FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
95
41%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 233

Morpheus
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Morpheus » 03 feb 2024, 16:11

GangEvil je napisao/la:
03 feb 2024, 15:49
Ali Tatar je igrao Drugu ligu i zabijao golove. U formi došao. Ovi nisu igrali nigdje, pa makar i drugu ligu.
Ali kako će igrač iz druge lige uraditi bilo šta korisno za nas? Ipak smo mi Sarajevo, nama trebaju pojačanja u pravom smislu ove riječi, a ne pojačanja iz druge lige. :mrgreen:

Ja vam fino kažem, možda je nekad do nas samih, do kluba, a ne do igrača.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 03 feb 2024, 16:13

Morpheus je napisao/la:
03 feb 2024, 16:11
GangEvil je napisao/la:
Ali Tatar je igrao Drugu ligu i zabijao golove. U formi došao. Ovi nisu igrali nigdje, pa makar i drugu ligu.
Ali kako će igrač iz druge lige uraditi bilo šta korisno za nas? Ipak smo mi Sarajevo, nama trebaju pojačanja u pravom smislu ove riječi, a ne pojačanja iz druge lige. :mrgreen:
Gdje su kapitalci? :rol: :rol:

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 03 feb 2024, 16:13

Velež fino djeluje, sreca pa ce i 4. mjesto voditi u Evropu, da ne bude stresa

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 03 feb 2024, 16:15

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
03 feb 2024, 15:42
SamoDaKazeem je napisao/la:
03 feb 2024, 15:37
03 feb 2024, 15:31

A što je Balta prekrižen? Što je Zeljković prekrižen? Hoćeš li to spomenuti ili?
Veze nemam što je prekrižen bilo ko,niti znam što je baš doveden Krđalić ili Matanović, Mehmedović...ja smao mogu komentarisati ono što vidim na terenu,a vidim da ovi novi nisu neka klasa.Odnosno nisu upgrade na trenutni igrački kadar,samo proširen roster kojeg je Rožman sam skratio.
Sredina terena ni u jednoj pripremnoj utakmici nije kreirala šansu na postavljenu odbranu,uvijek je presing i po osvojenij lopti pas na krilo.
Tako smo igrali i do sada, nemam ja ništa protiv Rožmana čak što više sviđa mi se.Ali utakmice gledam,ne čitam tekstualni prenos pa da napamet govorim.
Pisalo se na forumu više puta što su otpisani, nešto sumnjam da nijednom nisi pročitao. Plus i Ibričić pojasnio za Baltu :hmmmmm:
Čovjek koji se opija i propušta trening jer je partijao apsolutno nema mjesta u FKS. Čovjek koji odbija da radi neku vježbu/odbije zadatak također nema mjesta u FKS.
Ostaje Mario koji je jedini mogao da se malo više iskoristi, ali sigurno ne bi preokrenuo igru toliko na bolje, jer bi ulazio sa klupe jer mu je fizička sprema ograničena.
Brate zar ne pišete konstantno da ste protiv mahale,a onda po forumu mahalate o nekakvim provodima odbijanjima vježbi i sl.U normalnom klubu trener zakaže pres konferenciju i kaže ne računam na toga i toga zbog toga i toga.I tu je kraj špekulacijama.
Ibričić također nije rekao zbog čega se ne računa na bilo koga od prekriženih.
I da mi ne bi spočitavao nešto,zaboli me i za Baltu i Vrančića i petog desetog,ali isto tako me zaboli i za Krđalića, Mehmedovića itd oni nisu kvalitet iznad prekriženih i to je fakt.
Fakt je da nam sredina terene ne kreira igru već su zaduženi za presing i najnormalnije da ću napisati kad nešto ne valja,a ovo ne valja.
Vi tražite neprijatelje u nekim torovima ja nisam ni u jednom samo nemam favorita i objektivno gledam utakmice.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 03 feb 2024, 16:15

Opet nam cini mi se fali kreacije u sredini a odbranu nismo nista pojacali znaci opet cemo primati bolesno glupe golove.Volio bi da se doveo jedan beton stoper a lijevi bekovi,cinjenica da je Kapetanovic iz federalne najmanje los od trojice sve ti govori.Dao bi svu trojicu za jednog kako treba

Rok pristojno odradjen ali jednostavno stoper se MORAO dovesti.Najveca boljka svu jesen.Pripreme okej.

Ekipu za titulu nemas,za Evrope imas tako da eto morat ces se zadovoljiti 3./4.mjestom jer to je domet trenutno ovi igraca.Evropu izboriti i 2 derbija pobjediti je imperativ i moranje za ovu polusezonu.Ako to nisu u stanju nemam rijeci.Kup bi izvadio sezonu.
Zimski rok je zavrsen na ljeto nadam se 2-3 jaka igraca da ce doci jer sljedece sezone moramo uzeti titulu inace pisi propalo.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Dobar
Kontakt:

Post Postao/la Dobar » 03 feb 2024, 16:17

Tankoslava je ovo sa Rozmanom. Nekako ovi dnevni termini tekmi nam neodgovaraju nikako sjetim se kroz prvenstvo evo i sad na pripremama. Jos i protiv Slobode dnevni termin.

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 03 feb 2024, 16:19

Morpheus je napisao/la:
03 feb 2024, 16:11
GangEvil je napisao/la:

Ja vam fino kažem, možda je nekad do nas samih, do kluba, a ne do igrača.
Pa nije problem druga liga. Problem je nikakva liga. Dovodis ljude koji nigdje ne igraju. Druga liga Hrvatske je u rangu sa nasom prvom, izuzimajuci Svinjski.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 03 feb 2024, 16:22

Kaže nije nigdje Ibričić pojasnio, a ja ga citirao sa intervjuom Senijada. Odustajem. :mrgreen:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 03 feb 2024, 16:24

Morpheus je napisao/la:
03 feb 2024, 15:10
Lavcina je napisao/la:
03 feb 2024, 15:06
James1987 je napisao/la:
03 feb 2024, 15:02

Uuu kako dobro na osnovu jedne utakmice analiziras cijelu polusez daj da te zaposlimo u klub imas veliki potencijal
Takvi kao ti obicno kad krene prvenstvo i slabe igre najvise seru i psuju treneru i igracima.
Zatiskivate si oči, pa kad vas onda realnost opuca postanete gori od "nas pljuvaca".
Osim što znaš ovo što ti on reče, ti znaš i analizirati forumaše, ko će šta govoriti. :mrgreen:
Daj Bože sa osvojimo duplu na kraju. Ali realnost je drugačija. A to je, da ova ekipa nece nista bolje izgledati na terenu nego sto je izgledala proslu polusezonu. Patnja na terenu brez prave kreacije, odbrana na trenutke izgleda smjesno, derbije po vecini necemo dobijati itd itd.

Daj Bože da grijesim kazem. I to nije analiza samo nakon današnje utakmice. Ni protiv Makedonaca nije bilo na nivou.

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 03 feb 2024, 16:24

03 feb 2024, 15:45
Nema tog trenera koji neće staviti najboljeg igrača, sve ostale 'ne pije vodu'. Kod Simona su dobili ili će dobiti svi šansu. Neki su iskoristili manje ili više, to je normalno. Avramovski je već slobodan, a neki igrači su sami sebe otpisivali kada smo mi došli. Ne može profesionalac izlaziti dva dana prije utakmice i provoditi se, taman da je Messi.

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 03 feb 2024, 16:26

Ovo se odnosi na koga?Problem imenom prozvati da se prekriženi slučajno ne naljuti Ili da navijači pogađaju ?
Pa i treba da odustaneš,citiraš me sa nekim glupostima .
Zadnja izmjena: SamoDaKazeem, dana/u 03 feb 2024, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 03 feb 2024, 16:26

Tankosava danas,nadam se da je samo loš dan i da će aBd biti bolje u nastavku prvenstva i kupu

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 03 feb 2024, 16:27

03 feb 2024, 16:26
Ovo se odnosi na koga?Problem imenom prozvati da se prekriženi slučajno ne naljuti Ili da navijači pogađaju ?
Pa i treba da odustaneš,citiraš me sa nekim glupostima .
Slažem se lave, u pravu si. :thumbup:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 03 feb 2024, 16:28

03 feb 2024, 16:15
03 feb 2024, 15:37

Veze nemam što je prekrižen bilo ko,niti znam što je baš doveden Krđalić ili Matanović, Mehmedović...ja smao mogu komentarisati ono što vidim na terenu,a vidim da ovi novi nisu neka klasa.Odnosno nisu upgrade na trenutni igrački kadar,samo proširen roster kojeg je Rožman sam skratio.
Sredina terena ni u jednoj pripremnoj utakmici nije kreirala šansu na postavljenu odbranu,uvijek je presing i po osvojenij lopti pas na krilo.
Tako smo igrali i do sada, nemam ja ništa protiv Rožmana čak što više sviđa mi se.Ali utakmice gledam,ne čitam tekstualni prenos pa da napamet govorim.
Pisalo se na forumu više puta što su otpisani, nešto sumnjam da nijednom nisi pročitao. Plus i Ibričić pojasnio za Baltu :hmmmmm:
Čovjek koji se opija i propušta trening jer je partijao apsolutno nema mjesta u FKS. Čovjek koji odbija da radi neku vježbu/odbije zadatak također nema mjesta u FKS.
Ostaje Mario koji je jedini mogao da se malo više iskoristi, ali sigurno ne bi preokrenuo igru toliko na bolje, jer bi ulazio sa klupe jer mu je fizička sprema ograničena.
Brate zar ne pišete konstantno da ste protiv mahale,a onda po forumu mahalate o nekakvim provodima odbijanjima vježbi i sl.U normalnom klubu trener zakaže pres konferenciju i kaže ne računam na toga i toga zbog toga i toga.I tu je kraj špekulacijama.
I da mi ne bi spočitavao nešto,zaboli me i za Baltu i Vrančića i petog desetog,ali isto tako me zaboli i za Krđalića, Mehmedovića itd oni nisu kvalitet iznad prekriženih i to je fakt.
Fakt je da nam sredina terene ne kreira igru već su zaduženi za presing i najnormalnije da ću napisati kad nešto ne valja,a ovo ne valja.
Vi tražite neprijatelje u nekim torovima ja nisam ni u jednom samo nemam favorita i objektivno gledam utakmice.
Druze, @SamoDaKazeem ja te zamolio da mi napises ko pere pare u klubu i na koji nacin i ti nestade :(

Ako mi mozes sad reci, ostalo na tvom da neko pere pare, a nista mi nisi rekao…
1946

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 03 feb 2024, 16:29

Jok eto ti si,samo sabur nemoj slučajno nešto na glas da se ko ne naljuti :shhh:

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 03 feb 2024, 16:29

Los teren danas, los sudija nasi kao da nisu htjeli igrati agresivnije zbog povreda po oranici vjv..

Bit ce ovo puno bolje sa Hasicem i Penaranda MORA igrati 10ku puno je tu bolji i korisniji..

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 03 feb 2024, 16:33

Mourinhokilledbarca je napisao/la:
03 feb 2024, 16:28

Druze, @SamoDaKazeem ja te zamolio da mi napises ko pere pare u klubu i na koji nacin i ti nestade :(

Napisao sam tebra,to što ne želiš napisano da shvatiš i qurac me zaboli.Možete još 50 postova istih napisati ali mi ne pada na pamet da vam crtam.
Svako normalan bi se zapitao zašto se tjera Balta,Vrančić i Zeljkivić,a dovodi Mehmedovic 0 minuta,Krdzalić 0 minuta te ovaj dečko iz Crne Gore koji je isti profil kao i Mustafić.
Ali jook sad će oni o odbijanju vježbi provodima i slično.
Vi branite slobodno,ali uvijek će biti i ovih drugih što će otvoreno reći onako kako jeste :wave:

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 03 feb 2024, 16:40

03 feb 2024, 16:33
Mourinhokilledbarca je napisao/la:
03 feb 2024, 16:28

Napisao sam tebra,to što ne želiš napisano da shvatiš i qurac me zaboli.Možete još 50 postova istih napisati ali mi ne pada na pamet da vam crtam.
Svako normalan bi se zapitao zašto se tjera Balta,Vrančić i Zeljkivić,a dovodi Mehmedovic 0 minuta,Krdzalić 0 minuta te ovaj dečko iz Crne Gore koji je isti profil kao i Mustafić.
Ali jook sad će oni o odbijanju vježbi provodima i slično.
Vi branite slobodno,ali uvijek će biti i ovih drugih što će otvoreno reći onako kako jeste :wave:
Ne, ne. :nene: Meni nisi odgovorio, ja te odmah pitao. Samo si spomenuo ljekare i hipokratovu zakletvu samim tim to nije imalo veze s nekim dokazima oko tako ozbiljne price.

Ali iz prilozenog vidim tri stvari:

- odmah si mene (i to vrlo agresivno - zbog cega mislim da se i ne moze s tobom diskutovati) smjestio tamo u neke one, a ja sam ti najnormalnije pitanje postavio pa je tebe to vjerovatno uzbudilo previse

- tvoji postovi samo nakon poraza izlaze sa istim tekstom

- optuzujes ljude bez ikakvog dokaza i pises stvari za koje legalno mozes odgovarati (znaci kleveta)

Meni je ovoliko trebalo, da shvatim da te treba samo ignorisati. Svako dobro tebi, ignorisat cemo se.
1946

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 03 feb 2024, 16:42

Čuj kleveta :lolno: Hvala i živio.

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 03 feb 2024, 16:43

Po meni dobro odradjene pripreme, igraci takodjer dobri dosli, neki otisli , nekima se zahvalili , abd idemo jako u drugi dio prvenstva i izborit evropu ove godine. ;) :kafa:
04.10.2009 !

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”