Premijer liga BiH - aktuelno
- BordoBBoja
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Svaka cast nasoj filijali na pobjedi nad sahtarom
Nismo losi uopce cim nam filijala pobjedi ukrajinskog prvaka
Nismo losi uopce cim nam filijala pobjedi ukrajinskog prvaka
-
- Kontakt:
Zato ste kanta za nabijanje u evropi kad izađete i jedni i drugi, jer bez sudija vas nema nigdje. Opste poznata stvar, samo ziviti u zamišljenom svijetu.
“Nije važno učestvovovati, važno je pobjediti.”
“Ako misliš pobjediti, ne smiješ izgubiti.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”
Zato se vama uz sve troškove otvorilo deveto mjesto ako to akrap fino posloži,nama dosta treće mjesto,borba za kup i zarađen koji milion od transfera,idemo dalje...19vendetta87 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 10:54Sto se ti duskice brines za nas? Bolje ti je gledaj svoje probleme, ove sezone ste isputili titulu pripremnih utakmica, a Velez pobjedio Sahtar.jurisicduska je napisao/la: ↑04 feb 2024, 10:49Za sta se tačno sprema Željezničar ?
Romanija
Međusobni duel
Hrvace
Neretvanac
Međugorje
U19
Meni ovo ne djeluju ko pripreme premijerligaša. Uigras se protiv ovih i onda ti dođe Zrinjski neće znati jesu posli ili došli, a i s ovim imaju problema. Da se liga napravi od ovih timova bili bi 4.
Opet necete osvojiti trofej treceg mjesta
A kad ode vicko opet cvajta,a mi bez obzira na sve situacije i okolnosti uvijek u borbi za trofeje i evropu i nikad u borbi za opstanakbagniadiluca je napisao/la: ↑04 feb 2024, 11:51Majstore vas ne treba niko podjebavati vi ste šega sami od sebe, sa tolikim parama i ulaganjima gola borba za 3 mjesto i tako iz godine u godinu....Vanja8 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 11:47Ti ne citas izgleda dobro ili ne razumijes bas latinicu najbolje...bagniadiluca je napisao/la: ↑04 feb 2024, 11:41
Banjaluka ima najuspješniji sportski kolektiv u BIH, tim koji ima više titula nego svi BH klubovi zajedno u tri najgledanija sporta i nije imala u to vrijeme kapaciteta i para i koječega da isprati u fudbalu, ali i pored toga imamo 14 sezona u prvoj ligi Juge i kup Maršala, pored toga dve titula u BIH, na putu je treća i kup...i šta sad ja ne smijem da podjebavam Horde ili Manijake ? Pa vi se zajedno sa Vulturesima podjebavali skretničare, zajedno na tribini bili !
PONAVLJAM ti only, @Only druze ne odnosi se na tebe, nikome ja ne branim, niti mogu zabraniti, ali bolan,nametati se na ovakav nacin, nekako mi izgleda ko da bih ja prijetio i zayebavao Usyaka...
![]()
Zadnja izmjena: Anex, dana/u 04 feb 2024, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
Cim je skinuo onaj oxygen tank ljetos preporodio se jeVanja8 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 12:01Selam buraz...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 12:00Jednom pobjedili Atromitos i Orebro i umislili da su neki gigantVanja8 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 11:47
Ti ne citas izgleda dobro ili ne razumijes bas latinicu najbolje...
PONAVLJAM ti only, @Only druze ne odnosi se na tebe, nikome ja ne branim, niti mogu zabraniti, ali bolan,nametati se na ovakav nacin, nekako mi izgleda ko da bih ja prijetio i zayebavao Usyaka...
![]()
![]()
![]()
Kakav nam je Gulli...?
Uziva u Mostarskom zraku
Cak je zabio gol jucer evrospkom gigantu Sahtaru
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Neka hvala Bogu, bas mi je drago, znaci da ce u optimalnoj formi zapoceti slijedecu sezonu u svom maticnom klubu...Hvala, ali eto valjao je i on vama...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 12:32Cim je skinuo onaj oxygen tank ljetos preporodio se jeVanja8 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 12:01Selam buraz...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 12:00
Jednom pobjedili Atromitos i Orebro i umislili da su neki gigant![]()
![]()
Kakav nam je Gulli...?
Uziva u Mostarskom zraku

Valjao nam je, hvala sto ste nam pomogli da završimo prošlu polusezonu ispred sarajevskih klubovaVanja8 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 12:35Neka hvala Bogu, bas mi je drago, znaci da ce u optimalnoj formi zapoceti slijedecu sezonu u svom maticnom klubu...Hvala, ali eto valjao je i on vama...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 12:32Cim je skinuo onaj oxygen tank ljetos preporodio se je
Uziva u Mostarskom zraku
Cak je zabio gol jucer evrospkom gigantu Sahtaru![]()
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ma nista buraz, uvijek cemo mi vama pomoci, nikakav problem...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 12:38Valjao nam je, hvala sto ste nam pomogli da završimo prošlu polusezonu ispred sarajevskih klubovaVanja8 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 12:35Neka hvala Bogu, bas mi je drago, znaci da ce u optimalnoj formi zapoceti slijedecu sezonu u svom maticnom klubu...Hvala, ali eto valjao je i on vama...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 12:32
Cim je skinuo onaj oxygen tank ljetos preporodio se je
Uziva u Mostarskom zraku
- bagniadiluca
- Kontakt:
Dobro mi cvajta a vi pod stečaj kad Mirvić zavrne pipu a dugovi ostanuAnex je napisao/la: ↑04 feb 2024, 12:32A kad ode vicko opet cvajta,a mi bez obzira na sve situacije i okolnosti uvijek u borbi za trofeje i evropu i nikad u borbi za opstanakbagniadiluca je napisao/la: ↑04 feb 2024, 11:51Majstore vas ne treba niko podjebavati vi ste šega sami od sebe, sa tolikim parama i ulaganjima gola borba za 3 mjesto i tako iz godine u godinu....Vanja8 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 11:47
Ti ne citas izgleda dobro ili ne razumijes bas latinicu najbolje...
![]()

LETS GO FIGHTER
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Bice jos posudbi. Ima tu igraca u nssem rosteru koje treba na kaljenje kod vas, necemo ih sve u Celik i Slobodu slati ne briniteOnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 12:32Cim je skinuo onaj oxygen tank ljetos preporodio se jeVanja8 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 12:01Selam buraz...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 12:00
Jednom pobjedili Atromitos i Orebro i umislili da su neki gigant![]()
![]()
Kakav nam je Gulli...?
Uziva u Mostarskom zraku

A šta ako ne zavrne,vi o našem gašenju maštate godinama,i da ode Mirvić opet se borimo za vrh,preveliko je Sarajevo da bi doživjelo sudbinu koju mu vi priželjkujetebagniadiluca je napisao/la: ↑04 feb 2024, 12:47Dobro mi cvajta a vi pod stečaj kad Mirvić zavrne pipu a dugovi ostanuAnex je napisao/la: ↑04 feb 2024, 12:32A kad ode vicko opet cvajta,a mi bez obzira na sve situacije i okolnosti uvijek u borbi za trofeje i evropu i nikad u borbi za opstanakbagniadiluca je napisao/la: ↑04 feb 2024, 11:51
Majstore vas ne treba niko podjebavati vi ste šega sami od sebe, sa tolikim parama i ulaganjima gola borba za 3 mjesto i tako iz godine u godinu....![]()
To vam je vrhunac moći ali samo na polusezoni,sačekaj kraj možda vas i željo stigne a iza Sarajeva ćete biti svakakoOnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 12:38Valjao nam je, hvala sto ste nam pomogli da završimo prošlu polusezonu ispred sarajevskih klubovaVanja8 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 12:35Neka hvala Bogu, bas mi je drago, znaci da ce u optimalnoj formi zapoceti slijedecu sezonu u svom maticnom klubu...Hvala, ali eto valjao je i on vama...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 12:32
Cim je skinuo onaj oxygen tank ljetos preporodio se je
Uziva u Mostarskom zraku
Gledaj anexa sto se upalio, deset postova za deset minuta. Boli ga kurko, sad se može kurrčit ipak su dobili veliku Romaniju, i to sa dva gola razlike. Golemo.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
- bagniadiluca
- Kontakt:
Šta ako Vico dobije još jedan mandat?Anex je napisao/la: ↑04 feb 2024, 13:06A šta ako ne zavrne,vi o našem gašenju maštate godinama,i da ode Mirvić opet se borimo za vrh,preveliko je Sarajevo da bi doživjelo sudbinu koju mu vi priželjkujetebagniadiluca je napisao/la: ↑04 feb 2024, 12:47Dobro mi cvajta a vi pod stečaj kad Mirvić zavrne pipu a dugovi ostanu![]()

LETS GO FIGHTER
-
- Kontakt:
Anexić je vaš psić, a ne naš
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Mama ti je moj psić tj kujica
Ja vam čestitam na svakom trofeju prije vice a i ako dobije opet mandat za svaki pošten trofej pružam ruku a ti što su uzimali pare za spletke dabogda im se sve vratilo bez obzira o kojem se klubu radibagniadiluca je napisao/la: ↑04 feb 2024, 13:23Šta ako Vico dobije još jedan mandat?Anex je napisao/la: ↑04 feb 2024, 13:06A šta ako ne zavrne,vi o našem gašenju maštate godinama,i da ode Mirvić opet se borimo za vrh,preveliko je Sarajevo da bi doživjelo sudbinu koju mu vi priželjkujetebagniadiluca je napisao/la: ↑04 feb 2024, 12:47
Dobro mi cvajta a vi pod stečaj kad Mirvić zavrne pipu a dugovi ostanu![]()
između ostalog hvala ti što se brinete za nas ali mi smo i bez Vice osvajali i prvenstvo i kup
a i da znaš kao što ne znaš, u ovom momentu da Vico ode i Borac preuzme čovjek koji je u par navrata trebao da preuzme Borac ali nije mogao zbog više sile, a to je Vedran Pušić, Banjalučanin koji živi za Borac a ima love ne može je krava pojesti, tek tad bi bila totalna dominacija ! Al doćiće i to na svoje ne brini...trenutni cilj je da se onih 100k što je Žepče Limorad uplatilo na račun bahatog Željezničara naplati u vidu selidbe u drugu ligu
![]()
-
- Kontakt:
Nije ti to lijepo kolegaAnex je napisao/la: ↑04 feb 2024, 13:35Mama ti je moj psić tj kujica
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], jurisicduska i 20 gostiju.