Takvi kao ti obicno kad krene prvenstvo i slabe igre najvise seru i psuju treneru i igracima.
Zatiskivate si oči, pa kad vas onda realnost opuca postanete gori od "nas pljuvaca".
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Takvi kao ti obicno kad krene prvenstvo i slabe igre najvise seru i psuju treneru i igracima.
Pa igrali smo tako i prvi dio kuci dobro u gostima loše, toplo, hladno. Dobijemo Zrinjski, Zeljo odlicna igra pa sloga, Velez i još neke ne šutneš na gol. Pripreme su ne treba donositi zaključke, samo kazem da nisam vidio nešto bolje nego prvi dio. ABd bit cemo bolji al samo kazem ono sto sam vidio ove 4 utakmice.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 feb 2024, 15:03Ne uzoholiti se u pobjedi NE ocajavati u porazu..bordobijeli je napisao/la: ↑03 feb 2024, 15:00S Makedoncima i ovo danas je naš nivo igre kao i prvu polusezonu. To nije dovoljno, mora bolje.
cuj nivo igre nam uzimas kao mjeru gdje smo malo losiji bili, to nam je realnost ko biva.
A pobjede kao npr protiv nezgodnih ukrajinaca su sreca, slucajnost sta li??
Osim što znaš ovo što ti on reče, ti znaš i analizirati forumaše, ko će šta govoriti.Lavcina je napisao/la: ↑03 feb 2024, 15:06Takvi kao ti obicno kad krene prvenstvo i slabe igre najvise seru i psuju treneru i igracima.
Zatiskivate si oči, pa kad vas onda realnost opuca postanete gori od "nas pljuvaca".
Jesu igrali dvije utakmice ali onu protiv domzla igrali su drugi tim sa nekim juniorima dok potiv nas je igrao njihov najjaci tim za tvoju info
Pošto na mene aludiraš to sa gostujucim utakmicama osjecam potrebu da ti moram detaljno objasnit,da ovo nam je prva utakmica sa protivnikom koji igra kuci na svom stadionu na to ciljam ,ostale tri su bile na neutralnom terenu i nama i protivniku.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 feb 2024, 15:12Jos kaze nase standardno u gostimaInace smo ostale pripremne na Kosevu odigrali
![]()
Postujem da je malo za tvoj ukus. Da meljemo svaku, dominiramo ja ne ocekujem. Za tako nesto treba vremena, kikseva, losih vremena utakmica da se malo patis da bi iz tog naucili.bordobijeli je napisao/la: ↑03 feb 2024, 15:10Pa igrali smo tako i prvi dio kuci dobro u gostima loše, toplo, hladno. Dobijemo Zrinjski, Zeljo odlicna igra pa sloga, Velez i još neke ne šutneš na gol. Pripreme su ne treba donositi zaključke, samo kazem da nisam vidio nešto bolje nego prvi dio. ABd bit cemo bolji al samo kazem ono sto sam vidio ove 4 utakmice.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 feb 2024, 15:03Ne uzoholiti se u pobjedi NE ocajavati u porazu..bordobijeli je napisao/la: ↑03 feb 2024, 15:00S Makedoncima i ovo danas je naš nivo igre kao i prvu polusezonu. To nije dovoljno, mora bolje.
cuj nivo igre nam uzimas kao mjeru gdje smo malo losiji bili, to nam je realnost ko biva.
A pobjede kao npr protiv nezgodnih ukrajinaca su sreca, slucajnost sta li??
Point of view gurbeta, halali brate moj
Ima i ona:
Nisam upratio nick, samo vidio da pise. Nemoj se ljutit, ali neozbiljno je izvlacit neke zakljucke iz pripremnih tekmi, bilo pozitivne ili negativne. Pripremna je da trener nesto proba, vidi sta moze, da igraci malo osjete loptu... vidjecemo ih u zvanicnim. Ako se budu ponavljale oscilacije i patnja u gostima kao u prvom dijelu, onda cemo pricati. Vise nema izgovora.miky_hz je napisao/la: ↑03 feb 2024, 15:20Pošto na mene aludiraš to sa gostujucim utakmicama osjecam potrebu da ti moram detaljno objasnit,da ovo nam je prva utakmica sa protivnikom koji igra kuci na svom stadionu na to ciljam ,ostale tri su bile na neutralnom terenu i nama i protivniku.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 feb 2024, 15:12Jos kaze nase standardno u gostimaInace smo ostale pripremne na Kosevu odigrali
![]()
Nije mu vakat da se pakuje.Ali ću te pitati kad sezona počne jel se isplatilo prekrižiti Vrančića,Baltu,Zeljkovića zarad Krđalića,Matanovića i Mehmedovića.tabba77 je napisao/la: ↑03 feb 2024, 14:54Šta ti misliš je li vakat Rožmanu da se pakuje? Zadnje dvije pripremne nerijeseno i poraz. Ovo je sramotno za Sarajevo.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑03 feb 2024, 14:52Vala je i mene Peneranda razočarao totalno.Usporava igru maksimalno,kad tu i tamo iznudi faul nikakve koristi nemamo jer se odbrana vrati.
Vezni red nam je također fudbalski limitiran.Opet ovisimo o krilima Ziljkiću,Hasiću...