FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- skullcrusher
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Gigovic je gospodin za ove sudije na pripremama sto nam sude,fuj mater im yebem svima pogotovo onom majmunu neki dan
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 03 feb 2024, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- luckystrike
- Kontakt:
A nije ni Ibrino maslo za ramazana
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako ne znaš, džaba ti mali broj godina.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 feb 2024, 13:30Zato sto su nam druga dva beka krampe pa bolje nek najmaldji igra ne bil napredovaoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 feb 2024, 13:25Ne znam kako je odjednom Kapetanović zabetoniran lijevo, to mi ne ide u glavu nikako. Momak ni u Slobodi nije svaku redovan bio.
Ne bi ja rekao ni da su Duraković ni Radović toliko loši koliko se piše. Pogotovo Duraković koji nije imao kontinuitet igara radi povrede, a dok se vratio bila je ona vrhunska asistencija za Hamzu na derbiju.
Da me ne shvati ko pogrešno, daBogda Kapetanović u Realu završio a mi milione zgrnuli, ali momak je često bio kritikovan u Slobodi.
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 03 feb 2024, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Gostujuća po meni idealan kao ona kod Veleža što je natkrivena. Odvojena od ostalih, a opet fino izgleda, ova njihova kod gola golmana Kopera kao da radovi još traju tako nekako djeluje. Naravno teren se podrazumijeva.luckystrike je napisao/la: ↑03 feb 2024, 13:27Ova odakle se snima je haman ista kao ona koju vidimo. Gostujuća i ne treba bolja.
Dobar teren i bordo stolice i ne treba ti ništa više...
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Treba nama jedan Ibricic na terenu, yebe te janez u prijateljskoj
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Ko da na livadi igramo pa se od svake prcije pravi mega arena
Stadion nisa postebno bas pogotovo teren koji je uzas.Imas 3-4 ista ovakva i po CG ligi
Stadion nisa postebno bas pogotovo teren koji je uzas.Imas 3-4 ista ovakva i po CG ligi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Prelako se kaže kako je neko krampa, taraba, itd.
Niti je ovo nešto jaka liga, niti svi bekovi mogu biti za prve postave (važi i za ostale pozicije), niti mi dajemo nešto puno šansi pa da dajemo takve ocjene. Npr. Kapetanović će za pojedine postati krampa tamo nekad u aprilu.
Niti je ovo nešto jaka liga, niti svi bekovi mogu biti za prve postave (važi i za ostale pozicije), niti mi dajemo nešto puno šansi pa da dajemo takve ocjene. Npr. Kapetanović će za pojedine postati krampa tamo nekad u aprilu.
-
- Kontakt:
Solidno je ovo skroz,samo Andjusic ne smije biti ispred Hasića,bolji je kad udje s klupe
- skullcrusher
- Kontakt:
Koper puno bolji....
Iliev 

Losa igra skroz ovih 45 minuta. Koper je smijesna ekipa ali prva ozbiljna u pripremama. Fali nam Hasic i to pravo nam fali.
-
- Kontakt:
Pripremne su ne treba davati neki sud, al mora ovo bolje.
Samo da nije neka teža povreda.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- luckystrike
- Kontakt:
Iliev jedina svjetla tačka 1. poluvremena. I Matanović se trudi. Ostali podbacili.
Mislim da se on probava da ga imas za opcije U21 pravila,da se moze rotirati ukoliko treba, nista drugo. Budimo realni nije on nista losiji od Durakovica i Radovica.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 feb 2024, 13:34Ako ne znaš, džaba ti mali broj godina.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 feb 2024, 13:30Zato sto su nam druga dva beka krampe pa bolje nek najmaldji igra ne bil napredovaoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 feb 2024, 13:25Ne znam kako je odjednom Kapetanović zabetoniran lijevo, to mi ne ide u glavu nikako. Momak ni u Slobodi nije svaku redovan bio.
Ne bi ja rekao ni da su Duraković ni Radović toliko loši koliko se piše. Pogotovo Duraković koji nije imao kontinuitet igara radi povrede, a dok se vratio bila je ona vrhunska asistencija za Hamzu na derbiju.
Da me ne shvati ko pogrešno, daBogda Kapetanović u Realu završio a mi milione zgrnuli, ali momak je često bio kritikovan u Slobodi.
Samo, bas ozbiljna ekipa Koper. Mada i mi smo preblagi u duelima, oni puno vise stoje blizu igraca, dosta su agresivniji a sudija

Jedino pozitovno u prvom poluvremenu je Ilijev, izgledao je strasno u svim situacijama a bilo ih je.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, hase73, kogmagie46, SamoDaKazeem i 59 gostiju.