FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
42
21%
2. Borbu za Evropu
93
47%
3. Sredinu tabele
38
19%
4. Borbu za opstanak
27
14%

Ukupno glasova: 200

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 02 feb 2024, 20:04

RatoborniMrmot je napisao/la:
02 feb 2024, 20:00
irfo je napisao/la:
02 feb 2024, 19:43
02 feb 2024, 19:40

Znaci Bruno nema pojma ? Il varijantise ? Nemam trece objasnjenje. Mozda ti imas ?

Fakat pitam
Frajer iz četvrte lige i frajer koji je jedva zaigrao profesionalni fudbal znači da očigledno nešto nije u redu. Bruno je imo jako dobrih poslova kao trener a imo je i uzasnih kad je ispadao iz lige.
Jesil bio protiv Romanije ?
Ne vidim kakav je argument to što neko nije los bio protiv ekipe u kojoj većina igrača radi u šumama srpske i trenira triput sedmično.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 02 feb 2024, 20:09

irfo je napisao/la:
02 feb 2024, 20:04
irfo je napisao/la:

Frajer iz četvrte lige i frajer koji je jedva zaigrao profesionalni fudbal znači da očigledno nešto nije u redu. Bruno je imo jako dobrih poslova kao trener a imo je i uzasnih kad je ispadao iz lige.
Ne vidim kakav je argument to što neko nije los bio protiv ekipe u kojoj većina igrača radi u šumama srpske i trenira triput sedmično.
Argument je da ocjenjujes igraca, a da ga nisi ni pogledao. Nelogicno, zar ne ?

Vidjecemo ga u narednoj tekmi. Usput, taj i da ostane dobice da ima za kikirikija, ako se neko ugradjuje dvije stoje i blamira se, saznace se brzo, prvi cu to napisati.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 feb 2024, 20:14

02 feb 2024, 20:09
irfo je napisao/la:

Vidjecemo ga u narednoj tekmi. Usput, taj i da ostane dobice da ima za kikirikija, ako se neko ugradjuje dvije stoje i blamira se, saznace se brzo, prvi cu to napisati.
Ako cemo realno, nije ga sigurno ni sportski direktor a ni trener gledo, sto bi znacilo da onda svako moze doci u nas klub, ne mora ni fudbaler biti. Nismo valjda toliko pali
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 02 feb 2024, 20:15

irfo je napisao/la:
irfo je napisao/la:

Aposlutno je irelevantno više govoriti da dovodimo igrača iz četvrte lige. Ne mogu vjerovati da bilo ko opravdava takve poteze... Nek nam je sretno.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 02 feb 2024, 20:23

irfo je napisao/la:
02 feb 2024, 20:14
02 feb 2024, 20:09
irfo je napisao/la:

Ako cemo realno, nije ga sigurno ni sportski direktor a ni trener gledo, sto bi znacilo da onda svako moze doci u nas klub, ne mora ni fudbaler biti. Nismo valjda toliko pali
U to ne ulazim ko moze doci na probu, bilo je i levata tipa Gluscevic, Radakovic i niko nije ostao. Pa kod Amara je redovno bilo tih levata, ili si to zaboravio ? Nijemu smo izvukli iz neke amaterske lige pa lik prekuca ligu kao zadnji vezni, a dosao kao stoper. Hodžic u Slobodi nije igrao, a kamoli vani. Skupio milju minuta za dvije godine pa prelica ligu ovdje. Isto mlad.

Da skratim, ono sto je odigrao, protiv levata, bio je vise nego korektan. Vidjecemo ga dalje. 20 godina ima.

Ako se neko ugradjuje da zaradi preko Zeljeznicara daBogda od raka kostiju krepao, al sporo, lagano, da se pati sto je duze moguce.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 02 feb 2024, 20:29

Ova ekipa je drugacija od ove prije 3 mjeseca, da je bolja nije ni po cemu, yebote ganjati igrace po cetvrtim i petim ligama, pa to je ispod nivoa rahmetli Olimpika, a ne Zelje

Sarun
Kontakt:

Post Postao/la Sarun » 02 feb 2024, 20:49

irfo je napisao/la:
02 feb 2024, 19:40
irfo je napisao/la:
02 feb 2024, 19:37

Nema škola nikakve veze, bio je i Modic u Milanu
Znaci Bruno nema pojma ? Il varijantise ? Nemam trece objasnjenje. Mozda ti imas ?

Fakat pitam
Masa je primjera u svijetu gdje se iz 4 Lige ostvaruju transferi u lige petice, cak igraci postanu bitan dio tima.

Ako je trener mangup i ima znanje, zna sta dovodi, nebitno iz koje lige igrač dolazi.

Kakvih je igrača bilo kod nas zadnjih godina, garantujem da boljih ima po Kalesiji, i manjim sredinama.

Burgijanje88
Kontakt:

Post Postao/la Burgijanje88 » 02 feb 2024, 21:33

perodeformero je napisao/la:
02 feb 2024, 20:29
Ova ekipa je drugacija od ove prije 3 mjeseca, da je bolja nije ni po cemu, yebote ganjati igrace po cetvrtim i petim ligama, pa to je ispod nivoa rahmetli Olimpika, a ne Zelje
Može se ubosti jedan od 10. Medjutim mi nemamo prostora za to jer smo na diobi ispadanja iz lige. Nemamo pravo na kiks ljudi toga nisu svjesni. Boli Brunu chuna hocemo mi ispasti. Ugovor kad se potpiše ako ne platiš ides na sud i platiš sve. Odavno smo mi za uzimanje para. Sad ne papak Sabic od toliko ljudi mi smo doveli ovog papka.

Na to sve si šator potpisao s omladincima a doveo neke anonimne mrtve bez ikakve karijere.

A navijaci ko navijaci samo nek se dovodi i onda idu taktike razrede po forumima q svako taj koji to razgrađuje nema pojam može li taj igrač hodati to nema veze. 3 4 3 3 5 2 i to

Šta ce ti bilo sta kad vidis da pobjede jedva amatere Romanija izgube od petoligasa ljudi rade u konzumu u metkovicima
Zadnja izmjena: Burgijanje88, dana/u 02 feb 2024, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 02 feb 2024, 21:59

Burgijanje88 je napisao/la:
02 feb 2024, 21:33
Može se ubosti jedan od 10. Medjutim mi nemamo prostora za to jer smo na diobi ispadanja iz lige. Nemamo pravo na kiks ljudi toga nisu svjesni. Boli Brunu chuna hocemo mi ispasti. Ugovor kad se potpiše ako ne platiš ides na sud i platiš sve. Odavno smo mi za uzimanje para. Sad ne papak Sabic od toliko ljudi mi smo doveli ovog papka.

Na to sve si šator potpisao s omladincima a doveo neke anonimne mrtve bez ikakve karijere.

A navijaci ko navijaci samo nek se dovodi i onda idu taktike razrede po forumima q svako taj koji to razgrađuje nema pojam može li taj igrač hodati to nema veze. 3 4 3 3 5 2 i to
Reci tom drugom da ti javi sta je pisao danas, niste u vinklu, napravite barem kakvu viber grupu.
02 feb 2024, 15:56
Jedina zamjerka sto su igrači došli jako kasno. Ostalo ako nista biće izbora pri odabiru najboljih. Ima kakva takva konkurencija a minus je sto prvenstvo počinje za dvije sedmice.

Burgijanje88
Kontakt:

Post Postao/la Burgijanje88 » 02 feb 2024, 22:11

02 feb 2024, 21:59
02 feb 2024, 21:33

Reci tom drugom da ti javi sta je pisao danas, niste u vinklu, napravite barem kakvu viber grupu.
02 feb 2024, 15:56
Jedina zamjerka sto su igrači došli jako kasno. Ostalo ako nista biće izbora pri odabiru najboljih. Ima kakva takva konkurencija a minus je sto prvenstvo počinje za dvije sedmice.
Nisam znao da je zabranjeno da piše više ljudi s jednog acc. Halali

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 02 feb 2024, 22:51

@Burgijanje88 jel to Sanjin Lego ti hakovao acc pa i on napise koji post?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 02 feb 2024, 23:35

Dobro je ovo...
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 02 feb 2024, 23:36

19vendetta87 je napisao/la:
02 feb 2024, 22:51
@Burgijanje88 jel to Sanjin Lego ti hakovao acc pa i on napise koji post?
Nemoj tako po njemu je inace bolje rustemovic biber, nego Karic, Radovac,pa i ovaj crnjo, Hiros ne valja ali je dobar turanjanin bio. Samo nek se pljuje.
Fk Željezničar.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 03 feb 2024, 00:03

Lego pun dzinna, ne zna se vise koji iz njega govori

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 03 feb 2024, 00:52

02 feb 2024, 16:49
AjkulaCekicarka je napisao/la:
02 feb 2024, 16:33
jointunija je napisao/la:
02 feb 2024, 12:12

Ne kontam šta hoćeš da kažeš?
Umjesto mi, Kvesića uzme iz Doboja Sloga.
Ok, nema se para jbg.

Pustiš Šehića dovedeš Pavića.
Kvalitetom tu negdje, Šehić 5 godina mlađi, plus naše dijete.

Ništa neću da kažem.
Sve super.
Prijatelju, Sehic je igrao protiv juniora, prva tekma ove godine, idu na loptu on i Dzafo ( kadet ), 50 - 50 situacija i ovaj ga zagradi i zabije gol. Imas na nasem yt kanalu. Nije se isticao protiv juniora, trebal dalje ? Dalje, preskoci ga lopta protiv Veleza i izgubimo. Ne moze poluvrijeme da istrci kako treba. Znas li gdje je zavrsio ? U Tosku. Svaka mu cast, al nije za Zeljeznicar odnosno jeste al onda se borimo za opstanak. Nije ni mlad vise, 25 godina ima. On je, neko se reci, krilo, mozda jeste, al nije za Zeljeznicar. Jednostavno nije kvalitet koliko god ga volio i koliko god bio nase dijete.

Kvesa nije bio isti nakon povrede ligamenata u nebitnoj tekmi prije poziva u reprezentaciju gdje bi sigurno igrao. Sada je jos vise grohnuo. Na zalost.
To što je Šehić taraba ne znači da Pavić nije.
Bio je dvije sezone kod nas.
Šta je uradio?
Ništa posebno, jedva čekali da ode.
Bolji nego onomad neće bit sigurno.

Nije samo slučaj sa Pavićem, radimo mi to redovno, evo godinama.
Vraćamo bivše igrače, (tu ne ubrajam Štilića, Cocalića i slične),
koji su bili prosjek i kontamo da su u međuvremenu postali
igračine.
Evo primjer Krpić.
Krampa, bio i osto.

@jointunija,

Drago mi je da imamo para.
Meni nije jasno odakle ali nije ni bitno.

Burgijanje88
Kontakt:

Post Postao/la Burgijanje88 » 03 feb 2024, 09:20

Ma svi ti igrači su u par deka. Jedino sto moze biti svježa krv a što se tiče kvaliteta ne bi oni došli ovdje da valjaju. Imaju ekipe sad koje imaju pare I prije bi otišao u Velez Zrinsjki Sarajevo nego ovdje. To su fakti. Pavic je bolji od Sehica al nije od Jasarevica. Pametnije je bilo dati pare Jasarevicu nego ovo. Ovo ostalo su menadžerski igrači. Pare se uzmu i to je to. Ako ti imaš pare za 10 igraca a nemaš za Dangubica od kojeg bi mogao nesto očekivati.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 03 feb 2024, 09:56

Realan bit je jedno ali non stop kukat to samo izgleda ovdje ima.Sta kukate vise.Sta hocete.Niko vam nevalja.Ovaj star onaj mlad ovaj mesar onaj glup.Ja strucnjaka sabane sta je ovo.Svi sve znaju.Trebali smo pokupit nekog iz biroa za nezaposlene dat mu 1000 kerma stavit ga na klupu nek stazira bio bi sevap.Sta će nam trener.

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 03 feb 2024, 11:29

Ja ovdje vidim samo dovodjenje kamare polovnjaka bez ikakvog cilja i plana za narednih par sezona.Nijedan mlad i perspektivan igrac nije doveden.Masa igraca koje treba vracati u formu, onih koji, po meni, i nisu neki kvalitet za nas, te onih koji su vani oznaceni kao "kvarljiva roba", pa se vracaju i "pojacavaju" nas.Dakle, puko prezivljavanje, kao i dosad.Volio bih da grijesim.

gegenpressing
Kontakt:

Post Postao/la gegenpressing » 03 feb 2024, 13:28

Bojudaosinebu je napisao/la:
03 feb 2024, 11:29
Ja ovdje vidim samo dovodjenje kamare polovnjaka bez ikakvog cilja i plana za narednih par sezona.Nijedan mlad i perspektivan igrac nije doveden.Masa igraca koje treba vracati u formu, onih koji, po meni, i nisu neki kvalitet za nas, te onih koji su vani oznaceni kao "kvarljiva roba", pa se vracaju i "pojacavaju" nas.Dakle, puko prezivljavanje, kao i dosad.Volio bih da grijesim.
Da smo bogdo ove "polovnjake"doveli ljetos,sad bi pričali o idućim "sezonama".
Brohra ribo se...

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 03 feb 2024, 13:50

03 feb 2024, 00:52
02 feb 2024, 16:49
02 feb 2024, 16:33

Umjesto mi, Kvesića uzme iz Doboja Sloga.
Ok, nema se para jbg.

Pustiš Šehića dovedeš Pavića.
Kvalitetom tu negdje, Šehić 5 godina mlađi, plus naše dijete.

Ništa neću da kažem.
Sve super.
Prijatelju, Sehic je igrao protiv juniora, prva tekma ove godine, idu na loptu on i Dzafo ( kadet ), 50 - 50 situacija i ovaj ga zagradi i zabije gol. Imas na nasem yt kanalu. Nije se isticao protiv juniora, trebal dalje ? Dalje, preskoci ga lopta protiv Veleza i izgubimo. Ne moze poluvrijeme da istrci kako treba. Znas li gdje je zavrsio ? U Tosku. Svaka mu cast, al nije za Zeljeznicar odnosno jeste al onda se borimo za opstanak. Nije ni mlad vise, 25 godina ima. On je, neko se reci, krilo, mozda jeste, al nije za Zeljeznicar. Jednostavno nije kvalitet koliko god ga volio i koliko god bio nase dijete.

Kvesa nije bio isti nakon povrede ligamenata u nebitnoj tekmi prije poziva u reprezentaciju gdje bi sigurno igrao. Sada je jos vise grohnuo. Na zalost.
To što je Šehić taraba ne znači da Pavić nije.
Bio je dvije sezone kod nas.
Šta je uradio?
Ništa posebno, jedva čekali da ode.
Bolji nego onomad neće bit sigurno.

Nije samo slučaj sa Pavićem, radimo mi to redovno, evo godinama.
Vraćamo bivše igrače, (tu ne ubrajam Štilića, Cocalića i slične),
koji su bili prosjek i kontamo da su u međuvremenu postali
igračine.
Evo primjer Krpić.
Krampa, bio i osto.

@jointunija,

Drago mi je da imamo para.
Meni nije jasno odakle ali nije ni bitno.
Razlika izmedju Pavica i Sehe jeste da smo se sa Pavicem botili za titule, a sa Sehom bi ispali ko fisek. I slazem se, nije Pavic sada neki wow bek, ali lijevog beka, jeftinog, je pravoo tesko naci na zimu. Dosta igraca je doslo da ozive karijeru i to nije lose, jer bolje nismo mogli dovesti na zimu. A nismo se ni uvalili. Takodjer, slazem se za Krpica, bas fula, al zabi drugi gol Minsku sto nam je donijelo fin kes. Njega bi se rijesio, slazem se.

Ona ekipa bi ispala ko fisek, ova ne bi trebala a onda na ljeto da nastavimo sa dolascima i odlascima :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”