Slazem se apsolutno da je prerano davati ocjene, mnogi su pisali da briljiramo puno bolje izgledamo nego ranije ja to tako nisam vidjeo u ove 4 utakmice. Ako neko moze reci da je ovo extra i to je to ja mislim da mogu i ja napisati da i ne igramo nesto specijalno. Nit tjeram Rozmana, nit pljujem igrace, nit pisem uvredljivo, niko sretniji od mene da pocepamo sve drugu polusezonu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 feb 2024, 15:20Postujem da je malo za tvoj ukus. Da meljemo svaku, dominiramo ja ne ocekujem. Za tako nesto treba vremena, kikseva, losih vremena utakmica da se malo patis da bi iz tog naucili.bordobijeli je napisao/la: ↑03 feb 2024, 15:10Pa igrali smo tako i prvi dio kuci dobro u gostima loše, toplo, hladno. Dobijemo Zrinjski, Zeljo odlicna igra pa sloga, Velez i još neke ne šutneš na gol. Pripreme su ne treba donositi zaključke, samo kazem da nisam vidio nešto bolje nego prvi dio. ABd bit cemo bolji al samo kazem ono sto sam vidio ove 4 utakmice.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 feb 2024, 15:03
Ne uzoholiti se u pobjedi NE ocajavati u porazu..
cuj nivo igre nam uzimas kao mjeru gdje smo malo losiji bili, to nam je realnost ko biva.
A pobjede kao npr protiv nezgodnih ukrajinaca su sreca, slucajnost sta li??
Ovim ljudiam po meni mozes suditi na kraju slijedece sezone, uz naravno izlazak u evropu i korektne igre za nase uslove jos ove godine.
Sve ostalo je emocionalna nezrelost, izljevi bijesi ili neki privatni razlozi, interesi
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A što je Balta prekrižen? Što je Zeljković prekrižen? Hoćeš li to spomenuti ili?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑03 feb 2024, 15:28Nije mu vakat da se pakuje.Ali ću te pitati kad sezona počne jel se isplatilo prekrižiti Vrančića,Baltu,Zeljkovića zarad Krđalića,Matanovića i Mehmedovića.tabba77 je napisao/la: ↑03 feb 2024, 14:54Šta ti misliš je li vakat Rožmanu da se pakuje? Zadnje dvije pripremne nerijeseno i poraz. Ovo je sramotno za Sarajevo.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑03 feb 2024, 14:52Vala je i mene Peneranda razočarao totalno.Usporava igru maksimalno,kad tu i tamo iznudi faul nikakve koristi nemamo jer se odbrana vrati.
Vezni red nam je također fudbalski limitiran.Opet ovisimo o krilima Ziljkiću,Hasiću...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ne znam sto se Balta spominje zar nam treba igrac poput njega koji krsi disciplinu pa da je Ronaldo nije iznad kluba a i sto se tice igrackih kvaliteta frajer je usporen totalno imam osjecaj kad ga gledam kao da uspori vrijeme, zeljkovic i vrancic nisu losi ali vidjet cmo po meni matanovic ce biti dobar igrac za ovu dvojicu vidi se da im fali utakmicaSamoDaKazeem je napisao/la: ↑03 feb 2024, 15:28Nije mu vakat da se pakuje.Ali ću te pitati kad sezona počne jel se isplatilo prekrižiti Vrančića,Baltu,Zeljkovića zarad Krđalića,Matanovića i Mehmedovića.tabba77 je napisao/la: ↑03 feb 2024, 14:54Šta ti misliš je li vakat Rožmanu da se pakuje? Zadnje dvije pripremne nerijeseno i poraz. Ovo je sramotno za Sarajevo.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑03 feb 2024, 14:52Vala je i mene Peneranda razočarao totalno.Usporava igru maksimalno,kad tu i tamo iznudi faul nikakve koristi nemamo jer se odbrana vrati.
Vezni red nam je također fudbalski limitiran.Opet ovisimo o krilima Ziljkiću,Hasiću...
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Al cuj zali se za Vrancicem i Baltom.
I jedan i drugi su zavrsili sa profesionalnim fudbalom. Zasto ih se uopste spominje ovdje?

Kreteni. Niko ne vidi ili nece da vidi da pojacanja nisu pojacanja nego popuna rostera.
Ne mogu ti pojacanja biti igraci koji nisu nikad dogurali do klupe Lokomotive. Ako mogu, onda je za nas Lokomotiva Real Madrid.
- morsecode
- Kontakt:
Siroki,Zvijezda,Zeljo,Igman iskreno 10/12 i vise nego dobar start. Pripreme ko pripreme, nikad se to ne zna sa nama, kad smo ih god prekucali zabolila bi nas glava nakon prvih par utakmica.
"To je jednostavno SARAJEVO"
-
- Kontakt:
Veze nemam što je prekrižen bilo ko,niti znam što je baš doveden Krđalić ili Matanović, Mehmedović...ja smao mogu komentarisati ono što vidim na terenu,a vidim da ovi novi nisu neka klasa.Odnosno nisu upgrade na trenutni igrački kadar,samo proširen roster kojeg je Rožman sam skratio.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 feb 2024, 15:31A što je Balta prekrižen? Što je Zeljković prekrižen? Hoćeš li to spomenuti ili?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑03 feb 2024, 15:28Nije mu vakat da se pakuje.Ali ću te pitati kad sezona počne jel se isplatilo prekrižiti Vrančića,Baltu,Zeljkovića zarad Krđalića,Matanovića i Mehmedovića.
Sredina terena ni u jednoj pripremnoj utakmici nije kreirala šansu na postavljenu odbranu,uvijek je presing i po osvojenij lopti pas na krilo.
Tako smo igrali i do sada, nemam ja ništa protiv Rožmana čak što više sviđa mi se.Ali utakmice gledam,ne čitam tekstualni prenos pa da napamet govorim.
-
- Kontakt:
I vidim da stalno potencirate neko kršenje discipline.Ima li negdje da se Rožman ili bilo ko iz kluba o tome očitovao ili su to vaše neke pouzdane informacije?
Je li treba opet navoditi primjere za Zrinjski i njihova pojačanja i Tatara koji je igrao drugu ligu Hrvatske?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pisalo se na forumu više puta što su otpisani, nešto sumnjam da nijednom nisi pročitao. Plus i Ibričić pojasnio za BaltuSamoDaKazeem je napisao/la: ↑03 feb 2024, 15:37Veze nemam što je prekrižen bilo ko,niti znam što je baš doveden Krđalić ili Matanović, Mehmedović...ja smao mogu komentarisati ono što vidim na terenu,a vidim da ovi novi nisu neka klasa.Odnosno nisu upgrade na trenutni igrački kadar,samo proširen roster kojeg je Rožman sam skratio.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 feb 2024, 15:31A što je Balta prekrižen? Što je Zeljković prekrižen? Hoćeš li to spomenuti ili?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑03 feb 2024, 15:28
Nije mu vakat da se pakuje.Ali ću te pitati kad sezona počne jel se isplatilo prekrižiti Vrančića,Baltu,Zeljkovića zarad Krđalića,Matanovića i Mehmedovića.
Sredina terena ni u jednoj pripremnoj utakmici nije kreirala šansu na postavljenu odbranu,uvijek je presing i po osvojenij lopti pas na krilo.
Tako smo igrali i do sada, nemam ja ništa protiv Rožmana čak što više sviđa mi se.Ali utakmice gledam,ne čitam tekstualni prenos pa da napamet govorim.

Čovjek koji se opija i propušta trening jer je partijao apsolutno nema mjesta u FKS. Čovjek koji odbija da radi neku vježbu/odbije zadatak također nema mjesta u FKS.
Ostaje Mario koji je jedini mogao da se malo više iskoristi, ali sigurno ne bi preokrenuo igru toliko na bolje, jer bi ulazio sa klupe jer mu je fizička sprema ograničena.
-
- Kontakt:
Ja jos ne mogu da vjerujem da stopera nisu doveli
To se trebalo jos ljetos zavrsiti
88 puta pisem ali eto nek rade sta hoce sta cu im ja.Necemo se mi plaho proslaviti sa ovom odbranom zivi bili pa vidjeli.Na ljeto kako znamo i umijemk Rahmanovica dovesti.
Igraj bordo bijeli!
To se trebalo jos ljetos zavrsiti
88 puta pisem ali eto nek rade sta hoce sta cu im ja.Necemo se mi plaho proslaviti sa ovom odbranom zivi bili pa vidjeli.Na ljeto kako znamo i umijemk Rahmanovica dovesti.
Igraj bordo bijeli!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Pa sto se tice proizvodnje mladih igraca mozda i jeste. Ne bas Real, ali eto. Kad iz naseg OP- izadje neki Lovro Majer recimo, onda cemo imati pravo da ih nipodostavamo.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
SamoDaKazeem je napisao/la: ↑03 feb 2024, 15:40I vidim da stalno potencirate neko kršenje discipline.Ima li negdje da se Rožman ili bilo ko iz kluba o tome očitovao ili su to vaše neke pouzdane informacije?
Nema tog trenera koji neće staviti najboljeg igrača, sve ostale 'ne pije vodu'. Kod Simona su dobili ili će dobiti svi šansu. Neki su iskoristili manje ili više, to je normalno. Avramovski je već slobodan, a neki igrači su sami sebe otpisivali kada smo mi došli. Ne može profesionalac izlaziti dva dana prije utakmice i provoditi se, taman da je Messi.
Ma ovaj i jeste s one strane 100% ubaceni. Pregledas mu postove i sve jasno. Svaki je nekakvo podbadanje nas "optimista".Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 feb 2024, 15:24Point of view gurbeta, halali brate moj
Ne razumijem sta treba da se nasladjujemo porazom na svim temama?
Ali Tatar je igrao Drugu ligu i zabijao golove. U formi došao. Ovi nisu igrali nigdje, pa makar i drugu ligu.Morpheus je napisao/la: ↑03 feb 2024, 15:40Je li treba opet navoditi primjere za Zrinjski i njihova pojačanja i Tatara koji je igrao drugu ligu Hrvatske?
De ti nama pouzdane informacije o pranju para !SamoDaKazeem je napisao/la: ↑03 feb 2024, 15:40I vidim da stalno potencirate neko kršenje discipline.Ima li negdje da se Rožman ili bilo ko iz kluba o tome očitovao ili su to vaše neke pouzdane informacije?
P.S. Sportski direktor jasno pricao o krsenju discipline...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Dade ga Guliashvili Šahtaru
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Krdžalić je bio jedan od boljih igrača Olimpije u sezoni kad su uzeli duplu krunu.GangEvil je napisao/la: ↑03 feb 2024, 15:49Ali Tatar je igrao Drugu ligu i zabijao golove. U formi došao. Ovi nisu igrali nigdje, pa makar i drugu ligu.
Ako već uzimaš Tatara kao primjer, u toj istoj ligi nije dogurao do klupe kad su izborili promociju, pa je kod nas došao. Kontradiktorno je njega ko primjer uzeti.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
HNL je danas strasna liga. Ovdje ubijaju igraci iz drugog i treceg ranga. Pa Orec je jedan od boljih bekova PLBiH, a igrao po Sesvetama i sl. Puno takvih primjera, koliko su samo Zrinjski i Siroki iscupali igraca iz nizih rangova.
Danas loše, jeste da pomoći trener kaže da su umorni, a vjerojatno je i loš pristup kad su vidjeli teren pa nisu željeli da se forsiraju zbog eventualne povrede. Ono što brine jeste loš vezni red i završnica. Međutim opet kažem pripremna je utakmica, vjerojatno Krdžalić neće biti u prvih 11.
Sud možemo donijeti tek na kraju sezone. Ali danas je stvarno očajno bilo, nešto slično protiv Širokog i Zrinsjkog.
Sud možemo donijeti tek na kraju sezone. Ali danas je stvarno očajno bilo, nešto slično protiv Širokog i Zrinsjkog.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, adoado, Amco46, bhfanatic14, Bordo10, Combattente87, Cwirek, Direktorcic, edinedin, Faraon iz Visokog, Hajdeee, James1987, johntravolta123, keli, kogmagie46, kosevodom, mnon46, N3R3D, Napapijri, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, OzmoodPinglewood, plisek, ristagrad, samoFKS, Tatamata1946, tenpenny, UltraSa46 i 234 gosta.