FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nemojte se zajebavati naci ce vas neki opasni ljudi.
Meni više ništa jasno, kad imamo stariju ekipu onda tjeramo igrače jer kako je to uradio Jakir trebamo i mi. Kad dovodimo kapitalce u najvećem broju slučajeva peremo pare i plaćamo preskupe igrače. Kad dovosimo mlade igrača, kao Zrinjski, onda nas ne zanimaju titule. 

Kakva će tema biti ako se izgubi od Slobode 

@stojko opet ne vadi 
Bit ce ovo dobro cim se upale razne jade, carmanderi, i ostala elita.
Bit ce ovo dobro cim se upale razne jade, carmanderi, i ostala elita.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Odlicno,samo preskocis,blokiras i mirna Bosna. Sva sreca pa imamo vas pametne da nam objasnite ili zabranite sta da pisemo? Moze al u nekom drugom zivotu,do tada imas opciju da blokiras i vozdra kao sto sam upravo uradio.Istinasamo123 je napisao/la: ↑03 feb 2024, 19:28Nisam ni ocekivao pametniji odgovor od tebe..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 feb 2024, 18:57Jok eto cutacu ovim novim nikovima koji nisu napisali jedan pozitivan post o klubu i jave se samo kad se nesto lose desi da pljuju. U ovoj drzavi je sport nikakav kao i sve ostalo iskljucivo zbog ovakvog mentaliteta tj u svemu najgori . Kad dovedes igrace tipa Vrancica daj sta se dovode starohani,peru se pare daj mlade,kad dovodes mlade pravi se Lokomotiva i slicno,nadam se da ce Mirvic tjerat svoj fazon ako bude pratio ovaj mentalitet nece nigdje dogurat. Sljedeci put cu tebe pitat da mi odobris da sta napisem.Istinasamo123 je napisao/la: ↑03 feb 2024, 18:37
I ti samo supljiras po forumu i skaces ko god sta napise. Ako nije posao sto se politika kluba svodi na mlade igrace, zbog prodaje ili uspjeha kluba.
Ni jedan veliki klub na balkanu to ne forsira ako hoces spotske uspjehe a ne novcane, ne mozes igrati sa ovakvim mladim timom.
A i ove mlade igrace ces dobro unovciti ssmo ako si cesto na evropskoj sceni gdje treba da se pokazu.
Zvezda proda dva talenta za cifru koliko vrijedi citavo Sarajevo a nisu im bili ni u prvom planu za tim.. Sto li
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 03 feb 2024, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sasvim korektna utakmica danas, da je takmicarska uzeli bismo mi to.
Nasa obaveza je tusanj, SVI!
Nasa obaveza je tusanj, SVI!
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Mi bi samo tjerali i mjenjali. Ispade sad Mirvic odlucio da dovodi mladje igrace i prodaje ih a ne zanimaju ga rezultati. A ne tako davno nam doveo Vrancica, Oliveiru, Serbecica, Baltu, Zeljkovica, Ziljkica, Penerandu, Viverosa....
-
- Kontakt:
Nije problem kad se izgubi na kraju krajeva pripremna je,ali je očigledno problem kad se napiše da nešto ne valja.f0rest1946 je napisao/la: ↑03 feb 2024, 19:31Treba zakljucati temu kad se izgubi jedna utakmica, yebo te kao da smo Real Madrid pa ne smijemo izgubiti.
Naša igra na sredini terena ne valja,a nije valjala ni u prvoj polusezoni.
Protiv seoskih ekipa će na Koševu to prolaziti ali kad nasuprot sebe imaš ekipu kao danas koja ti može trkom, a i fizikom parirati onda je naša igra goli qurac .
Dovedeš dva igrača bez minute i očekuješ da si dobio na kvaliteti i još te zasipaju uvredama jer nisi klimoglavac.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kako vlasnik pere pare?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑03 feb 2024, 20:58Nije problem kad se izgubi na kraju krajeva pripremna je,ali je očigledno problem kad se napiše da nešto ne valja.f0rest1946 je napisao/la: ↑03 feb 2024, 19:31Treba zakljucati temu kad se izgubi jedna utakmica, yebo te kao da smo Real Madrid pa ne smijemo izgubiti.
Naša igra na sredini terena ne valja,a nije valjala ni u prvoj polusezoni.
Protiv seoskih ekipa će na Koševu to prolaziti ali kad nasuprot sebe imaš ekipu kao danas koja ti može trkom, a i fizikom parirati onda je naša igra goli qurac .
Dovedeš dva igrača bez minute i očekuješ da si dobio na kvaliteti i još te zasipaju uvredama jer nisi klimoglavac.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Eki ovog što me danas demantova,kaže ne ispalti se 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Rekao si da mi kažeš gdje je to neko od uposlenika spomenuo. Ja kad sam ti okačio, ti kažeš, e pa gdje kaže da je baš on partijao

Jeste, i novinari, i navijači, svi lupili ime onog ko je partijao

Kako vlasnik pere pare preko kluba?
Sve ovo treba rastjerati i dovesti Zeku Turkovića, Rundu, Džemu Berberovića, Husaru po potrebi. Al ozbiljno.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Fino to slaze Rozman i da covjek ne gleda tekmu dovoljno je da udje na forum i potrazi postove ovog strumfa Samodakazem
, koji ovdje pokusava glumiti Hulahopku sa svoje teme...
Ako pjeni, onda je to kod nas ok

Ako pjeni, onda je to kod nas ok
-
- Kontakt:
Ne provaljuj se pašice.Dovedena mu je zamjena u vidu momčića sa ukupno odigranih 0 minuta i sve ok sve pet.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 feb 2024, 21:13Rekao si da mi kažeš gdje je to neko od uposlenika spomenuo. Ja kad sam ti okačio, ti kažeš, e pa gdje kaže da je baš on partijao
Taj Balta je drvo obično i za njega sam govorio da je krampa dok je 90% foruma svršavalo na njega,a Dalu majku ****.Toliko o forumskim poznavaocima fudbala,samo ne mogu da prešutim vama sljepcima jbg jače od mene

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Čuj pašiceSamoDaKazeem je napisao/la: ↑03 feb 2024, 21:38Ne provaljuj se pašice.Dovedena mu je zamjena u vidu momčića sa ukupno odigranih 0 minuta i sve ok sve pet.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 feb 2024, 21:13Rekao si da mi kažeš gdje je to neko od uposlenika spomenuo. Ja kad sam ti okačio, ti kažeš, e pa gdje kaže da je baš on partijao
Taj Balta je drvo obično i za njega sam govorio da je krampa dok je 90% foruma svršavalo na njega,a Dalu majku ****.Toliko o forumskim poznavaocima fudbala,samo ne mogu da prešutim vama sljepcima jbg jače od mene![]()

Zamjena za Baltu je Matanović. Iste su visine, igraju i poziciju istu, samo što je Matanović puno konkretniji za ofanzivni dio igre( bolja pas igra ).
Što se tiče tvog pisanja u vezi Balte i Dala, tvoj prvi post na profilu 2. decembra

Sta ste se uspalili, pripremna je utakmica, nek covjek isprobava i slaze ekipu, sta sad?
Ne dirati Rozmana po cijenu svega, dat konacno neki ciklus od oet godina pa podvuci crtu, zatim novi ciljevi i sve tako.
I ja sam se nadao ubici na stedini, jednom bas kvalitetnom igracu, ali ok, doslo je sta je doslo, ne svidja mi se Mehmedovic nimalo, Krdzalic otom potom, ali oni su tako odlucili i hajmo sad dat podrsku.
Ne dirati Rozmana po cijenu svega, dat konacno neki ciklus od oet godina pa podvuci crtu, zatim novi ciljevi i sve tako.
I ja sam se nadao ubici na stedini, jednom bas kvalitetnom igracu, ali ok, doslo je sta je doslo, ne svidja mi se Mehmedovic nimalo, Krdzalic otom potom, ali oni su tako odlucili i hajmo sad dat podrsku.
- napoleon72
- Kontakt:
Al ne znam sto je bitna prijateljska utakmica za bilo sta? Na prijateljskoj viceprvak svijeta Francuska sa najjacim sastavom u 90+ jedva dobije BiH na Kosevu. Danas Velez dobi Sahtara, mi onda sa Jesicem mlatnuli prejakog Partizana (a znamo kako je ta sezona zavrsila). Jbg, isto da studenta ne ocjenjujes na ispitu nego mu roknes pitanje usred predavanja pa ako ofula, vidimo se naredne godine kolega. Polahko ba.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Joj kakav ce plač biti kad VAR dodje kod nas 

, Gigara nece nikad gledati Var, sve da nekom od nasih bosnjackih klubova se noge budu lomile protiv Vicinih
Mislim da je ipak bio Kodro trener..?!napoleon72 je napisao/la: ↑03 feb 2024, 21:56Al ne znam sto je bitna prijateljska utakmica za bilo sta? Na prijateljskoj viceprvak svijeta Francuska sa najjacim sastavom u 90+ jedva dobije BiH na Kosevu. Danas Velez dobi Sahtara, mi onda sa Jesicem mlatnuli prejakog Partizana (a znamo kako je ta sezona zavrsila). Jbg, isto da studenta ne ocjenjujes na ispitu nego mu roknes pitanje usred predavanja pa ako ofula, vidimo se naredne godine kolega. Polahko ba.
Nećemo mi nikad naučiti šta je mjera.. Pusti ljude da završe sezonu pa da sudimo.. Razlika između Kopera i nas danas je bila u pristupu.. Oni udarali kao da je takmičarska, mi lagano.. Otud i veliki broj izgubljenih drugih i ničijih lopti.. Prelako su nam rješavali presing i u većini slučajeva iznosili loptu po zemlji..
Ja od naredne polusezone očekujem da smo podigli fizičku spremu koliko se to može za jedan ciklus, i da ćemo izaći sa 'cojones' na svaku tekmu..
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Dave, ErosViverosViv, ronaldo99, sarajevo19461987 i 56 gostiju.