Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Flashback Mane na Etihadu.
Miriše mi mirše
Miriše mi mirše
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Igraš ko **** I 1:1 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- jasonstatham
- Kontakt:
Kad te vile pronosaju. Iz ničega 1:1. Jbg, šampionski. 

Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
mah oni su klasicne luzercine, ozbiljni tim bi nas rijesio u prvom pol.
Hajde samo vadi ryana i gakpa pa da motamo kablove
Hajde samo vadi ryana i gakpa pa da motamo kablove
Ne mogu da vjerujem sta ova dva holandeza rade citavo poluvrijeme. Nafaka cista 1:1
Polako ljudi hahaha s ovakvom igrom u drugom poluvremenu ce nam dati 3
Jedna od onih utakmica gdje pozelis da je vezni red Hendo Gini i Milner da ih pregaze trkom. Intenzitet Arsenala na previsokom nivou za sad.
Jedna od onih utakmica gdje pozelis da je vezni red Hendo Gini i Milner da ih pregaze trkom. Intenzitet Arsenala na previsokom nivou za sad.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Misliš gdje poželiš da imaš 11 igrača na terenu?
Bez obzira sto smo izjednacili,jako lose prvo poluvrijeme. Veliki problemi sa iznosenjem lopte. Ubise nas presingom. Konate se hvala Bogu malo dozvo, Trent jos spava. Mac Allister je jedini na nivou. Napad odsjecen i jalov. Morace ovo dosta bolje ako hocemo i x zadrzati.
Srce, čast i ponos!
Više mi je Joe bio u sredini od Trenta.
Graven fina lopta za Lucha. Gore teško da može od ovog sranja u prvom poluvremenu.
Nek ih sad malo Jurgen našamara pa da se nadamo Thiagu i Darwizziju u nastavku.
Graven fina lopta za Lucha. Gore teško da može od ovog sranja u prvom poluvremenu.
Nek ih sad malo Jurgen našamara pa da se nadamo Thiagu i Darwizziju u nastavku.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ako kojim slučajem okrenu ovo, sutra je odmah nagrada kiks Citya.
Daj Nuneza da asistira
Najgora utakmica Trenta ove sezone
Zuti Konate i Gomez vs Martinelli desno auu
Zuti Konate i Gomez vs Martinelli desno auu
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sad bez ojebina do kraja 

Idemoooo sad jako
Hajde razumijem da je Konate crni babun i ovakve reakcije ima tokom utakmice ali Virgil
Ništa od titule
Šanse ne možemo stvoriti. Najgora utakmice sezone daleko.
Eliott je jos gori od Gravena u veznom redu, spor slab nit dribla nit dodaje nista
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.