La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Naslađuju se drugima kad ih sudija pokrade. Provociraju, izmišljaju. Što je najgore, vrijeđaju. Prave se pametni a nisu. Don Carlo gospodin a najebo se majke tom istom Realu kad su ga pokrali sa Bayernom. Ko o čemu qrva o poštenju.
- Shategabri
- Kontakt:
"Profesionalac sam i neću se spuštati na njihov nivo i pokazati nepoštovanje prema španskom nogometu. Ne pitajte me za to više, ne želim se spuštati na taj nivo jer tu nema profesionalizma", poručio je Ancelotti.
Koševo Zapad
Ima profesionalizma kada ti sudije i savez ostete protivnike za 5 bodova, a tebi isto toliko navuku.
Serator talijanski.
Serator talijanski.
Shategabri je napisao/la: ↑05 feb 2024, 13:59"Profesionalac sam i neću se spuštati na njihov nivo i pokazati nepoštovanje prema španskom nogometu. Ne pitajte me za to više, ne želim se spuštati na taj nivo jer tu nema profesionalizma", poručio je Ancelotti.![]()
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Kakav profesionalac. Taj s Evertonom umalo ispao u drugu ligu. Njegov domet je Iskra iz Bugojna.
- Centre forward
- Kontakt:
Čak i da ode u Iskru iz Bugojna ostaće jedini koji je vodio tri najveća kluba u Evropi.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Real, Milan i?Centre forward je napisao/la: ↑05 feb 2024, 16:31Čak i da ode u Iskru iz Bugojna ostaće jedini koji je vodio tri najveća kluba u Evropi.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Centre forward
- Kontakt:
Juventus logično. Samo bi po nekoj hijerarhiji veličine išlo Real, Juve, Milan i tjt.samocelik je napisao/la: ↑05 feb 2024, 17:56Real, Milan i?Centre forward je napisao/la: ↑05 feb 2024, 16:31Čak i da ode u Iskru iz Bugojna ostaće jedini koji je vodio tri najveća kluba u Evropi.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Bayern.Centre forward je napisao/la: ↑05 feb 2024, 18:01Juventus logično. Samo bi po nekoj hijerarhiji veličine išlo Real, Juve, Milan i tjt.samocelik je napisao/la: ↑05 feb 2024, 17:56Real, Milan i?Centre forward je napisao/la: ↑05 feb 2024, 16:31Čak i da ode u Iskru iz Bugojna ostaće jedini koji je vodio tri najveća kluba u Evropi.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Centre forward
- Kontakt:
Naravno, Sarkazam mi je isp'o dosta loš, priznajem. 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Milan, Bayern, Liverpul.
- Shategabri
- Kontakt:
Hahah, velika mi je čast i zadovoljstvo da se NK Iskra, u ovakvom stanju kakvom jeste, spominje na temi La Lige. Guglaš mog.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Mene bi bilo stid navijati za Real. Pogotovo Iskru. Ni Šutkov turnir ne mogu osvojiti. Trpaju vas Admir Zukan Horka i Senid Hodžić redovno.
Guglaš svog.
Jedan od najboljih nogometaša u historiji Cristiano Ronaldo danas slavi 39. rođendan, a među klubovima za koje je nastupao samo Real Madrid nije uputio čestitku Portugalcu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Brate niko ti ne kaže za koga ćeš navijati, tako da ta priča "mene bi bilo stid" ti je pravo glupa. Navijaš za koga navijaš i šprdaš se sa drugima. Kada tvoja ekipa izgubi okriviš sve na svijetu osim njih i to ti je sva priča oko navijanja. Zato i jeste vrlo lako.
Sudije i savez i predsjednici su krivi za stanje Iskre, to ne umanjuje moju ljubav prema klubu.
Sa Realom je drugačije, stariji brat je odabrao Barcelonu ja automatski Reala da nam bude zanimljivije, i evo 20 godina kasnije šprdam se sa cijelom planetom na raznim platformama.
Tebe treba samo da bude stid jer si pomalo neodgojen i bezobrazan, sve drugo ti je sasim ok, i klub za koji navijaš i čime li se već baviš, nemam pojma sve stoji samo na ponašanju poradi malo i biće super dečko.
Želim ovom prilikom da čestitam rođenan Ronaldu. Sigurno ikona Reala, ali Real je veliki klub, neće sebi dozvoliti da jedan igrač, bez obzira na broj golova bude ispred kluba. To je upravo suština slogana jednog drugog kluba također iz španije, a glasi #mesqueunclub.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Kros fenomen. Od ukupno 92 dodavanja lik je imao 95 tacnih. Causevicu novinarcino.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
103% tačnih dodavanja, nije loše.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Od svih trolova ti si ubjedljivo najveći. Ne mozes pisati svasta i ocekivati aplauz. Nemoj me vrijeđati i biće sve ok. Zezam se na isti način na koji i svi vi ostali. Niko ovdje ne dolazi da priča ozbiljno o fudbalu. Mislio sam da idete u tom smjeru. I nemoj ozbiljno sve shvatat.denimen99 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 21:25Brate niko ti ne kaže za koga ćeš navijati, tako da ta priča "mene bi bilo stid" ti je pravo glupa. Navijaš za koga navijaš i šprdaš se sa drugima. Kada tvoja ekipa izgubi okriviš sve na svijetu osim njih i to ti je sva priča oko navijanja. Zato i jeste vrlo lako.
Sudije i savez i predsjednici su krivi za stanje Iskre, to ne umanjuje moju ljubav prema klubu.
Sa Realom je drugačije, stariji brat je odabrao Barcelonu ja automatski Reala da nam bude zanimljivije, i evo 20 godina kasnije šprdam se sa cijelom planetom na raznim platformama.
Tebe treba samo da bude stid jer si pomalo neodgojen i bezobrazan, sve drugo ti je sasim ok, i klub za koji navijaš i čime li se već baviš, nemam pojma sve stoji samo na ponašanju poradi malo i biće super dečko.
Želim ovom prilikom da čestitam rođenan Ronaldu. Sigurno ikona Reala, ali Real je veliki klub, neće sebi dozvoliti da jedan igrač, bez obzira na broj golova bude ispred kluba. To je upravo suština slogana jednog drugog kluba također iz španije, a glasi #mesqueunclub.
Samo Iskra, samo Bugojno. Pozdrav Vandalima.
Mission Complete: respect+
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.