Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Milion je razloga za salu sa Zeljeznicarom i njihovim igracima, ali ovo je stvarno nepotrebno.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Aj tobe ohani, svaki drug post je tvoj
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- tutankamon1905
- Kontakt:
Skontali smo fazon, nema potrebe dalje. I ovi sto su se smijali s tobom, malo su ukljucili mozak i nece ti odgovarati vise. Tako da bi bilo pametno da sad smislis nesto drugo i krenes sa iducih 15 postova
U Turskoj i u Španiji nema zidova oko fudbalskih terena 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Jesi smijesan picka ti materina!!!! Zamisli da je momak poginuo smijes se a bog sve na djeci vrati. **** ti mater sestru i tatu onog sto su ga prevrtali 5 dana stapom da skontaju sta je jel vanzemaljac il je magarca traktor pregazio sram te bilo stidi se svojih komentara i neodgoja **** ti mater sto te odgoji tako klosaru jedan mrtvi zamisli da je momak poginuo **** ti mater glupu retardiranu glupane jedan glupi retardirani **** ti sestru ja zamisli da je poginuo momak pu **** ti sve mrtvo i zivo srami se komentara !!!!!!!!!!!
That escalated quickly 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Brate nisam procitao post do kraja, jesi li mu za svaki slucaj yebavao majku i napisao da je momak mogao poginuti?nofearhz je napisao/la: ↑05 feb 2024, 21:05Jesi smijesan picka ti materina!!!! Zamisli da je momak poginuo smijes se a bog sve na djeci vrati. **** ti mater sestru i tatu onog sto su ga prevrtali 5 dana stapom da skontaju sta je jel vanzemaljac il je magarca traktor pregazio sram te bilo stidi se svojih komentara i neodgoja **** ti mater sto te odgoji tako klosaru jedan mrtvi zamisli da je momak poginuo **** ti mater glupu retardiranu glupane jedan glupi retardirani **** ti sestru ja zamisli da je poginuo momak pu **** ti sve mrtvo i zivo srami se komentara !!!!!!!!!!!
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nisam ni u Londonu ni u Sarajevu. Vidim i nick ti je pravo londonski.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Laki je malo nervozan
Kao prvo ne znam zasto pises da sam ti brat kad ne znam ko si kao drugo ne primam se na ovakvo podjebavanje od strane tebe za mene kao trece ne znam sto me nazivas bratom19vendetta87 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 21:14Brate nisam procitao post do kraja, jesi li mu za svaki slucaj yebavao majku i napisao da je momak mogao poginuti?nofearhz je napisao/la: ↑05 feb 2024, 21:05Jesi smijesan picka ti materina!!!! Zamisli da je momak poginuo smijes se a bog sve na djeci vrati. **** ti mater sestru i tatu onog sto su ga prevrtali 5 dana stapom da skontaju sta je jel vanzemaljac il je magarca traktor pregazio sram te bilo stidi se svojih komentara i neodgoja **** ti mater sto te odgoji tako klosaru jedan mrtvi zamisli da je momak poginuo **** ti mater glupu retardiranu glupane jedan glupi retardirani **** ti sestru ja zamisli da je poginuo momak pu **** ti sve mrtvo i zivo srami se komentara !!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
joj kretena sa zidom, svašta sam vidio na ovom forumu, ali ovo je najdebilnija fora ikad
zar i ti sine Ivane!?
- BegovicRamiz
- Kontakt:
izvini brate sto ja ovo ovakonofearhz je napisao/la: ↑05 feb 2024, 21:19Kao prvo ne znam zasto pises da sam ti brat kad ne znam ko si kao drugo ne primam se na ovakvo podjebavanje od strane tebe za mene kao trece ne znam sto me nazivas bratom19vendetta87 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 21:14Brate nisam procitao post do kraja, jesi li mu za svaki slucaj yebavao majku i napisao da je momak mogao poginuti?nofearhz je napisao/la: ↑05 feb 2024, 21:05
Jesi smijesan picka ti materina!!!! Zamisli da je momak poginuo smijes se a bog sve na djeci vrati. **** ti mater sestru i tatu onog sto su ga prevrtali 5 dana stapom da skontaju sta je jel vanzemaljac il je magarca traktor pregazio sram te bilo stidi se svojih komentara i neodgoja **** ti mater sto te odgoji tako klosaru jedan mrtvi zamisli da je momak poginuo **** ti mater glupu retardiranu glupane jedan glupi retardirani **** ti sestru ja zamisli da je poginuo momak pu **** ti sve mrtvo i zivo srami se komentara !!!!!!!!!!!
al isti qrc ti je ovo prvo i trece pitanje u sustini
-
- Kontakt:
Ko plaća brojna pojačanja Željezničaru? Vijeće ministara BiH sa 100.000 KM svakako ne…
Pomalo "ispod radara" prošla je vijest da je Vijeće ministara BiH Fudbalskom klubu Željezničar dodijelilo 100.000 KM. Ili smo se već navikli da na Grbavicu svako malo stiže novac od države, bilo općine, kantona, a evo sada i Vijeća ministara…
Evo i novinari konačno uvidjeli….
Cijeli članak na :
http://sport.bosnainfo.ba/ko-placa-broj ... vakako-ne/
Sluga politike.
Pomalo "ispod radara" prošla je vijest da je Vijeće ministara BiH Fudbalskom klubu Željezničar dodijelilo 100.000 KM. Ili smo se već navikli da na Grbavicu svako malo stiže novac od države, bilo općine, kantona, a evo sada i Vijeća ministara…
Evo i novinari konačno uvidjeli….
Cijeli članak na :
http://sport.bosnainfo.ba/ko-placa-broj ... vakako-ne/
Sluga politike.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 05 feb 2024, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
I ja sam se zabrinuo za zid. Moglo ga je ovo govedo zeljeznicarsko ostetiti ili razbiti !!

Ramize sva sreca pa te gledam na yt svasta bi ti imao rec da si ko drugiBegovicRamiz je napisao/la: ↑05 feb 2024, 21:35izvini brate sto ja ovo ovakonofearhz je napisao/la: ↑05 feb 2024, 21:19Kao prvo ne znam zasto pises da sam ti brat kad ne znam ko si kao drugo ne primam se na ovakvo podjebavanje od strane tebe za mene kao trece ne znam sto me nazivas bratom19vendetta87 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 21:14
Brate nisam procitao post do kraja, jesi li mu za svaki slucaj yebavao majku i napisao da je momak mogao poginuti?
al isti qrc ti je ovo prvo i trece pitanje u sustini
-
- Kontakt:
nisam to ja postavio nego Amir Hadžić, a ti izgleda ne pratiš dramu između njega i Elmedinastojko je napisao/la: ↑05 feb 2024, 21:42Nek si mu reko!Licniznanstvenik je napisao/la: ↑05 feb 2024, 21:32joj kretena sa zidom, svašta sam vidio na ovom forumu, ali ovo je najdebilnija fora ikad
![]()
zar i ti sine Ivane!?
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, laszlo i 18 gostiju.