmović-potpisao je ugovor do ljeta 2024. godine
Radinović-potpisao je ugovor do ljeta 2025. godine
Zubanović-potpisao je ugovor do ljeta 2025. godine
Karić-potpisao je ugovor do ljeta 2025. godine
Radovac-potpisao je ugovor do ljeta 2025. godine
Pavić-potpisao je ugovor do ljeta 2025. godine
Nemanja Cavnić-potpisao je ugovor do ljeta 2025. godine
Bismark Charles-posudba iz CSK Sofia
Bakary Jaiseh (proba)-otputovao u Međugorje
Josip Mijić (proba)-otputovao u Međugorje
Bravo Samire Bekriću
Ćosić-sporaz. raskid ugovora-tražio da ide kod Ferida Dudića u Srbiju -oprostio bruku novca
Dubačkić-nije otputovao u Međugorje-ponuđen Čeliku a ovi hoce kesh-valjda im treba da prežive-Sivac-nepoznat status
Došli:
Bravo Samire Bekriću
Recimo neki od nižih golmana su Casillas, Sommer dok je recimo Ederson samo 2 cm viši. To je nešto na što se ne može djelovati (tačnije može ali proces operacije i oporavak je poprilično dug) tako da mu preostaje da poradi na eksplozivnosti, fleksibilnosti, treningu snage i sl. Sve ovo donekle može nadomjestiti manjak visine. Ono što je još važno jeste način razmišljanja, da zna koliko smije izaći sa linije a da ne bude lobovan i sl. Svaku loptu ne može uhvatiti ali je može boksati i poslati izvan 16erca.19vendetta87 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 18:23Muftić je već sad među najboljim golmanima lige, ali momku fali visina i to je hendikep koji se ne moze nadomjestiti.H8Z7 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 17:59Džaba imena kad imena ne igraju, igra ekipa. Pojačali su se fino, ali odbrana im je i dalje najslabiji dio tima, a tu skoro ništa nisu uradili, doveli golmana a garantujem da bi uz dobrog trenera golmana Muftić bio među najboljim golmanima lige, garantujem ovo.
Najbolji primjer je zadnja utakmica protiv Borca, lik nam hladno izbio bod iz BL jer nije dovoljno visok da uhvati loptu nakon ubacaja.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 18:28Otišli:
Došli:
Bravo Samire Bekriću
Fino ovo izgleda na papiru da se ne lažemo
Ti si naša ljubav jedina!
Borac upisao novi poraz, bez postignutog gola u Antaliji. Da li ce Vinko Marinovic ponovo prokockati titulu jesenjeg prvaka? 

92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Prošli put su osvojili kad gola nisu dali

L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
koliko ste ocajni ni za taj amaterski ugovor nemate nego nudite neke rate posudbe igraca.Meraak1921 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 18:16Momak je vezan amaterskim ugovorom sa celikom, i tih bijednih 300-400km ne dobija na vrijeme, sta je tu cudno sto je dosao u FKŽ ? Da ja igram u Bosni iz Visokog, ponudi mi Igman da dodjem da probam, otisao bih iste sekunde kao i vi svi, glupo se raspravljati totalno , amaterski ugovor moze samo supak da obrise sa tim
Hajde posisaj nam ganola
Fabijan Bartez, bio je jedan od najnizih golmana, ali kako je lik izlazio na lopteH8Z7 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 18:38Recimo neki od nižih golmana su Casillas, Sommer dok je recimo Ederson samo 2 cm viši. To je nešto na što se ne može djelovati (tačnije može ali proces operacije i oporavak je poprilično dug) tako da mu preostaje da poradi na eksplozivnosti, fleksibilnosti, treningu snage i sl. Sve ovo donekle može nadomjestiti manjak visine. Ono što je još važno jeste način razmišljanja, da zna koliko smije izaći sa linije a da ne bude lobovan i sl. Svaku loptu ne može uhvatiti ali je može boksati i poslati izvan 16erca.19vendetta87 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 18:23Muftić je već sad među najboljim golmanima lige, ali momku fali visina i to je hendikep koji se ne moze nadomjestiti.H8Z7 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 17:59
Džaba imena kad imena ne igraju, igra ekipa. Pojačali su se fino, ali odbrana im je i dalje najslabiji dio tima, a tu skoro ništa nisu uradili, doveli golmana a garantujem da bi uz dobrog trenera golmana Muftić bio među najboljim golmanima lige, garantujem ovo.

- Meraak1921
- Kontakt:
nicaze95 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 19:02koliko ste ocajni ni za taj amaterski ugovor nemate nego nudite neke rate posudbe igraca.Meraak1921 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 18:16Momak je vezan amaterskim ugovorom sa celikom, i tih bijednih 300-400km ne dobija na vrijeme, sta je tu cudno sto je dosao u FKŽ ? Da ja igram u Bosni iz Visokog, ponudi mi Igman da dodjem da probam, otisao bih iste sekunde kao i vi svi, glupo se raspravljati totalno , amaterski ugovor moze samo supak da obrise sa tim
Hajde posisaj nam ganola
Hahahahah momak vam ima 300-400km primanja, i to niste mu isplatili par mjeseci, i kao problem sto je momak otiso u 5 puta veci klub i 5 puta veca primanja ako zadovolji , al ako ne zadovolji, sestra ce ti ga sigurno primit i zadovoljice
- bagniadiluca
- Kontakt:
Zadnji put kad smo sve izgubili na pripremama sa Markom Maksimovićem stigli smo Sarajevo 12 bodova

LETS GO FIGHTER
Strah me i pomisliti sta bi bilo da prepisaju pripreme. Mada, s obzirom na odlaske, finasijsko stanje i aktuelni igracki kadar, Zrinjskom ili cak i Sarajevu ne bi trebalo biti pretesko stici ih
Trenerski je mag Vinko Marinovic. Na to dodaj kvalitet i iskustvo pojedinaca poput Gigovica, Kazlagica i Bilbije, bice uzbudljivo proljecebagniadiluca je napisao/la: ↑02 feb 2024, 19:30Zadnji put kad smo sve izgubili na pripremama sa Markom Maksimovićem stigli smo Sarajevo 12 bodova![]()
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, ErosViverosViv, TylerBurey i 37 gostiju.