FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

edotabako
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la edotabako » 19 mar 2011, 17:42

Al sam se iznervir'o... Pogotovo kad vrate golmanu...
Al pobjeda je najbitnija. ;) Kakva god da je...
Nego, sta bi sa Robbenom? Nadam se da nije nista opasno.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 19 mar 2011, 18:21

ma **** ti vise ovu peh seezonu u punom smislu roben opet povrijedi se majke mi ko da je od papira pravljen mislim da je dosta ovoga treba ga ili prodati jos dok mozemo velike pare uzeti respekt njemu kao fantastičnom igraču koji je bitan za nasu momčad ali previse su nas njegove i riberyove povrede kostale svega realno ove sezone ili nek ostatane sto ja naravno opet želim ali onda pod hitno dovesti dobru zamjenu za robena jos jedno vrhunsko krilo dovesti nek ima konkurenciju jer svaki put kada on igra strepnja je hoće li se povrijediti i onda ga posle najebemo nemamo adekvatnu zamjenu čast hametu altin.ali on nije ni blizu robenu ista je stavr sa bialalom ali u manjoj mjeru također adekvatnau zamjenu dovesti..ali ovako je previse riskantno jer je on nama jako bitan igrač a **** ti igrača ma koliko on bio kvalitetan ako je skoro non stop povrijeđen i na kraju zbog toga ekipa ispasta ponavljam ili ga prodati pa uezti veliki keš i gledati za budućnost nekog mlađeg dobrog uzeti imajući u vidu da je njemu 27 godina i realno on može na vrhunskom nivou igrati jos 3 eto maksimalno 4 god., ili dovesti neku jaku zamjenu koja ga može sasvim dobro može zamjeniti i odgovoriti zahjevima igre kada roben ne igra da uopste ne osjeti ekipa jer kolko je meni poznato hame odlazi tako da nam treba zamjena nadam se da će sve sa robenom biti dobro . :|

nm_fcbayern
Kontakt:

Post Postao/la nm_fcbayern » 19 mar 2011, 18:28

masala :x :x :x :x :x

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 19 mar 2011, 19:04

Eto Bavarci BVB vodi dobro za vas hehe ;) ;)
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 19 mar 2011, 19:42

effe_sa je napisao/la:@anton: a sto bi odbacivali badstubera??to se sigurno nece desit, dok je moguce da breno ode
Ne na taj način, nego da sad svi govorimo o 2 štopera, a on na klupu. Razmeš?

Bilo ja za oćekivati da ćemo mi igrati katastrofalno poslije Intere, to je bilo jedino na kaj se moglo kladiti ovu tekmu, no da ćemo na kraju pobijediti to nisam mogao niti sanjati!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fala kurci na Riberyu više!!! Već sam si reko, ako neće on ko će? Al eto potrefilo se i ova pobjeda ZLATA je vrijedna. Moram još pohvaliti Buytena iako mi se bljuje kad to moram napraviti! Isto tako nemrem vjerovati da ću pohvaliti van gaala jer je ubacio tymu umjeto Kroosa i to mu je bilo najpametnije kaj je mogao napraviti. Znam da nekima nije jasTno zašto sad to, ali kada nam nije išlo, trebali smo nekoga u vezi koji će stabilizirati tu istu vezu, jer bez stabilne veze ti nemreš napraviti u tekmi ništa. Kad je ubacio Tymu dobili smo tu stabilnost i nekako je Ribery uspio dati gol. BMK, kako, zašto i zbog ćega, ali 3 punkte koje će možda biti presudne dal mi idemo ili neidemo u LP smo osvojili!!!!

[youtube][/youtube]
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 19 mar 2011, 21:15

Komentar za danasnju utakmicu:

Igru brisi, bodove pisi :)
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 20 mar 2011, 11:48

Tek sam odgledao pregled utakmice, mada sam odgledao prvih 20 minuta i vidio 2 gola i odbranjen penal... Onda me posao gonio dalje...
Moram na dušu da stavim Luis Gustavu i penal i primljeni pogodak. Čojk ko da je drogiran bio :evil:
Inače, Kraftu je ovo drugi odbranjeni penal ukupno dosad. Prvi je skinuo Grafiteu u 1. kolu drugog dijela sezone :D

Ribijev gol je bio 4. u 19 nastupa, ali ljepše zvuči podatak da je pri tome skupio 14. asistencija.

Naredna 2 kola bi trebala da naprave neke pomake na tabeli, što se nas tiče. Hannover igra protiv Dortmunda i Mainza, a mi protiv lošije Borussije i Nurnberga. Mišljenja sam da će Hannover prosuti bodova, a to moramo da iskoristimo 8-)
Sent from my Philips Smart TV.

Klare

Post Postao/la Klare » 20 mar 2011, 12:42

Ne možemo reći da pobjeda nije zaslužena. Kada se sve sabere i oduzme bili smo dosta bolji od Freiburga. Vrijeme je bilo da nas malo i ta sreća posluži, jer nas nesreća prati čitavu sezonu, kao i ovu utakmicu. Toliko čudesnih spašavanja protivnika.
Kvalitet Krafta na crti nikad nisam dovodio u pitanje. Eh kada bi samo to bio golmanski zadatak. Sve ostalo što treba imati, on nema.
Luiz Gustavo postavljen tu, morao igrati, ali nakon jedne sjajno odigrane utakmice na stoperu, ovu se totalno izgubio.
Lahm i Pranjić solidno, bez puno grešaka.
van Buyten je jučer držao cijelu odbranu, i već 3-4 utakmicu zaredom igra vrlo dobro.
Kroos poslije Gustava najslabiji, jednostavno ulaskom Tymoshchuka se to najbolje moglo i osjetiti. Koliko je Tymo samo stabilnosti unio u taj vezni red.
Na Gomezove kvalitete neću trošiti riječi. Jednostavno dokazao je u ovoj kao i u većini utakmica da je kompletan napadač.
Kritičari Riberya nek' sada nešto kažu. Jučer je pokazao koliko u njegovom tijelu ima brzine i snage. On je igrač koji donosi prevagu i najbolje krilo na planeti. Mislim da je sada najbolji asistent Bundeslige. Robben koliko god bio dobar nikad neće imati nešto što ima Bilal. Robben je dosta arogantan, prepotentan, što njegovo ponašanje najviše govori.
Mulleru je opalio sasvim opravdano šamar, ali što njemu nikad niko ne uzvrati. Mislim da je on taj koji tokom utakmice najviše gestikulira podignutim rukama i odmahivanjima :evil:
Kad smo kod njega, bilo je samo pitanje vremaena kada će ga naš Gaalonja spržiti ovim forsiranjima.
Schweinsteiger, Altintop i Muller solidno.
Provukli smo se i mislim da je vrlo izgledna ta 2-3 pozicija.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 20 mar 2011, 14:07

Emanuel Pogatetz :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8-)

Zar je dotle doslo da ovakve igrace trazite moj boze moj, sa nerlingerom ce te daleko dogurat :D
BvB Echte Liebe !!!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 20 mar 2011, 14:12

u pondelek bi jupp trebao potpisati...Neželim o tome dalje dok to fakat nenapravi...

Für Montag sei ein Gespräch mit dem derzeitigen Cheftrainer Jupp Heynckes angesetzt, heißt es vom Werks-Klub. Der 65-jährige Heynckes wird Montag seinen Wechsel zum FC Bayern München bekannt geben. Das bestätigte Bayern-Präsident Uli Hoeneß. Lediglich die Unterschrift unter dem Vertrag fehle noch. Heynckes übernimmt das Amt des zum Saisonende scheidenden Niederländers Louis van Gaal.
Damir_BvB je napisao/la:Emanuel Pogatetz :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8-)

Zar je dotle doslo da ovakve igrace trazite moj boze moj, sa nerlingerom ce te daleko dogurat :D

Otkud ti to?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 20 mar 2011, 14:30

Francuski nogometni reprezentativac u redovima Bayerna Franck Ribery pridružio se klupskom suigraču Arjenu Robbenu u omalovažavanju Europa lige...

- Ne mogu zamisliti igranje u Europa ligi. To je najgore što nam se može dogoditi, bilo bi bolje da to natjecanje niti ne igramo. Osvojiti ga ne bi mi ništa značilo – rekao je nedavno Robben, a sada ga je Ribery nadopunio:

- Liga prvaka je nevjerojatno važna za momčad, klub i navijače. Europa liga je smeće i moramo to izbjeći. Najbolji način da to napravimo je da ne razmišljamo o tome. Igrati Europa ligu uopće nije zabavno – rekao je Ribery nakon subotnje 2-1 gostujuće pobjede nad Freiburgom u utakmici 27. bundesligaškog kola u kojoj je zabio pobjednički gol u 88. minuti.

Sedam kola prije kraja sezone Bayernu Liga prvaka, točnije treće mjesto koje vodi u kvalifikacije (drži ga Hannover), bježi dva boda.
a evo sta kaze toni :
uventus striker Luca Toni (33) revealed on Saturday : "The club officials will sign quality players this summer and I hope they will make an attempt for Franck Ribery. I know him well, he is a good guy and a great player. He is one of my best friends since the time I was at Bayern. We keep in touch often and I recently spoke with him about the near future. Ribery is not entirely happy at Bayern and I told him to join Juventus - we'll see what happens in a few months".JA BIH SE PRAVO ZABRINUO ,RASPADATE SE PRAVO :lol:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 mar 2011, 15:26

Interesantno da na ovoj (već staroj) listi nisam naveo vjerovatno budućeg trenera Bayerna. :lol:
Pa evo vam nova anketa, gdje sam ja glasao za zadnju opciju. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 20 mar 2011, 15:35

ja vam kazem da ste trebali rajkarda dovesti,covjek je koliko ja znam bez posla,preferira napadacki fudbal,koji u njemackoj moze lahko uspjeti,jesnostavno ima sve kvalitete za klupu bayerna ali to odlucuju u upravi bavaraca
Mes Que Un Club

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 mar 2011, 15:37

Klare je napisao/la: Kvalitet Krafta na crti nikad nisam dovodio u pitanje. Eh kada bi samo to bio golmanski zadatak. Sve ostalo što treba imati, on nema.
De nam još koji put ponovi da je loš pri istrčavanju (juče demantovo), prijem lopte i njeno degažiranje (ima mjesta za popravak). :lol:
Mladi soko je mentalno jak, panter na liniji.
Dobro, nije baš siguran u zraku kao dugonja Manuel, ali zato neće primiti gol sa 73 metra. :lol: I time učiniti uslugu Eintrachtu da prekine post bez postignutog gola od (ne znam ni ja tačno) 8-9 utakmica ili od jesenjeg dijela sezone.

P.S. Špreha li Rajkard Dojč? :? Ma on nije tema, dosta je omražen u Njemačkoj zbog onog pljuvanja Völler-a.
Za Pogaču se mogu samo nasmijati. :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 20 mar 2011, 15:40

BvB Echte Liebe !!!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 20 mar 2011, 15:47

geronimo je napisao/la:Interesantno da na ovoj (već staroj) listi nisam naveo vjerovatno budućeg trenera Bayerna. :lol:
Pa evo vam nova anketa, gdje sam ja glasao za zadnju opciju. :mrgreen:
Zadnja opcija svakako, ne znam kako su njega uspjeli iskopati. Kvalitetnijih i perspektivnijih trenera svakako ima u Njemackoj.
#divovi

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 20 mar 2011, 16:37

pa necemo sad toliko osporavati Juppa kao da je nesposoban.Covjek odrzaje leverkusen na 2 poziciji a to nije mala stvar.....Treba da vidimo kako ce drzati bayern....Otkud znamo....mozda je bas on trener koji nam treba :lol: :lol:
Dosta nagadjamo a znamo da je iskusan,znamo da poznaje bayern i njegov sistem i ako bi iko mogao da od ovako kriticnog bayerna napravi nesto, ja mislim da bi to mogao Jupp 8-)
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 20 mar 2011, 17:08

jupp bi mogao biti dobro rjesenje...posto ga smatram dobrim trenerom glasao sam za prvu opciju, a jos bolje rjesenje bi bilo guus hiddink...velika je steta sto jupp nije ostao onda kada je preuzeo od klinsmana mjesto i bio samo 5 utakmica trener....on tada valjda nije vise razmisljao bilo koga preuzimat, al osladilo mu se poslije i preuzeo apotekare.....sto se rajkarda tice , ne, ne i ne....hvala Bogu pa on nije kandidat nit se spominjao, ja njega ne cijenim nesto ko strucnjaka...bio veliki fudbaler ko trener i nije nesto....a s rajkardom bi brzo problemi se pojavili, prije nego s van gaalom i treba nam neko unijet stabilnost pozada, moze biti atraktivnog fudbala,al hocu onu bayernovu defanzivnu sigurnost...uvijek je bayern krasila kompaktnost i to zelim vidjet a tek iz te kompaktnosti ofanzivu
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 20 mar 2011, 18:54

nije mi jasno zbog cega se moji postovi brisu vec dva za redom, a neki debilizam tu stoji i niko ga nedira,,,,adio ovom forumu i ovoj temi mal duze
VOLIM BAYERN

voLume
Kontakt:

Post Postao/la voLume » 20 mar 2011, 20:15

slika
Ribery: Europa liga je smeće
Francuski nogometni reprezentativac u redovima Bayerna Franck Ribery pridružio se klupskom suigraču Arjenu Robbenu u omalovažavanju Europa lige...

- Ne mogu zamisliti igranje u Europa ligi. To je najgore što nam se može dogoditi, bilo bi bolje da to natjecanje niti ne igramo. Osvojiti ga ne bi mi ništa značilo – rekao je nedavno Robben, a sada ga je Ribery nadopunio:

- Liga prvaka je nevjerojatno važna za momčad, klub i navijače. Europa liga je smeće i moramo to izbjeći. Najbolji način da to napravimo je da ne razmišljamo o tome. Igrati Europa ligu uopće nije zabavno – rekao je Ribery nakon subotnje 2-1 gostujuće pobjede nad Freiburgom u utakmici 27. bundesligaškog kola u kojoj je zabio pobjednički gol u 88. minuti.

Sedam kola prije kraja sezone Bayernu Liga prvaka, točnije treće mjesto koje vodi u kvalifikacije (drži ga Hannover), bježi dva boda.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.