BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
Sindikat12
- Kontakt:
Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Tabakovic 14 golova
Demirovic 11 golova
Napadac su nam u formi, samo da nastave ovako do baraza. Ostalo sto je dobro, Krunic, Kolasinac, Dedic, Anel i Barisic i golmani, i vrijedno spomena igraci koji igraju ”desetke” u jako finoj su formi.
Tahirovic standardan i dobar samo sad je dosao Henderson pa cemo vidjet sta ce biti.
Ako ovako ostane do baraza, fino izlgeda. Par igraca u jako fino formi, i sto je bitno od ovih bitniji igraca svi igraju.
Dedic-Anel-Barisic-Kola
Krunic-Benjo
Steva Haris H Ermedin
Dzeko
Ja bi ovako pokusao.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ne mozemo mi igrati sa samo 4 nazad. Valjda su Luksemburg i Portugal primjer da smo kanta za nabijanje kad igramo u toj formacijiSindikat12 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 11:22Dzeko 20 golova
Tabakovic 14 golova
Demirovic 11 golova
Napadac su nam u formi, samo da nastave ovako do baraza. Ostalo sto je dobro, Krunic, Kolasinac, Dedic, Anel i Barisic i golmani, i vrijedno spomena igraci koji igraju ”desetke” u jako finoj su formi.
Tahirovic standardan i dobar samo sad je dosao Henderson pa cemo vidjet sta ce biti.
Ako ovako ostane do baraza, fino izlgeda. Par igraca u jako fino formi, i sto je bitno od ovih bitniji igraca svi igraju.
Dedic-Anel-Barisic-Kola
Krunic-Benjo
Steva Haris H Ermedin
Dzeko
Ja bi ovako pokusao.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Znam prijatelju i ja sam za 3 nazad, ali koliko sam cuo 90% je sigurno da cemo igrat 4-2-3-119vendetta87 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 12:09Ne mozemo mi igrati sa samo 4 nazad. Valjda su Luksemburg i Portugal primjer da smo kanta za nabijanje kad igramo u toj formacijiSindikat12 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 11:22Dzeko 20 golova
Tabakovic 14 golova
Demirovic 11 golova
Dedic-Anel-Barisic-Kola
Krunic-Benjo
Steva Haris H Ermedin
Dzeko
Ja bi ovako pokusao.
- muhamedhulk
- Kontakt:
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ova formacija je ravna samoubistvu
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- AndreWilliams
- Kontakt:
Golman
Dedic-Ahmedhodzic-Barisic-Kolasinac-Gazibegovic
Pjanic-Tahirovic-Krunic
Dzeko-Demirovic
Samo se zatvoriti, a gore sta uradimo, a uradicemo nesto, ha ja!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
gdje se toliko govori o njemu
ima on pure pojesti da bi dosao u pricu uopste..nego, on igra seniorski fudbal:-)
Samo ne Barišić, prije Toni Šunjić ili Bičakčić.AndreWilliams je napisao/la: ↑04 feb 2024, 13:34Ma samo 5-3-2 dolazi u obzir.
Golman
Dedic-Ahmedhodzic-Barisic-Kolasinac-Gazibegovic
Pjanic-Tahirovic-Krunic
Dzeko-Demirovic
Samo se zatvoriti, a gore sta uradimo, a uradicemo nesto, ha ja!
Nego kako bi (pitanje za sve) izgledao ovaj 4-5-1: Vasilj (Šehić) - Dedić, Ahmedhodžić, Hadžikadunić, Kolašinac-Pjanić, Krunić- Hajradinović (Bašić)-Stevanović, Demirović - Džeko ? Preofanzivno za Ukrajinu, prolazili bi nam kroz sredinu lako?
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Nemamo krila.To je najveci problem ove reprezentacije sto 5 godina nismo nasli zamjenu za Viscu.Od krila imas Stevanovica 34 godine i to je to.Ostalo izmisljaj pozicije igracima koje ne igraju u svojim klubovima.Demirovic nije krilo nek shvate tupani vec jednom.19vendetta87 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 12:58Em nemamo kvalitetan stoperski par, em nemamo pravog destruktivca na zadnjem veznom.
Ova formacija je ravna samoubistvu
Hamulic isto nije krilo samo izmisljamo bezveze.
Proslo okupljanje zvao Menala koji je mrtva rezerva u Dinamu tad bio sad otisao u Celje i Ziljkica koji je kod nas tad bio na tribinama koliko je lose igrao i zvizdalo mu se
Umjesto da se pozvao Hasic koji igra u odlicnoj formi+mladji od obojice 5-6 godina i da se isproba jer ocito ni u jednoj ligi nemamo bar respektabilno krilo a za njih je bolje izmisljati pozicije nego dati mladom igracu iz nase lige priliku pa taman i bio najbolji igrac lige.Fuj.Nek rade sta hoce vala svakako ce nas ukrajinci ubit nogama.
Posto nemamo krila a imamo 5 napadaca logicno bi bilo da se predje na 352 sa wingbackovima pa sta Bog dadne ali ko zna kakvu li nas vrli strucnjak Savo ima zamisao
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Obavezno s 3 pozadi krenuti a jedan od njih treba biti Kolasinac. Igra to u Atalanti, igrao je u Marseju. Ne treba izmišljati toplu vodu.
Riješi defanzivu, a gore sta uradiš. Ne treba nam repriza Portugala i Slovacke.
Nadam se da ce Savo ovaj put poslušati Dzeku.
Stoperski par Ahmedhodzic-Barisic je krajnje nepouzdan i neiskusan. Ahmedhodzic-Hadzikadunic koji ne igra isti slučaj.
Samo 3 nazad i to je to.
Ako kojim slučajem krene s 2 stopera, onda obavezno s dva DM-a ispred odbrane, ali bukvalno.
Vasilj
Ahmedhodžić Barišić Kolašinac
Dedić Krunić Tahirović Gazibegović
Demirović Rahmanović
Džeko
Sa 4 nazada mi nemamo šta tražiti, jedino pokušati 41212 ali nije vrijeme za eksperimentiranje. Svaka formacija sa krilima je propast, jednostavno nemamo krila, Stevanović zadnju dobro odigrao Bog zna kada. Lijevo krilo zar ima potrebe da se spominje uopšte? Jedno vrijeme Menalo obećavao a onda ništa. Demirovića gurati lijevo kao da izlaziš sa 10 igrača na teren, Pjanić isključivo klupa treba nam neko ko može igrati jakim tempom, Hadžiahmetovića ne znam treba li uopšte zvati momak ne znam da je ikada odigrao utakmicu da valja za reprezentaciju.
Ali sa obzirom na selektora očekivam neku 433 gdje će vezni držati Pjanić, Hadžiahmetović i Hajradinović. Lijevo krilo Demirović ili Hamulić, desno Stevanović. Nakon drugog gola što primimo ide neka izmjena tipa Tabaković na krilo umjesto Stevanovića i sl.
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Hadziahmetović je povrijeđen i EURO bi propustio u slučaju plasmana.H8Z7 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 21:49Volio bih vidjeti ekipu u 3421
Vasilj
Ahmedhodžić Barišić Kolašinac
Dedić Krunić Tahirović Gazibegović
Demirović Rahmanović
Džeko
Sa 4 nazada mi nemamo šta tražiti, jedino pokušati 41212 ali nije vrijeme za eksperimentiranje. Svaka formacija sa krilima je propast, jednostavno nemamo krila, Stevanović zadnju dobro odigrao Bog zna kada. Lijevo krilo zar ima potrebe da se spominje uopšte? Jedno vrijeme Menalo obećavao a onda ništa. Demirovića gurati lijevo kao da izlaziš sa 10 igrača na teren, Pjanić isključivo klupa treba nam neko ko može igrati jakim tempom, Hadžiahmetovića ne znam treba li uopšte zvati momak ne znam da je ikada odigrao utakmicu da valja za reprezentaciju.
Ali sa obzirom na selektora očekivam neku 433 gdje će vezni držati Pjanić, Hadžiahmetović i Hajradinović. Lijevo krilo Demirović ili Hamulić, desno Stevanović. Nakon drugog gola što primimo ide neka izmjena tipa Tabaković na krilo umjesto Stevanovića i sl.
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Trenutno korisnika/ca: alemsa, bavarian_bk, bhfanatic14, Blackwargreymon, boki86, Bosanac90, brig, Brokula, Cautinho, CHR, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, Daduli, darker10, delko, eaglebvb09, ELDIABLO20, enobarca, exampLe., Garfield, GrbavicaHrammm, Gunner4, hansbosna, Hrasno15, invincible1921, J1897, Jadnimi, jasmin10, karajlo, lakilone, Lavcina, Lekqqq1921, LondonBlues, MaroonBjelave, Marsiano, miki09, MikiPirs, Mocvara1991, muhamedhulk, Muumii, napapijri1987, nebeskasila, nerkolfc, NEZALAGANJE, Poligon10, rio_Ferdy88, rishovski, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, Sveti, THEC, tutankamon1905, ultrazonfa, USB, UtdBiH21, Wagner96, zemuntrg, Zrinjaaaa i 548 gostiju.