La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: La Liga
Opet cijeli svijet protiv Madrida.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Vise se je namjeran udarac ovo od Nacha, jer se izborio za poziciju i Morata mu uopste nije bio prijetnja. Vidjelo se to i iz druge pozicije da je namjerno udario Moratu.
Ali ne cudi me to od vas ipak populacija koja navija za Real nije bas mentalno na nivou normalnog covjeka, ali treba vas s vremena na vrijeme edukovati.
Hahahaha više je ovo namjeran udaracWanderson je napisao/la: ↑04 feb 2024, 23:44Vise se je namjeran udarac ovo od Nacha, jer se izborio za poziciju i Morata mu uopste nije bio prijetnja. Vidjelo se to i iz druge pozicije da je namjerno udario Moratu.
Ali ne cudi me to od vas ipak populacija koja navija za Real nije bas mentalno na nivou normalnog covjeka, ali treba vas s vremena na vrijeme edukovati.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Možda bolje ipak da mu ponište karton. Trebaće nam ta njegova brzina u fazi odbrane.
Ti si ako me sjecanje sluzi, priupitao me gdje je faul (situacija s Rudigerom) posle onog meca s Almeriom.TonySosa je napisao/la: ↑04 feb 2024, 23:48Hahahaha više je ovo namjeran udaracWanderson je napisao/la: ↑04 feb 2024, 23:44Vise se je namjeran udarac ovo od Nacha, jer se izborio za poziciju i Morata mu uopste nije bio prijetnja. Vidjelo se to i iz druge pozicije da je namjerno udario Moratu.
Ali ne cudi me to od vas ipak populacija koja navija za Real nije bas mentalno na nivou normalnog covjeka, ali treba vas s vremena na vrijeme edukovati.![]()
![]()
Jasno mi je onda koliko poznajes fudbal i koliko si ga igrao, tako da stvarno nemam vremena neznalicama objasnjavati pogotovo ovim sto im je vrhunac rekreacija u sali.
Uci nesto upijaj, ako volis sport i fudbal gledaj realno, uzivaj, ali se nemoj puno oglasavati.
Cestitke Atletiju na bodu, zestoko osteceni za dva crvena kartona.
Jude je u ovoj situaciji trebao dobiti karton, a kod simuliranja penala i to dva puta gestikuliranje sudijama drugi zuti. Sinoc su igraci Girone kartonirani za takve stvari.
Nadam se da ce Gironi biti dopusteno da igra na Bernabeu i da je dosta krađa i srozavanja lige na nivo Mirze Kazlagica i FK Borac.
Dje si znalac nisam te prepoznoWanderson je napisao/la: ↑04 feb 2024, 23:57Ti si ako me sjecanje sluzi, priupitao me gdje je faul (situacija s Rudigerom) posle onog meca s Almeriom.TonySosa je napisao/la: ↑04 feb 2024, 23:48Hahahaha više je ovo namjeran udaracWanderson je napisao/la: ↑04 feb 2024, 23:44
Vise se je namjeran udarac ovo od Nacha, jer se izborio za poziciju i Morata mu uopste nije bio prijetnja. Vidjelo se to i iz druge pozicije da je namjerno udario Moratu.
Ali ne cudi me to od vas ipak populacija koja navija za Real nije bas mentalno na nivou normalnog covjeka, ali treba vas s vremena na vrijeme edukovati.![]()
![]()
Jasno mi je onda koliko poznajes fudbal i koliko si ga igrao, tako da stvarno nemam vremena neznalicama objasnjavati pogotovo ovim sto im je vrhunac rekreacija u sali.
Uci nesto upijaj, ako volis sport i fudbal gledaj realno, uzivaj, ali se nemoj puno oglasavati.
Bez obzira na ovaj rezultat, Real je prvi favorit za titulu. Girona puca po šavovima, Barcelona i Atletico predaleko. Barcelonu sam otpisao još u novembru, a Atletico će igrati finale Lige Prvaka.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Pa apsolutno se slazem,kad se sjetim kako je u prvoj utakmici pokusao trcati za Judom pa izgledao kao da u mjestu stoji,siguran sam da ce nam faliti taj penzioner na terenu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- luckystrike
- Kontakt:
Real ako pobjedi Gironu, a hoće, vjerovatno je šampion. Pri povratku krucijalno važnih igrača do kraja sezone može samo biti bolji.
Kakvom povratku, eno Vinicius se opet povrijedio. Treći put ove sezone, mislim da to ni Robbenu nije uspjelo.luckystrike je napisao/la: ↑05 feb 2024, 00:12Real ako pobjedi Gironu, a hoće, vjerovatno je šampion. Pri povratku krucijalno važnih igrača do kraja sezone može samo biti bolji.
Realu dolaze Girona i Barcelona, a Barcelona gostuje te obje. Mislim da će Real riješiti pitanje prvaka do 33.kola.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- Shategabri
- Kontakt:
Ancelotti ispao pravi gospodin, za razliku od marve iz Barcelone. Xavi bi bio bolji trener da se bavi svojom ekipom, kao što to radi Don Carlo, a ne kmečati bukalno od augusta.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Klasicna fotomontaza
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- Shategabri
- Kontakt:
Kakve to veze ima sa sinoćnjom utakmicom?
Tito vas j..., hoćete li ikad nešto korektno prokomentarisati?
Kad je kmečati, onda gori forum, a kad nije u interesu, šutite ko qrve punih usta.
Recimo, ako se vodim vašom logikom, sudac je s namjerom prošlu osakatio Real tako što je Tchoumeniju dao žuti nakon što je utakmica završena, pa je stopera morao igrati Carvajal.
Zgodno, zar ne
Kad je kmečati, onda gori forum, a kad nije u interesu, šutite ko qrve punih usta.
Recimo, ako se vodim vašom logikom, sudac je s namjerom prošlu osakatio Real tako što je Tchoumeniju dao žuti nakon što je utakmica završena, pa je stopera morao igrati Carvajal.
Zgodno, zar ne
Koševo Zapad
Shategabri je napisao/la: ↑05 feb 2024, 11:20Kakve to veze ima sa sinoćnjom utakmicom?
Zgodno, zar ne![]()
Ista situacija s De Paulom odgurivanje s leđa, ali deformisani degenerici to ne objavljuju.
Realno, na svaki moguci nacin pokusavaju prikriti brutalne krađe i neregularnu ligu po ko zna koji put, ali im to ne uspjeva jer su uglavnom mentalno zaostali tipovi navijaci fekalije iz Madrida.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.