Premijer liga BiH - aktuelno
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Momak je udario glavom od kamen na selu gdje je zivio prije nemojte mu uzimati za zlo. Ali iz pouzdanih izvora sam cuo da se par puta kriomice pocastio sa

Na kraju samo još jedna važna stvar sto se Željkane tiče.
Izgleda da bruda-Bruno pravi istu grešku kao Dudic u Sarajevu.
Forsira do max fizičku spremu većinom nespremnih i
Nemotiviranih fudbalera!
Još većina slabo plaćena i gladna.
Sportski pozdrav uz od davnih dana zaboravljenu iz 70-tih.
“Krepo Željo”!
Izgleda da bruda-Bruno pravi istu grešku kao Dudic u Sarajevu.
Forsira do max fizičku spremu većinom nespremnih i
Nemotiviranih fudbalera!
Još većina slabo plaćena i gladna.
Sportski pozdrav uz od davnih dana zaboravljenu iz 70-tih.
“Krepo Željo”!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Svinjetina je vazda bila meso za sirotinju nebitno sta se pravi od toga. Bijeda je je uvijek jela jer je najdosptupnija i najjeftnija bila. Kao i danas.bagniadiluca je napisao/la: ↑05 feb 2024, 17:41Sirotinja jede pršut axxaxaxaxaxaxa, ti si iz dana u dan sve gluplji...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 17:19Sta cu pored teletine jest to smece,to vi sirotinja jedete. Sto se tice maltera ovdje kod mene ti sugradjani dobro mjesaju malter mora se priznat,mislio sam da si moj al rekla mi je tvoja stara da je kresnuo neki baustelac,ja se bio zabrinuo kako ces tako retardiran biti,konto sam dnk da ti stara odradi sva sreca pa mi rekla.Grgurplinski je napisao/la: ↑05 feb 2024, 16:05
Jedeš i ti i pršut i špek i pečenicu, i uživaš ko prasac, pogotovo kad po Hercegovini mješaš malter, a za pranje moje guzice pitaj sestru, ne bi mi rimming zadala da je ne plahnem.
Hocel ko i kad odgovarati za ovo pranje novca u Zeljeznicaru, dovesti ovoliko igrača i stručni stab i prekinuti ovoliko ugovora i sve to kad prose od drzave I kradu humanitarne brojeve od bolesnih ljudi
Ovdje sipa ima posla 5mjeseci najmanje
Kako su samo zataskali ugovor Santosa
Ovdje sipa ima posla 5mjeseci najmanje
Kako su samo zataskali ugovor Santosa
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- bagniadiluca
- Kontakt:
Prvo ne omalovažavaj hranu kakva god da je i ko god da je jede....drugo, prasetina je sada skuplja od jagnjetine u restoranima, posebno odojče, i treće ja znam bar 20 muslimana ovdje u BL koji nebi prasetinu mjenjali ni za šta, posebno ove delicije tipa pršutStroj1946 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 17:45Svinjetina je vazda bila meso za sirotinju nebitno sta se pravi od toga. Bijeda je je uvijek jela jer je najdosptupnija i najjeftnija bila. Kao i danas.bagniadiluca je napisao/la: ↑05 feb 2024, 17:41Sirotinja jede pršut axxaxaxaxaxaxa, ti si iz dana u dan sve gluplji...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 17:19
Sta cu pored teletine jest to smece,to vi sirotinja jedete. Sto se tice maltera ovdje kod mene ti sugradjani dobro mjesaju malter mora se priznat,mislio sam da si moj al rekla mi je tvoja stara da je kresnuo neki baustelac,ja se bio zabrinuo kako ces tako retardiran biti,konto sam dnk da ti stara odradi sva sreca pa mi rekla.
LETS GO FIGHTER
Cuj superbowl bolje sah gledati nego americku glupost sa tkz muzickim umjetnicima
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ma nema sta, j€bac si veliki.Pitarsam je napisao/la: ↑05 feb 2024, 17:12Djukac napaceni,19vendetta87 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 16:59Mazlume ako vec screenshotujes slike s interneta, izrezi je da izgleda uvjerljivije...
Meni je ovo brza zajebancija i razonoda,a ne zivotna karijera
Bota i trola kao tebi!!
Malo spavas na jedno oko,a malo strazaris i cekas kad
Cu doci da te ispisam.
Hajd sad **** u troskoku.
Niste mi interesantni vise.Moj Virus vam je mozak
Kad uhvatim vremena prebacujem se na one dole
Livadice,rastikare i skutore.
Kako ono bi:”Sto juznije to tužnije”!
U medjuvremenu put putuje “Latif Aga”!
![]()
Joj Drlje sto se zabi glavom u zid, ko u crtanim filmovima
Gdje ljudi igraju jbt
Gdje ljudi igraju jbt
Zadnja izmjena: boki86, dana/u 05 feb 2024, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nema Zrinjski sanse u ovom nastavku Prvenstva...
Zapravo nema ni jedan klub protiv ove masinerije koja samlje Vrsac...
I kad neko kaze, ne moze se nista preko noci...
Od poraza od Medjugorja do poigravanja sa Romanijom i Vrscem...
Zapravo nema ni jedan klub protiv ove masinerije koja samlje Vrsac...
I kad neko kaze, ne moze se nista preko noci...
Od poraza od Medjugorja do poigravanja sa Romanijom i Vrscem...
Prica se da je Hiros bolji od Hasica, također i Charles od Oliviere. Ne znam ja bi se zabrinuo na vasem mjestu
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Tetrijebe pocinjem sumnjati da imas autizam svega mi
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Uporedi malo cijene sve ce ti se samo ukazat strucnjak,najvece smece je sve sto se od svinjetine pravi. Jede svoja vanago,pacove itd najslicnije ljudskom organizmu toliko o tome,malo edukacije ti nece skoditi. Kod mene je mali steak 21 euro u prodavnici,svinjetine kakve hoces mozes uzet za 4 eura do 6 eura klasicno smece i nista vise. Tu svoju pricu mozes prosipat nekom ko nije izasao iz te sume,odi vani u neki restoran pa vidi sta narod jede al valja platiti papreno. Sami ispadnete glupi bez da vas neko tjera,teletina i krompir ispod saca,koljenica,steaks mjera. Mogu ti uslikat da vidis koliko to smece kosta pa da uporedis? Javila se opet neka bolest sa svinjama pa su je masovno povukli,mada svako malo neka bolest od tih vanago.bagniadiluca je napisao/la: ↑05 feb 2024, 17:41Sirotinja jede pršut axxaxaxaxaxaxa, ti si iz dana u dan sve gluplji...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 17:19Sta cu pored teletine jest to smece,to vi sirotinja jedete. Sto se tice maltera ovdje kod mene ti sugradjani dobro mjesaju malter mora se priznat,mislio sam da si moj al rekla mi je tvoja stara da je kresnuo neki baustelac,ja se bio zabrinuo kako ces tako retardiran biti,konto sam dnk da ti stara odradi sva sreca pa mi rekla.Grgurplinski je napisao/la: ↑05 feb 2024, 16:05
Jedeš i ti i pršut i špek i pečenicu, i uživaš ko prasac, pogotovo kad po Hercegovini mješaš malter, a za pranje moje guzice pitaj sestru, ne bi mi rimming zadala da je ne plahnem.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 05 feb 2024, 18:49, ukupno mijenjano 3 puta.
Ma boli me khurac za te koji žderu to smeće. A to da je skuplja, potvrdio si samo tvrdnju bijedo, pojma nemaš šta je teletina ili steak, papak iz šume.bagniadiluca je napisao/la: ↑05 feb 2024, 17:50Prvo ne omalovažavaj hranu kakva god da je i ko god da je jede....drugo, prasetina je sada skuplja od jagnjetine u restoranima, posebno odojče, i treće ja znam bar 20 muslimana ovdje u BL koji nebi prasetinu mjenjali ni za šta, posebno ove delicije tipa pršutStroj1946 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 17:45Svinjetina je vazda bila meso za sirotinju nebitno sta se pravi od toga. Bijeda je je uvijek jela jer je najdosptupnija i najjeftnija bila. Kao i danas.bagniadiluca je napisao/la: ↑05 feb 2024, 17:41
Sirotinja jede pršut axxaxaxaxaxaxa, ti si iz dana u dan sve gluplji...btw kila pršuta je duplo skuplja od kilograma teletine
- bagniadiluca
- Kontakt:
VažiStroj1946 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 18:43Ma boli me khurac za te koji žderu to smeće. A to da je skuplja, potvrdio si samo tvrdnju bijedo, pojma nemaš šta je teletina ili steak, papak iz šume.bagniadiluca je napisao/la: ↑05 feb 2024, 17:50Prvo ne omalovažavaj hranu kakva god da je i ko god da je jede....drugo, prasetina je sada skuplja od jagnjetine u restoranima, posebno odojče, i treće ja znam bar 20 muslimana ovdje u BL koji nebi prasetinu mjenjali ni za šta, posebno ove delicije tipa pršutbtw kila pršuta je duplo skuplja od kilograma teletine
LETS GO FIGHTER
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, supervizor i 32 gosta.