Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

donDondon
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la donDondon » 05 feb 2024, 10:18

19vendetta87 je napisao/la:
05 feb 2024, 10:02
donDondon je napisao/la:
05 feb 2024, 09:20
vala nije to samo internet kriv kriva je i organizacija tih skakaonica sto se ne trude da to marketinski dignu,kladim se da ivana knol ima vise pratilaca nego svi skakaci unazad 10 godina i da prosjecna utakmicu engleske lige ima vise pregleda nego 4 skakaonice skupa
Ne mozes ti bas popularizovati sport koji se prati samo u Evropi. I kriket je drugi najpopularniji sport na svijetu, ali ga u Bosni prati mozda 2% populacije.
Npr.skijasi skakaci su 90% Evropljani i par Japanaca, naravno da to nece biti zanimljivo Amerima, ili u Australiji i Africi.
ma odosmo daleko,predaleko
ali nema veze sto je vecina evropski ,opet nema dovoljno reklame i nije popularizovan i ja nemam pojma kako se igra onaj nfl a ustanem ujutro gledam superbowl
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 05 feb 2024, 10:33

donDondon je napisao/la:
05 feb 2024, 10:18
donDondon je napisao/la:
vala nije to samo internet kriv kriva je i organizacija tih skakaonica sto se ne trude da to marketinski dignu,kladim se da ivana knol ima vise pratilaca nego svi skakaci unazad 10 godina i da prosjecna utakmicu engleske lige ima vise pregleda nego 4 skakaonice skupa
Ne mozes ti bas popularizovati sport koji se prati samo u Evropi. I kriket je drugi najpopularniji sport na svijetu, ali ga u Bosni prati mozda 2% populacije.
Npr.skijasi skakaci su 90% Evropljani i par Japanaca, naravno da to nece biti zanimljivo Amerima, ili u Australiji i Africi.
ali nema veze sto je vecina evropski ,opet nema dovoljno reklame i nije popularizovan i ja nemam pojma kako se igra onaj nfl a ustanem ujutro gledam superbowl
prije da gledas americko smece od reklama i izmedju reklama malo njihovog futbala, koji se igra pretzno rukama :mrgreen:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 05 feb 2024, 10:46

donDondon je napisao/la:
05 feb 2024, 08:13

Do srednje škole nosio sta mi mati kupi ako prodjem s pet mozda neke dobre patike uzmu i to broj dva veci da ti budu i za kasnije :rol: sad gledam u obdanistu se takmice ko ce sta skuplje nositi

ali ovaj gore pise da su skakaonice bile vazda na raspustu ,ja koliko se sjecam da su znale ufatiti skole,od toliko lijepih uspomena on se ufatio toga al et mislim da se islo iz skole zbog skakaonice ,koliko se ja sjecam

jel ono sven hanavald onda prvi sve 4 osvojio,kakva vremena tito te jebbo.
stari i ja ponedjeljak navece top gol i postavi me da pisem rezultate da imamo tokom sedmice uvid u formu kad budemo tiket pisali
Lozio sam se ja samo da imaju znak ispod :rol: ali dzavola nije se moglo, ko je proveo rat u Bosni, bili smo svi u 5 deka (ili ti ga prosjek), zivjelo se od jedne plate ili kome je stari pogino od penzije, imo si jedan eventualno dva para orginala, i to se cuvalo k'o oci u glavi, nea lopte u njima, nego starke pijacarke 5km. Kasnije su pocele one sprinterice njih sam imo zelju imati, no nisam, ali sam imo kopacke sa kramponima, jedva ceko zimu (mos svugdje igrati), a ljeti nagovaro raju da idemo na livadu igrati :rol: Zime su meni bile top, jos tad snijeg napada pa hebte 2 metra, tad ti je bilo svejedno jel branis ili igras, ako si golman bacas se k'o Oliver Kahn u skafanderu, ako igras uletis klizeci polomis coj'ka zivog ili on tebe, ali se niko ne ljuti jebga zezancija. Pa onih kuca bilo napustenih ili devastiranih, nagrnemo jos dole snijega pa skacemo sa drugog sprata, ili picigena u dnevnom boravku vrata gol... Uzimala se ponuda za sedmicu, tad se moglo kladiti nije bilo 18+. Ligu prvaka si moro gledati, jer je slijedeci dan u skoli komentarisanje sinocnje tekme, i NBA petak ili subotu (kako si uspio), da se objezbjedus za ponedeljak, jer je svako volio NBA ali valjako je gledati, tako da u pon se nadju vazda 2-3 koji su gledali i komentarisete a ostali pomno slusaju :rol:

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 05 feb 2024, 10:48

donDondon je napisao/la:
05 feb 2024, 10:18
donDondon je napisao/la:
Jos kad napisu pobjednici World necega, a igra se samo u USA
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 05 feb 2024, 11:09

alemsa je napisao/la:
04 feb 2024, 21:58
Tako je, i Tyson, Tyson kad je boxo, to je bila k'o nova godina barem za mog starog, znaci iskupe se kod nas (njegovi jarani), rostilj krece oko 6-7, cuga i cekaju Tysona. I mene stari pusti da gledam ako uspijem ostat budan.
Cekas borbu do 4 ujutro, a onda Tyson lika nokautira za 20 sekundi.

Sutra citav dan spavas i vazda kontas sto mi je ovo trebalo, da citavu noc budem budan radi 20 sekundi :damn:

Bio je onaj nas Mensur Peljto i on je cesto bio na TV-u, imao neke borbe.

slika

A cesto se na TV-u vrtila i Mirsada Mira Poljo, ko neka menadzerica bila...

slika

bavariapivo je napisao/la:
04 feb 2024, 23:06
Sjećaš se ove stvari?

Ako se sjecas te stvari, onda moras i ove :D
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 05 feb 2024, 11:20

kraljttbvb je napisao/la:
05 feb 2024, 11:09
alemsa je napisao/la:
Tako je, i Tyson, Tyson kad je boxo, to je bila k'o nova godina barem za mog starog, znaci iskupe se kod nas (njegovi jarani), rostilj krece oko 6-7, cuga i cekaju Tysona. I mene stari pusti da gledam ako uspijem ostat budan.

Sutra citav dan spavas i vazda kontas sto mi je ovo trebalo, da citavu noc budem budan radi 20 sekundi :damn:

slika

slika

Sjećaš se ove stvari?

Eh Zijo Poljo, Mensur Peljto.....
Od nasih jedino sam volio gledat Dzevada, pogotovo dvomec sa Gitom. Znao je Poturak imati dobrih borbi i skino je neke vece skalpove.

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 05 feb 2024, 12:06

Sjećaš se ove stvari?

Normala, mada prva im je bila bar meni bolja, ona ich find dich scheisse :mrgreen:

ova je tad bila isto jaka ko beton

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 05 feb 2024, 13:40

https://www.klix.ba/vijesti/bih/sanja-v ... d_07132402

Pozivam sve sljedeci put da ovo rastjeramo ovo je u Federaciji nije ni blizu bolesnog entiteta
**** nam mamu ispred kuce
Sramota znaci sljedeci put svi doc rastjerat ****
Osilili su se opet ako ih nastavimo pustat bice jos gori

Na dan tridesetogodisnjice Markala mamu nam **** u sred Sarajeva
Bosnjo probudi se
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 05 feb 2024, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 05 feb 2024, 13:45

alemsa je napisao/la:

[url=https://postimages.org

[url=https://postimages.org/][i

Sjećaš se ove stvari?

https://
[me

Jebga tako je bilo s Tysonom, Amerikanci mi govore da su imali opciju da kupe samo 3 runde ono na ppv :rol: Ali zato kad je uho odgrizo, to se spominje i danas, a ti gledo :)

Gledao sam i nase tad, pa kad smo Litvaniju dobili u koshi sa Sabonisom , pa Hrvate i u SA i u Splitu, Nenad Markovic, gledalo se sve jebga

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 05 feb 2024, 13:53

ko se sjeca kecera na obnu :D i onih mexi malih hahaha eto koliko sam ostario jbt.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 05 feb 2024, 14:02

muhamedhulk je napisao/la:
05 feb 2024, 13:53
ko se sjeca kecera na obnu :D i onih mexi malih hahaha eto koliko sam ostario jbt.
Nisu keceri tako davno bili prikazivani, 2010/11 msm. Ali bilo je zanimljivo gledati, pogotovi jer su i komentatori bili dobri, znali baciti folova tokom komentarisanja :mrgreen:

P.S. ima jedan nas Bosanac, iz Sarajeva momak, u nekim engleskim kecerima :rol:
Zadnja izmjena: 19vendetta87, dana/u 05 feb 2024, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 05 feb 2024, 14:02

Za raju gore

slika

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 05 feb 2024, 14:12

donDondon je napisao/la:
05 feb 2024, 00:18
Ama sve na stranu i muzika i ovi poznati sportovi ali ništa se ne može poraditi sa subotnjim kvalifikacijama I nedjeljnom utrkom Barikelo, Kultard, hakinen, sumaher...

Iz škole se bjezalo da se gleda turneja 4 skakaonice
Adam malis,kasai, sven hanavald, Simon haman, prevc...

Nisi imao interneta a sve moguće informacije si imao
Uvečer pogledam film Roki Balboa ujutro plačem tražim od roditelja da boks treniram
gdje ćeš zaboraviti Matia Hautemakija :D

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 05 feb 2024, 14:20

LegendKiller je napisao/la:
05 feb 2024, 14:12
donDondon je napisao/la:
05 feb 2024, 00:18
Ama sve na stranu i muzika i ovi poznati sportovi ali ništa se ne može poraditi sa subotnjim kvalifikacijama I nedjeljnom utrkom Barikelo, Kultard, hakinen, sumaher...

Iz škole se bjezalo da se gleda turneja 4 skakaonice
Adam malis,kasai, sven hanavald, Simon haman, prevc...

Nisi imao interneta a sve moguće informacije si imao
Uvečer pogledam film Roki Balboa ujutro plačem tražim od roditelja da boks treniram
gdje ćeš zaboraviti Matia Hautemakija :D
A tek Kazuyoshi Funakija. :mrgreen:

@Alem jesi me jučerašnjim linkovima navukao na Eminema jbt. Vazdan mi slušalica u uhu, neka ozbilja na poslu, kod mene mosa "this looks like a job for me". :zviz: :urnebes:
The saddest thing in life is wasted talent.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 05 feb 2024, 14:42

scholsey je napisao/la:
05 feb 2024, 14:20

A tek Kazuyoshi Funakija. :mrgreen:

@Alem jesi me jučerašnjim linkovima navukao na Eminema jbt. Vazdan mi slušalica u uhu, neka ozbilja na poslu, kod mene mosa "this looks like a job for me". :zviz: :urnebes:
Koja je meni perverzija bila burazeru, dolazim u Usa, izlazi "the Eminem show", i film 8 mile, one pjesme lose yourself i cleaning out my closet se vrtile na radiju godinama, dzennet tobe jarabi :rol:

Najjaci flow ikad, 2 pac je bolji reper i bolji glas ali flow ovakav nije imao niko

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 05 feb 2024, 14:58

alemsa je napisao/la:
05 feb 2024, 14:42

Koja je meni perverzija bila burazeru, dolazim u Usa, izlazi "the Eminem show", i film 8 mile, one pjesme lose yourself i cleaning out my closet se vrtile na radiju godinama, dzennet tobe jarabi :rol:
Najjaci flow ikad, 2 pac je bolji reper i bolji glas ali flow ovakav nije imao niko
Al ti je svanulo. :kralj:

Ma svaka čast svima, al jedan je tata.. a i realno smo zagotivili zbog flowa, qrac smo mogli nešto skontati ko djeca. I što kaže 50 Cent: Hip Hop is Black music, without question, and, unfortunately for some people, it’s tough to accept that you have a White artist that does it better than Black artists. :kafa:

Inače, za ove što slušaju švabsku muziku. Meni fantastična stvar.

Generalno mi je Kontra K jedna od rijetkih top pojava na njihovoj sceni zadnjih godina. Ništa ofirni gangsta rep, nego normala pjesme sa vrhunskim porukama. :salut:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 05 feb 2024, 15:04

scholsey je napisao/la:
05 feb 2024, 14:58
alemsa je napisao/la:
05 feb 2024, 14:42

Ma svaka čast svima, al jedan je tata.. a i realno smo zagotivili zbog flowa, qrac smo mogli nešto skontati ko djeca. I što kaže 50 Cent: Hip Hop is Black music, without question, and, unfortunately for some people, it’s tough to accept that you have a White artist that does it better than Black artists. :kafa:

https://

Generalno mi je Kontra K jedna od rijetkih top pojava na njihovoj sceni zadnjih godina. Ništa ofirni gangsta rep, nego normala pjesme sa vrhunskim porukama. :salut:
Ili sto kazu on je crnac u hokeju :rol: Ma stas skontat zvuci dobro drmaj, ali kad si posluso u 20im, ili sad svatas da si bio u pravu Lol da je lik remek djelo, posebno poredeci sa danasnjim ublehama, cak mi i drago sto sam pratio kad je sve ovo izlazilo

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 05 feb 2024, 15:15

alemsa je napisao/la:
05 feb 2024, 15:04

Ili sto kazu on je crnac u hokeju :rol: Ma stas skontat zvuci dobro drmaj, ali kad si posluso u 20im, ili sad svatas da si bio u pravu Lol da je lik remek djelo, posebno poredeci sa danasnjim ublehama, cak mi i drago sto sam pratio kad je sve ovo izlazilo
Ispoštovao brat one iz raje sa tetovažama Slim Shady.. ono, ispostavilo se da su fakat tetovirali muzičku ikonu, a ne nekog ala Culcha Candela. :mrgreen:

PikachuSA
Kontakt:

Post Postao/la PikachuSA » 05 feb 2024, 15:20

scholsey je napisao/la:
05 feb 2024, 14:58

Hvala na preporuci, usputno sam naletio i na ovu:

Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++

𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂

PikachuSA
Kontakt:

Post Postao/la PikachuSA » 05 feb 2024, 15:30

Bundesliga je napisao/la:
04 feb 2024, 22:39
Kad ste kod trance i dance muzike, ova je najjaca bila pocetkom 2000-tih.
04 feb 2024, 23:13
Ova je meni jedna od jačih, krajem devedestih

Hvala vam na sinoćnjim preporukama, obje pjesme su top. :salut:
Spot pjesme koju je @bavariapivo okačio me podsjetila na pojedine momente spota jedne od mojih omiljenih pjesama snimljenih prošle godine:

Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++

𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 15 gostiju.