donDondon je napisao/la: ↑05 feb 2024, 08:13
Do srednje škole nosio sta mi mati kupi ako prodjem s pet mozda neke dobre patike uzmu i to broj dva veci da ti budu i za kasnije

sad gledam u obdanistu se takmice ko ce sta skuplje nositi
ali ovaj gore pise da su skakaonice bile vazda na raspustu ,ja koliko se sjecam da su znale ufatiti skole,od toliko lijepih uspomena on se ufatio toga al et mislim da se islo iz skole zbog skakaonice ,koliko se ja sjecam
jel ono sven hanavald onda prvi sve 4 osvojio,kakva vremena tito te jebbo.
stari i ja ponedjeljak navece top gol i postavi me da pisem rezultate da imamo tokom sedmice uvid u formu kad budemo tiket pisali
Lozio sam se ja samo da imaju znak ispod

ali dzavola nije se moglo, ko je proveo rat u Bosni, bili smo svi u 5 deka (ili ti ga prosjek), zivjelo se od jedne plate ili kome je stari pogino od penzije, imo si jedan eventualno dva para orginala, i to se cuvalo k'o oci u glavi, nea lopte u njima, nego starke pijacarke 5km. Kasnije su pocele one sprinterice njih sam imo zelju imati, no nisam, ali sam imo kopacke sa kramponima, jedva ceko zimu (mos svugdje igrati), a ljeti nagovaro raju da idemo na livadu igrati

Zime su meni bile top, jos tad snijeg napada pa hebte 2 metra, tad ti je bilo svejedno jel branis ili igras, ako si golman bacas se k'o Oliver Kahn u skafanderu, ako igras uletis klizeci polomis coj'ka zivog ili on tebe, ali se niko ne ljuti jebga zezancija. Pa onih kuca bilo napustenih ili devastiranih, nagrnemo jos dole snijega pa skacemo sa drugog sprata, ili picigena u dnevnom boravku vrata gol... Uzimala se ponuda za sedmicu, tad se moglo kladiti nije bilo 18+. Ligu prvaka si moro gledati, jer je slijedeci dan u skoli komentarisanje sinocnje tekme, i NBA petak ili subotu (kako si uspio), da se objezbjedus za ponedeljak, jer je svako volio NBA ali valjako je gledati, tako da u pon se nadju vazda 2-3 koji su gledali i komentarisete a ostali pomno slusaju