Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ma Dzeko je u losim odnosima sa svim igracima koji zele malo profesionalnosti u reprezentaciji. Njemu gode oni koji hoce da hodaju po kafanama i locu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Edin je najbolji ex Yu napadač svih vremena, najveći reprezentativac i pitanje je da li ćemo ikada imati takvog, najzaslužniji je za one dobre rezultate, i u 40-oj će biti efikasniji od konkurencije u napadu.....sve stoji, ali je vrijeme da se oprašta od reprezentacije. Mislim da je njegovo prisustvo postalo opterećenje. On nikada nije bio primjer discipline i požrtvovanosti, a što je stariji motiv je sve slabiji. Vrijeme je da se neko drugi nametne kao lider i povede. Pa šta bude, nek bude.
Znam da će mnogi reći da je on i sa jednom nogom najbolji, da niko gola ne zna dati..al čemu vakat, tome i vrijeme.
Znam da će mnogi reći da je on i sa jednom nogom najbolji, da niko gola ne zna dati..al čemu vakat, tome i vrijeme.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Reko je kad osjeti da nije vise na nivou da će prestat.Vec u Feneru posustaje a mislim da će i nakon baraza gdje nemamo nikakvih sansi povuc ručnu.Hvala mu za sve ali svakom vrjeme dodje pa i njemu.Da ga vidim ko moze sa 38 i igrat i trenirat i putovat i plus 4 djece.Svaka njemu cast.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Cak 8 u gol razlici izmedju njih i Galate.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Taman pred baraz upao u krizu 
Bgm Batshuayi koristi minute opasno. Dzeki ce za 7 dana mjesec kako nije dao gol.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
dinomerlin123
- Kontakt:
Kako će postići gol kad nije imao jednu priliku. U suprotnom, igrao je dobro. Neki od vas trebaju gledati utakmicu, a ne samo rezultat
Ako ne izborimo EP kroz baraz, oprosti se Edine protiv Engleske u gostima 3.juna.
Vrijeme je.
Bolje ce te tamo ispratiti nego u Zenici ili Sarajevu!
Vrijeme je.
Bolje ce te tamo ispratiti nego u Zenici ili Sarajevu!
-
Devedesetka
- Kontakt:
Mi bi da se neizbjezno odugovlaci do unedogled ... nek onda komotno odigra jos jedne kvale kad se nikako ne mozemo pozdravit' s njim ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
ko ce ga bolje ispratiti nego mi
neka se zakaze utakmica na koji god stadion u BiH i da se najavi da je oprostajna Dzeke ,taj stadion bi bio pun da nam dolazi i Vatikan kao protivnik.
nemojte nas potcjenjivati,jesmo ljudi koji na prvu pljuju sve i svasta ali smo isto i nacija koja zna prepoznati velicine i nacija heroja
neka se zakaze utakmica na koji god stadion u BiH i da se najavi da je oprostajna Dzeke ,taj stadion bi bio pun da nam dolazi i Vatikan kao protivnik.
nemojte nas potcjenjivati,jesmo ljudi koji na prvu pljuju sve i svasta ali smo isto i nacija koja zna prepoznati velicine i nacija heroja
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Utakmica je zakazana ... Bilino Polje - 21 mart 2024 ... poslije zadnjeg sudijskog zvizduka trebamo ga svi herojski ispratit' ...donDondon je napisao/la: ↑06 feb 2024, 09:21ko ce ga bolje ispratiti nego mi
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ne igramo protiv Manchester Citya, nego protiv mrtve Ukrajine.DaVinci je napisao/la: ↑06 feb 2024, 15:42Utakmica je zakazana ... Bilino Polje - 21 mart 2024 ... poslije zadnjeg sudijskog zvizduka trebamo ga svi herojski ispratit' ...donDondon je napisao/la: ↑06 feb 2024, 09:21ko ce ga bolje ispratiti nego mi
nemojte nas potcjenjivati,jesmo ljudi koji na prvu pljuju sve i svasta ali smo isto i nacija koja zna prepoznati velicine i nacija heroja![]()
Slažem se, kita jesmo, ali ne tolika kita da se ne moženo pobit s ovim "svemircima"
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Daj Boze. Mi smo apsolutno svaku bitnu utakmicu popusili, osim Litvanije. A i tu smo visili skoro 70 minuta. Ako ne protiv Ukrajine, gubimo u finalu ako udjemo tamo jer ce Savo identicnih 11 izvesti kao i u polufinalu. Nesto slicno Rukfasu i utakmicama protiv Islanda pa Slovacke.JonSnow je napisao/la: ↑06 feb 2024, 17:21Ne igramo protiv Manchester Citya, nego protiv mrtve Ukrajine.DaVinci je napisao/la: ↑06 feb 2024, 15:42Utakmica je zakazana ... Bilino Polje - 21 mart 2024 ... poslije zadnjeg sudijskog zvizduka trebamo ga svi herojski ispratit' ...donDondon je napisao/la: ↑06 feb 2024, 09:21ko ce ga bolje ispratiti nego mi
nemojte nas potcjenjivati,jesmo ljudi koji na prvu pljuju sve i svasta ali smo isto i nacija koja zna prepoznati velicine i nacija heroja![]()
Slažem se, kita jesmo, ali ne tolika kita da se ne moženo pobit s ovim "svemircima"
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pozitivno je to što po prvi put nema presinga.DamirT je napisao/la: ↑06 feb 2024, 18:03Daj Boze. Mi smo apsolutno svaku bitnu utakmicu popusili, osim Litvanije. A i tu smo visili skoro 70 minuta. Ako ne protiv Ukrajine, gubimo u finalu ako udjemo tamo jer ce Savo identicnih 11 izvesti kao i u polufinalu. Nesto slicno Rukfasu i utakmicama protiv Islanda pa Slovacke.
Toliko su ove kvalifikacije usrali da niko živ više ne vjeruje u ništa.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nikad vece mrtvilo. A igra se baraz.
Ali naravno na dan utakmice ce pdf da gori, bit ce psovke, smijat cemo se nekom na bht1, psovat ce se Savi zbog prvih 11, prvih 10 minuta ce biti komentari tipa mozemo mi ovo, izgledamo bolje, primit cemo gol, nekog ko bude igrao nazad cemo prozvati ublehom. Kad vec bude sve gotovo, neko ce uletiti sa komentarom tipa raspustiti sve, nek djeca i mladji igraju, ispisat ce se 10 stranica na temi potencijalni selektori, opet ce se Vaha spomenuti, pricat ce se o Dzekinom oprostaju.
Ali naravno na dan utakmice ce pdf da gori, bit ce psovke, smijat cemo se nekom na bht1, psovat ce se Savi zbog prvih 11, prvih 10 minuta ce biti komentari tipa mozemo mi ovo, izgledamo bolje, primit cemo gol, nekog ko bude igrao nazad cemo prozvati ublehom. Kad vec bude sve gotovo, neko ce uletiti sa komentarom tipa raspustiti sve, nek djeca i mladji igraju, ispisat ce se 10 stranica na temi potencijalni selektori, opet ce se Vaha spomenuti, pricat ce se o Dzekinom oprostaju.
⚜️~⚜️~⚜️
Iskusnjare i reprezentativni sladokusci su već spremni na sve ovo.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 feb 2024, 18:47Nikad vece mrtvilo. A igra se baraz.
Ediiiiiinnnnn
Evo ga
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kakav je ono seljački penal za Fener

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beduin, bhfanatic14, Brix, CAGarfia, Fudbalbr1, GG3, hurem, kolezeljovac i 59 gostiju.