Evo malo da i ja koju bacim...skoro ste mi govorili što kritikujem Gusta..e zato što je loš.Kada ga pogledaš na terenu djeluje brz,okretan...ali takav je lako biti kraj Disasija,matorog Silve ,Badija,Kolvila...nije zbog penala ,penal naprave svi..dešava se..ali brate ništa ,,korisnost ništa..danas u 90 min.napravio jedan dobar centaršut..koji je Džekson fulio,odbranu kasni jer je preofanzivan..znači moraš tu ofanzivu i defanzivu malo iznivelisati..da nešto napraviš ,znači napraviš gore a opet da iskontrolišeš svoju stranu u odbrani,ispred njega ako stane bek,ako je ne može centrirati odmah je vraća daleko nazad,,pa de prođi,napravi višak,povratnu ,neki opasan slobodnjak..ništa...veliko ništa. .kad se sjetim koliko smo kritikovali Alonsa a frajer dao gomilu bitnih golova..o Azpiju neću ni govoriti..suštinski mislim da su svi pošteno izhjebali Amera..uzeli mu gomilu novca za poluproizvod..lično mislim ko kod došao može se nešto malo popraviti ali mi nemamo materijal za nešto bitno...to nam je domet ...
Zadnja izmjena:
aqarius, dana/u 04 feb 2024, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.