Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kažem ja, raspad sezone kreće danas.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- jasonstatham
- Kontakt:
Šteta. Ovo danas je bilo baš loše, najlošije ove sezone. Neprepoznatljivo loše.
Ima još 14, a i dalje je sve do Liverpoola.
Ima još 14, a i dalje je sve do Liverpoola.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Ponižavanje.
Gori I ja kad se nadam.
Gori I ja kad se nadam.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Eliott ko dijete od 10 godina kad dodje igrat s srednjoskolcima
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Haos lose, na nivou proslosezonskih utakmica. A sto je najtuznije od svega i sa ovako losom igrom smo mogli makar x izvuc da nije bilo onog autizma kod drugog gola.
Srce, čast i ponos!
Najgori meč sezone, sramotno od prve do zadnje sekunde.
Kakvo blamiranje.
Kakvo blamiranje.
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Cirkuz u odbrani Liverpula.
Čekao se ovakav kiks, koliko smo utakmica okrnjeni igrali samo je bilo pitanje momenta kad će to da dođe na naplatu.
Večeras se nije mogao izvući pozitivan rezultat ni pomoć u trikova. Arsenal koliko god bio loš u realizaciji ovako lošu igru Liverpoola nije mogao da ne iskoristi.
Večeras se nije mogao izvući pozitivan rezultat ni pomoć u trikova. Arsenal koliko god bio loš u realizaciji ovako lošu igru Liverpoola nije mogao da ne iskoristi.
- JayCatwright
- Kontakt:
Što manje Gravenbercha do kraja sezone i ne sumnjam u dobre rezultate. Arsenal ce zavrsiti 10 bodova ispod nas i Citya do kraja sezone.
Moralo se negdje i loše odigrati, šteta što je baš moralo biti večeras. Odraditi sad ovaj lakši dio rasporeda, pa ćemo vidjeti kuda ide ovaj brod.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Šteta, s kakvom ekipom smo na prvom mjestu u februaru.. tek će se vidjeti koliki je Klopp čudotvorac kad ode. Toliko povreda i izostanaka, sudijskih sranja zadnjih par mjeseci, afcon opet sjeba Salaha, Gomez nema gdje nije igrao u odbrani nevjerovatno je da su uopšte u top3.
Arsenal je godinu ispred i to se večeras i pokazalo, na ekipu koja se prošle sezone borila za titulu dodali možda i najbolju 6icu trenutno na svijetu.
Arsenal je godinu ispred i to se večeras i pokazalo, na ekipu koja se prošle sezone borila za titulu dodali možda i najbolju 6icu trenutno na svijetu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Valjda nije ozbiljnije sa Szobom. Još Salah i opet smo manje više kompletni. City je po meni favorit najvise radi rasporeda, rekao bih 60-40 na njihovu stranu nakon ovog poraza.
Jednostavno Eliot nije igrac za liverpoola i nikad nije bio
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Dobro su igrali ove sezone da si mogu dopustiti ovaj poraz I ostati u utrci za titulu. Roviti ili povrijedeni igraci. Idemo dalje.
-
Invincibles14
- Kontakt:
Citiramo se na kraju sezone vidoviti MilaneJayCatwright je napisao/la: ↑04 feb 2024, 19:38Što manje Gravenbercha do kraja sezone i ne sumnjam u dobre rezultate. Arsenal ce zavrsiti 10 bodova ispod nas i Citya do kraja sezone.
Ti si kriv jer si odgovorio na moj post jutros i tako razbio ritual prije meča.
Ti takođe nisi na početku najavio da igramo sa 10 igrača.
U startu se moglo predvidjeti da će ovo biti horor utakmica.
Bio bih optimističnija da je Adrian na golu, Alisson u vezi. Makar bi bilo 11 na 11.
- JayCatwright
- Kontakt:
Gledaj ove leđende
Zivi za utakmice poput ove
Moralo se kad tad izgubiti.1 zaslužen poraz ove sezone.Kad vratim vrijeme nazad , da budemo 1 a februar nisam se nikad nadao.Utakmica po utakmicu Arsenal će sigurno kiksati , ostaje City , ali i oni obje da dobiju sa Brentfordom 1 bod više , ima tekma na Anfieldu.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.