Bgm turci i rusi se baš vole i zadnje vrijeme

Brate možeš i Pločinu glavu u budućnosti koristiti za ono tvoje o bosancima.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑03 feb 2024, 17:40Neko je od njih pisao maloprije da imaju rezervisano trece mjesto sa ulozenih pozajmljenih 20 miliona ove sezone. Treba im dati neku nagradu za najnesposobniji fudbalski kolektiv 2023/24tutankamon1905 je napisao/la: ↑03 feb 2024, 17:32Jel istina da je Sarajevo izgubilo finale priprema? Ove godine nisu uspjeli bit ni prvaci priprema![]()
Susjed fudbal stanuje u Mostaru definitivno
Fiorentina,Alkmar,Gent,Dinamo Kijev,Cluj,Partizan,Midtjylland,PAOK,Maccabi,Viktoria Plzen Servette. Ako nam dodju svi najavljeni,s njima se mozemo pobiti.
S obzirom da od svih bh klubova imamo najvece skalpove Borusija-Juga i u nasoj dragoj domovini AEK imamo pravo da se kurcimoNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 feb 2024, 17:59Vi se zajebavate, a govorimo o ljudima koji su od AEK-a napravili Manchester City. Sad su satro ironicni, a vidjecete za koju godinu kad budu lijepili screenshotove ovdje i hvalili se kako su odigrali sa velikim Sahtarom. Hercegovci i Sandzaklije - nema ljudi na kugli zemaljskoj koji vise pretjeruju i sami sebe hvale od njih. To je nesto nejverovatno.![]()
Vazda mi preskoče post kada pitam za najveću pobjeduOnlyLeft22 je napisao/la: ↑03 feb 2024, 18:03Najveća pobjeda Sarajeva poslije rata?
Ozbiljno pitam
Atromitos ? Orebro ? Velež ?
Sa naše strane AEK i Sahtar
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑03 feb 2024, 18:08Vazda mi preskoče post kada pitam za najveću pobjeduOnlyLeft22 je napisao/la: ↑03 feb 2024, 18:03Najveća pobjeda Sarajeva poslije rata?
Ozbiljno pitam
Možda je odgovor UNPROFOR![]()
![]()
![]()
Imamo najveću i zvaničnu i nezvanicnu pobjedu prije i poslije rata i neko nama nešto govoriCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑03 feb 2024, 18:04S obzirom da od svih bh klubova imamo najvece skalpove Borusija-Juga i u nasoj dragoj domovini AEK imamo pravo da se kurcimoNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 feb 2024, 17:59Vi se zajebavate, a govorimo o ljudima koji su od AEK-a napravili Manchester City. Sad su satro ironicni, a vidjecete za koju godinu kad budu lijepili screenshotove ovdje i hvalili se kako su odigrali sa velikim Sahtarom. Hercegovci i Sandzaklije - nema ljudi na kugli zemaljskoj koji vise pretjeruju i sami sebe hvale od njih. To je nesto nejverovatno.![]()
![]()
Odmah ih nema kad ovo pitamCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑03 feb 2024, 18:08OnlyLeft22 je napisao/la: ↑03 feb 2024, 18:08Vazda mi preskoče post kada pitam za najveću pobjeduOnlyLeft22 je napisao/la: ↑03 feb 2024, 18:03Najveća pobjeda Sarajeva poslije rata?
Ozbiljno pitam
Možda je odgovor UNPROFOR![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Iskreno, u pravu si. Ima nase krivice ovdje. Ja cu prvi reci da prihvatam odgovornost. Ovo je kao kad nekog mladjeg klinca iz mahale uzmes pod svoje, upoznas ga sa svojom rajom, pa on pocne da se kurci i bruka te... onda zazalis sto si mu ikako pomagao.
spasi ga tobe stavi ga pod svoje krilo da se osjeca sigurnije
Heeeej samo da mi je, hladane vodee sa Romanijeeeee
Trenutno korisnika/ca: Bejker, BeYaZ, club21, Direktorcic, Fudo, Giuseppe1, guadalupe, Hajdeee, jurisicduska, MikiPirs, NebeskaSila96, Pitaristok, riki46, Scholl, senad82, WeekendOffender i 66 gostiju.