FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Odron. Drugo poluvrijeme nisu došli do šesnaest metara a ne da su opucali po golu. Ovaj Bakari ne zna jel pošao ili dosao. Mekic još gori svojim zamahivanjem posalje po cevape 5 naših igrača a onda je nabije u aut. Ne znam sta oni kontaju fakat.
Pavic je doktor uz Kvesu najbolji nas lijevi bek zadnjih 10-15 godina
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Teško možemo trkom ispratiti ovu foemaciju. Danas su stoperi bili baš loši. (Cocalić i najbolji). Ne znaš ko je gori Ovaj četvrtoligaš ili Radinović lažni.
Moždas mogne sa stoperskom linijom Cavić Cocalć Selimović (ima još Galić, eventualno Drina). Ova dvojica tanki ko bašlija. Mislim da ovaj mali neće ni potpisati. Bakary danas slabo. Jedini što su nešto pokazali su Hiroš i Štilić. Ostalo ništa. Nije me dojmio ni ovaj Charles Bronson. Vidjećemo. Nek nm je sretno.
Moždas mogne sa stoperskom linijom Cavić Cocalć Selimović (ima još Galić, eventualno Drina). Ova dvojica tanki ko bašlija. Mislim da ovaj mali neće ni potpisati. Bakary danas slabo. Jedini što su nešto pokazali su Hiroš i Štilić. Ostalo ništa. Nije me dojmio ni ovaj Charles Bronson. Vidjećemo. Nek nm je sretno.
- MocMahale444
Teren katastrofa, protivnicki igraci kao da su igrali s nekom mrznjom. Sta je ono ba 

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- gegenpressing
- Kontakt:
Hiroš je doktor igrice,na ovom terenu je i jedan Zrinjski jedva dobio Sesvete,pričamo o top ekipi koja je uigrana.
Mi smo i danas probavali,još neuigrani,ali to nije razlog da onako primaš golove,to je već amaterizam.
Šteta što Vahid nije igrao da nekom karijeru završi
Mi smo i danas probavali,još neuigrani,ali to nije razlog da onako primaš golove,to je već amaterizam.
Šteta što Vahid nije igrao da nekom karijeru završi

Brohra ribo se...
Bekrija ima li kakav dobar iz Kalesije.Ovi sto si doveo osim Hirosa i Pavica veze nemaju.Mi nemamo napadaca a ni odbrane.
-
- Kontakt:
Ma teren ne može biti krivac da ne napraviš dva napada u 90 min. To standardne naše priče uvijek neko drugo kriv. Losi smo tj odron
Imam neku šuhvu da će na dobro ovo izać
-
- Kontakt:
24 godine ista priča sudija kriv, teren kriv, ide boom, imam osjećaj biće ovo dobro i tako u krug godinama. 126 trenera 1350 igraca
Zadnja izmjena: Burgijanje88, dana/u 05 feb 2024, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
Napadamo Europu, opstanak je zagarantiran, samo pozitivno
-
- Kontakt:
Treca pobjeda u nizu, a jos igramo sa 50% snage i izmijesanim timom.
Ide x minimalno protiv Zrinjskog
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
I pod cijenu da izgubimo svaku do kraja sezone Bruno me kupio za tri sezone jednim potezom. Na grubu igru odgovori grubom igrom. To je to. Nadigravanje a ne pizdakanje.
-
- Kontakt:
Zamisli Stilic desnom nogom centrira,i to sa desne strane,a gol daje linevi bek koji se nasao u sredini...loodilo i najavi 
- MocMahale444
Ja mislim da ćemo biti prvaci
Musić pojma nema ali je Mijic igracina. Mijicu moras stan hranu i pare a Musicu mizeriju.
Kakve mi jazavce dovodimo, jos pojedinci kazu neloš.
Takvi su za Jazvica govorilo gazela, Mehremica bekčina ...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- TMmanija2012
- Kontakt:
Moram priznati bice zanimljivo do kraja sa Igmanom,Zjezdom,Tuzlom i Goskom
Napadamo sedmo mjesto 

Samo pobjeda protiv Zrinjskog, mi smo top, a njih su ove pripreme zeznule, seljakanje te ovdje te ondje, dug put, a i ovi igrači sto su im došli polusvijet i anonimusi19vendetta87 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 16:56Treca pobjeda u nizu, a jos igramo sa 50% snage i izmijesanim timom.
Ovaj edmudo je pravo smijesan, ako niste shvatili