PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Taj ti je u Computer ------> Documents ----> Konami -----> PES6
- Donnie Darko
- Kontakt:
sad ce vam juventus napisati rezultate cetverosatne sjednice
kasnije ide presica i zrijeb.
Savez užurbano radi nakon što su došle nove snage u savez krenulo se u pripreme za narednu sezonu, nakon jučerašnje sjednice koja je bila zatvorena za javnost, danas se održala druga, koja je isto tako bila zatvorena za javnost
:
Od četiri člana saveza tri su bila prisutna, tako da se sjednica mogla održati, član saveza EMIR_ZENICA je bio opravdano odsutan.
Odluke sa sjednice:
1. Pravila lige za narednu sezonu:
1. Izvlačenje timova: (u jednom "bubnju" će biti igrači, a u drugom timovi)
2. Prvih 16 klubova (igrača) koji budu izvučeni ulaze u Grupu 1, dok preostali 16 ulaze u drugu grupu.
3. Odlučeno je da umjesto Palerma bude ubačen Birmingham, iako je meni bilo teško odreći se jednog Talijana, većina je odlučila.
(ali opravdano, jer je Palermo slab na pes-u).
Savez ss.ba PES 6 lige (Donie_Darko, Golgetter, Juventus 0244 i EMIR_ZENICA)
Toliko za sad, ako imate prijedloge za ovaj prvi dio oko pravila slobodno predložite, a za ovaj drugi teško da će biti izmejna, jer je već sve dogovoreno. Trebao bi biti aBd live prijenos izvlačenja timova.
Od četiri člana saveza tri su bila prisutna, tako da se sjednica mogla održati, član saveza EMIR_ZENICA je bio opravdano odsutan.
Odluke sa sjednice:
1. Pravila lige za narednu sezonu:
2. Određen je tok izvlačenja klubova i grupa (koji bi se trebao aBd večeras obaviti):1.Svaki igrač mora imati deemaz patch 6.0 ( Deemaz patch je jedini dozvoljen za online igru ! ).
2. Svaki igrac ce dobiti po 1 klub ( nakon zrijeba koji ce se obaviti )
3.Opcije za igru : the game settings will be the following:
time: 10min
Pauses: 6
time: normal
condition: normal
injuries: yes
extra time: no
penalties: no
No of players to change: 3
Weather: sloboda izbora
Season: sloboda izbora
4. Pobjednik postavlja screenshotove na kraju utakmice ( strijelci i rezultat)!
5.Igraci ne smiju napustati igru u sred utakmice za to nema opravdanja i ko to uradi izgubit ce utakmicu sa 3:0 ! (ako se vise puta ovo dogodi savez ima pravo kazniti igrača, a kazne su:
-Izbacivanje iz lige
-Oduzimanje bodova
6.Ako jedan od igraca ne odigra utakmicu gubi sa 3:0 !
7.Ako ni jedan od igrača ne odigra utakmicu (odnosno ne napise post da moze igrati) do sljedećeg kola utakmica se registruje rezultatom 0:0, a bodovi ne idu nikom.
8. Igraci sami dogovaraju vrijeme utakmice ! Utakmice se moraju odigrati do sljedeceg kola !
9. Kola se igraju:
-ponedjeljak i utorak - prvo kolo
-srijeda, četvrtak i petak- drugo kolo,
-subota i nedjelja- treće kolo itd.
10. Ko ne odigra 3 utakmice automatski ce biti izbacen !
11.Ko se ovoga ne bude pridrzavao nece moci da igra ss.ba ligu !
12. Savez ima pravo na dodatne izmjene i dopune pravila!
1. Izvlačenje timova: (u jednom "bubnju" će biti igrači, a u drugom timovi)
2. Prvih 16 klubova (igrača) koji budu izvučeni ulaze u Grupu 1, dok preostali 16 ulaze u drugu grupu.
3. Odlučeno je da umjesto Palerma bude ubačen Birmingham, iako je meni bilo teško odreći se jednog Talijana, većina je odlučila.
Savez ss.ba PES 6 lige (Donie_Darko, Golgetter, Juventus 0244 i EMIR_ZENICA)
Toliko za sad, ako imate prijedloge za ovaj prvi dio oko pravila slobodno predložite, a za ovaj drugi teško da će biti izmejna, jer je već sve dogovoreno. Trebao bi biti aBd live prijenos izvlačenja timova.
- Donnie Darko
- Kontakt:

ajmo parmaaa!
- Donnie Darko
- Kontakt:
znal neko sta je sa 3nemyem i cilic lfc-om (elnino)? imal ih neko na fejsu, msnu da im kaze da se prijave dok nije kasno 
-
jasko_juve
- Kontakt:
e ja sam se prijavio tamo na temi predvidjenoj za to i htio bih da ucestvujem, samo ne znam da li sam zakasnio ??? 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
-
jasko_juve
- Kontakt:
nikad nije kasno da se ljubi strasnodziza_23 je napisao/la:e ja sam se prijavio tamo na temi predvidjenoj za to i htio bih da ucestvujem, samo ne znam da li sam zakasnio ???
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Donnie Darko
- Kontakt:
nisi zakasnio, nego hoces li sigurno biti aktivan?dziza_23 je napisao/la:e ja sam se prijavio tamo na temi predvidjenoj za to i htio bih da ucestvujem, samo ne znam da li sam zakasnio ???
zato zasto je tako savez odlucio, igra se slabijim timovima ( jos treba da ti pola tima bude sa onom strelicom dolejasko_juve je napisao/la:zasto condition ne bude random???
Čestitam Unforgottenu na prolazku u finalu, a meni više sreće nardne sezone, nije bio moj dan, prva 3:3, drugu izgubio 2:0, sasvim zaslužena pobjeda.
- Donnie Darko
- Kontakt:
juve kad cemo za trece? 
Sta je ovo ko je u finalu, nema euforije kao da se i neigra zavrsnica, svi se vec okrenuli slijedecoj sezoni, nema podbadanja, zezanja, press-konferencija, izvjestaja, nista, samo se postave rezz na sluzbenoj i to je to...Dajte malo emocija 
- Unforgotten
- Kontakt:
Kad ćemo finale?jasko_juve je napisao/la:zasto condition ne bude random???
@drH
sad će uslijediti jedna poduža pressica u prostorijama njemačkog finaliste
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Pa to to, hajmo malo zivnutUnforgotten je napisao/la:@drH sad će uslijediti jedna poduža pressica u prostorijama njemačkog finaliste
- Donnie Darko
- Kontakt:
trece mjesto:drH je napisao/la:Sta je ovo ko je u finalu, nema euforije kao da se i neigra zavrsnica, svi se vec okrenuli slijedecoj sezoni, nema podbadanja, zezanja, press-konferencija, izvjestaja, nista, samo se postave rezz na sluzbenoj i to je to...Dajte malo emocija
valencia - atletico madrid
finale:
borussia dortmund - aston villa
- Donnie Darko
- Kontakt:
joj kako bi bilo dobro kad bi mogli napravit live prijenos finala
mogu zamislit kakva bi posjecenost bila sa obzirom a je emira i sabahudina gledao desetak nas 
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Što ne bi mogli .... Dobro, ne vjerujem da će se ijedan od finalista baciti u rizik jer malo zeza utakmica kad je uključen onaj program al jbg ....Donnie Darko je napisao/la:joj kako bi bilo dobro kad bi mogli napravit live prijenos finalamogu zamislit kakva bi posjecenost bila sa obzirom a je emira i sabahudina gledao desetak nas
Imam sad obaveza, rekao sam da cu u grad, ali nešto je iskrslo, tako da najvjerovatnije nećuDonnie Darko je napisao/la:juve kad cemo za trece?
- Donnie Darko
- Kontakt:
moze, taman nakon barce. a live prijenos mozemo uradit jedino ako ces ti prenosit sa svog racunara jer ja nemogu, preslab mi komp za to 
btw. imamo 30 igraca do sad, fale dva
btw. imamo 30 igraca do sad, fale dva
Ja ću prenositi emir mi je već malo pojasnio, ali čujemo se kasnije na msn-u da sve dogovorimo, a link za prijenos c biti postavljen ovdjeDonnie Darko je napisao/la:moze, taman nakon barce. a live prijenos mozemo uradit jedino ako ces ti prenosit sa svog racunara jer ja nemogu, preslab mi komp za to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.