FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobro izgleda Ilijev na golu. Bar ovako kad gledas izgleda dosta sigurnije.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Sredina terena tanka skroz. To i jeste najveci problem. I u defanzivni i u ofanzivu, pogotovo, tanko na sredini.
- FKS -
Valjda sad u drugom izađe prva postava, tačnije Hasić i Buljubašić, Krdžalić nije nešto pokazao. Napada totalno slab, naši se odbijaju kao od kamena od njih.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Standardno Sarajevo u gostima ,loše i nikakvo bez šuteva u gol sve ono sto smo gledali veci dio polusezone van Koševa.
Golman dobar jedino dosta pokretan ,mada cim golmana moraš hvaliti u utakmici koju gubiš znaš koliko je sati.
Sredina problem ,nit daju ruke naprijed niti nazad tromi bez ideje. Nemože ova ekipa igrat u prvenstvu nikako ni ovi bekovi(ovo je realno treci par bekova ja neznam sta se oni uigravaju ovoliko
) ni ova sredina.
Golman dobar jedino dosta pokretan ,mada cim golmana moraš hvaliti u utakmici koju gubiš znaš koliko je sati.
Sredina problem ,nit daju ruke naprijed niti nazad tromi bez ideje. Nemože ova ekipa igrat u prvenstvu nikako ni ovi bekovi(ovo je realno treci par bekova ja neznam sta se oni uigravaju ovoliko

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Iliev strašan. Praćenje igre, komunikacija, sigurnost, bravo.
Ostalo ništa specijalno.
Ostalo ništa specijalno.
-
- Kontakt:
Vala tuzlanska publika nije neko mjerilo.To smo se valjda uvjerili vise putaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 feb 2024, 13:34Ako ne znaš, džaba ti mali broj godina.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 feb 2024, 13:30Zato sto su nam druga dva beka krampe pa bolje nek najmaldji igra ne bil napredovaoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 feb 2024, 13:25Ne znam kako je odjednom Kapetanović zabetoniran lijevo, to mi ne ide u glavu nikako. Momak ni u Slobodi nije svaku redovan bio.
Ne bi ja rekao ni da su Duraković ni Radović toliko loši koliko se piše. Pogotovo Duraković koji nije imao kontinuitet igara radi povrede, a dok se vratio bila je ona vrhunska asistencija za Hamzu na derbiju.
Da me ne shvati ko pogrešno, daBogda Kapetanović u Realu završio a mi milione zgrnuli, ali momak je često bio kritikovan u Slobodi.
Sve stoji za Durakovica ali ovo sto je pokazao do sada je debelooo ispod prosjeka.Pogotovo na pocetku sezone prvi 5-6 kola gdje je bio nas ubjedljivo najgori igrac na terenu.Ocekivao sam vise
Radovic je ok i moze posluziti za klupe ali za prvi 11 nije.Dobar naprijed zna nekad i zabiti ali nazad teski propuh.Pretprosli derbi nevjerovatno koliko je daleko stajao od Beganovica ovaj uspije da ubaci i primimo u 90 nekoj.Dosta smo primali po njegovoj strani
Npr Pidro je puno bolji od svakog lijevog beka kojeg trenutno imamo.
Iliev

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Eh ovo sam čekao, ni ovi bekovi ne valjaju

Kyeremeh je neopravdano zapostavljen u prvoj polusezoni. Trenutno je nas najspremniji igrac i djeluje kao da mu vise odgovara pozicija desnog beka. Iliev je vec pokazao da nije linijski golman i to je ono sto me raduje.
Buljubasic u ovoj konkurenciji ne smije biti cetvrta opcija, uz Julardziju je nas najpotentniji igrac u oba pravca.
Andjusic nije desno krilo i to nikad nece ni biti!
Buljubasic u ovoj konkurenciji ne smije biti cetvrta opcija, uz Julardziju je nas najpotentniji igrac u oba pravca.
Andjusic nije desno krilo i to nikad nece ni biti!
Koliko smo zeljni dobrog golmana govori ovo hvalisanje ilieva koji je imao 2-3 intervencije sto bi trebalo biti normala.
Ovo nije prva postava svakako, ne sikirajte se za rezultat
Ovo nije prva postava svakako, ne sikirajte se za rezultat
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Loše je ovo da se ne lažemo.Vezni red nema kvalitet da kreira napad,trče u prazno,a ni tu se nisu nametnuli.Peneranda uspori svaki napad .
Generalno ne bih rekao da smo se igrački pojačali i na jednoj poziciji.Samo malo proširili roster.
Generalno ne bih rekao da smo se igrački pojačali i na jednoj poziciji.Samo malo proširili roster.
-
- Kontakt:
Ja bih svakog pitara pitao, koji se nije učlanio u klub, je li ga sramota?
Anamo oni jure ka drugoj ligi, a imaju više članova.
Pitarluk.
Anamo oni jure ka drugoj ligi, a imaju više članova.
Pitarluk.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
I ja mislim da ovo nije prva postava, već čisto probava Rožman sve varijante. Ne vjerujem da će se tako lako "odreći" Beganovića i Durakovića/Radovića. Anđušić je tu isto, Hasića nema, tako da vjerovatno još ovu zadnju utakmicu testira sve opcije.
Po meni mora Pena iza spica,krila Hasic i Ziljkic ako mi generalno hocemo u prvenstvu da se nametnemo kao ekipa koja hoce da napada i bude opasnija gore.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- luckystrike
- Kontakt:
Ide preokret
Sto ja ne gumo ove Slovence, jesu mi nekakav peksin narod u pm…
Ne mislim na ove nase
Ne mislim na ove nase
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ovo je nasa druga formacija 4-4-2 ili 4-4-1-1 sa Penom kao SS
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Enem li ti familiju čist penal
Kakvi su ovo mesari..
Kakvi su ovo mesari..
Priprema nas za povratak u PL.
-
- Kontakt:
Daj loptu yebem li vam familiju slovensku